Papa Roach

chelest

New member
Papa Roach

שלום שלום לכם אנשים... אני רואה שאתם לא ממש זזים כאן ומדברים על להקות חסרות טעם (מבחינת הניו מטאל כמובן) אז יש לי שאלה... מה אתם חושבים על papa roach? הם הלהקה הכי טובה בכל הזמנים מבחינתי ואני חושב שהם הולכים להשתפר ובגדול בדיסק החדש (מתישהו בסביבות מרץ הוא יוצא) אז תגידו לי מה אתם חושבים על הלהקה...

KsesWes

New member
איך אתה מעז אני תוהה?

מדברים על להקות חסרות טעם?? ואתה בא ואומר שפאפא רואץ הם להקה הכי טובה?? אלוהים ישמור!! פאפא רואץ זה ה"להקה של המתכונות" בכל העולם אני בטוחה שאין לך מושג על מה אני מדברת ולכן ארחיב פאפא רואץ לא תרמו כלום אבל ממש כלום לניו מטאל זו להקה בדיוק לפי נוסחא של ניו מטאל 4 נגנים לבושים בדיקיז שחור שקצת צועקים על הממסד וואלה יופי מאוד מקורי המוסיקה שלהם ממש לא מחדשת כלום היא מנוטונית ומשעממת הם באמת לא תרמו כלום מעולם טואתה בא לפה ואומר לאנשים שמדהרים על להקות כמו אין לי מושג poison the well או deftones או אפילו faith no more שאנחנו מדברים על להקות חסרות טעם!!!!@!!!! לך תשמע מוסיקה!!! לא משהו שתיימר להיות להקה עם סולן מתוסבך שלובש רק דיקיז והמילים שלו שוות ל אתה יודע מה... אני באמת בעד שכל אחד יישמע מה שהוא רוצה אבל יש גבול אני מטערת אבל באמת יש גבול!!!

chelest

New member
חחחחחח

לפי מה שראיתי את האישה שהכי אין לה מושג מה הולך עם החיים שלה פה אז אני לא אקח ללב... אני לא ציינתי שמות של להקות אז את לא יכולה להגיד שאני אמרתי שדפטונס ופיית נו מור, שזה שתיים מהלהקות שאני הכי אוהב הן חסרות טעם... זה שלהקה לא יצרה שום דבר חדש זה לא אומר שהיא "לא שווה", להיפך, לפי דעתי, להקה ששיפרה משהו שהיה כבר קיים היא יותר טובה מהקה שיצרה משהו חדש... אני חייב לזוז אני אמשיך את זה אחר כך

ShMo0LiKiPoDa

New member
הממ..

חסר טעם = לא מועיל = לא תורם = לא מחדש = פאפא רוץ' = הדוגמא שנתת למשהו שאמור לסתור את הלהקות החסרות טעם (שאתה טוען שהן כך) שמדברים עליהן פה, אבל אם הן היו חסרות טעם אתה רק היית תורם לדיונים (במקום לסתור) על הלהקות הלא מחדשות האלה עם הדוגמא של פאפא רוץ'. הסתירה שהבאת הייתה שפאפא רוץ' היא להקה חסרת טעם, שלא כמו הלהקות שמדברים עליהן פה..

maxbass

New member
איש..

הירידות האלו לא לעניין.... וחוץ מזה פאפה רואץ' דיי רובצים על מה שכבר קיים מזמן, ולא מביאים משהו חדש (לדעתי), וכמותם יש אלפי להקות, אז לדעתי אין סיבה לקרוא להם "ה"להקה. במיוחד כשיש להקות שהוסיפו, תרמו ושיפרו בהרבה מאד את הז'אנר ושהן הרבה יותר ייחודיות ולא נראות כמו להקת ניו מטאל by the book

KsesWes

New member
אני באמת לא אגיב

בצורה בוטה כי זה פשוט לא יאמן איזה אנשים צריי מוחין יש פה אני כבר לא מצליחה להתמודד עם השטויות האלה.. אני אומרת את זה בכבוד רב פאפא רואץ הם חרא הם להקה מעפנה מיותר וחסרת כל פשר וטעם (עלק הומנים) קיצר אני לא מתכוונת להמשיך בטימטום הזה תשמע מה שאתה רוצה ומה שעושה לך טוב ולצערך אני מדגישה לצערך אתה חושב שזה טוב אז שיהיה לך בכיף סלאמתק! ג'סי כפרה עלייך

chelest

New member
../images/Emo13.gif

כתבתי עכשיו הודעה ממש ארוכה, שלקח לי איזה חצי שעה לכתוב, וזה לקח לו הרבה זמן לקבל, אז לחצתי על רענן והיא נמחקה
טוב אז אני אנסה להתחיל מחדש אבל את כל העצבים כבר הוצאתי... אוקיי אז אני אתחיל בתגובה לזאתי שענתה לי ראשונה... למה שיהיה למישהו אכפת אם להקה תרמה למשהו? את יושבת בבית וחושבת "וואי הלהקה הזאת תרמה את זה אז אני אוהב אותם"??? לא! את מקשיבה ללהקה לפי איך שהיא מנגנת, ולפי איך שהסולן שלה מלהיב אותך, ולפי המילים מבחינת העוצמה, מהבחינה הזאת פאפא רוץ' אצלי מנצחת כמעט בכל הבחינות, חוץ מהקטע של המוזיקה, שהוא באמת קצת חלש אצלה, אבל יש לי הרגשה שכשהדיסק הקרוב יצא כל זה ישתנה... אצלי המילים זה 60% והמוזיקה זה 40% ואני חושב שמהבחינה הזאת, פאפא עולה בהרבה על כל להקת ניו מטאל אחרת, שהשירים שלה מבוססים על עכבישים והתעלפות, בניגוד לפאפא רוץ' שמדברים על אנשים שתוקעים סכין בגב, בתים מפורקים (גירושים וכו'...), התאבדות, וכן גם מהפיכה, בשיר אחד פאפא מדברים על מהפיכה ואם זה אומר שהם "צועקים קצת על מהפיכה" וזה מגדיר את הלהקה, אז אני יכול להגיד שלמרות כל האהבה שלי לדפטונס, היא להקה שצועקת קצת על זה שהשמש מסנוורת אותה
... להגדיר את פאפא רוץ' לפי סגנון הלבוש שלה זה פשוט פטתי, זה מוכיח כממה ההערכה שלך לממוזיקה מבוססת על פי פוזה ולא על המוזיקה... "לך תשמע מוסיקה!!! לא משהו שתיימר להיות להקה עם סולן מתוסבך שלובש רק דיקיז והמילים שלו שוות ל אתה יודע מה..." ^^ זה כאב, באמת... כי זה כל כך לא נכון... *מנגב דמעה* *מכניס אגרוף לקיר* טוב לא משנה, אני לא אגיב לזה יותר משכבר הגבתי... בלהקות חסרות טעם, התכוונתי בעיקר לסיסטם ולינקין פארק, שהמילים שלהן מבוססות על דברים חסרי טעם, ואני די שונא אותן... אבל לא משנה... עכשיו באמת, אני לא מכיר עוד להקה שתדמה אפילו לפאפא רוץ'... אולי אתם יכולים לשמוע דמיון קטן לרייג' (sleep now in the fire) אבל זהו... כל הסגנון המוזיקלי אמור להיות מבוסס על פיית נו מור, ואני אישית לא מוצא דמיון... מישהו שמע כאן פעם את אינפסט מההתחלה לסוף? אתם אשכרה יכולים להגיד לי שזה לא אחד הדיסקים הכי טובים ששמעתם??? יכול להיות שזה בגלל שאני חורש עליו כבר שנתיים, אבל אני יכול להגיד ברצינות שזה אחד הדיסקים הכי טובים שיש... (ההודעה הקודמת הייתה כל כך הרבה יותר טובה, חבל...)

bestrafemich

New member
אוקיי........

נתחיל מזה שאני מסכימה עם כ-ל מילה של kseswes ומקס. דבר שני, אני קניתי את הדיסק אינפסט מקורי, חרשתי עליו, ולא, הוא לא גאוני בכלל. ותאמין לי ששמעתי אותו מספיק פעמים, שמעתי כל שיר מההתחלה עד הסוף, ולא, אין להם שום חידוש לנו מטאל. לדעתי להקה ממש מעפנה, לא שווה כלום... אפילו לצרוב דיסק שלהם לא שווה (ושוב, זאת דעתי) פאפה רואוץ' = חרא

maxbass

New member
ואיי... זה מתחיל להצחיק..

אותם הדברים הגאוניים שאתה אומר שפאפה שרים עליהם נמצאים אצל כמעט כל הלהקות (אולי כדאי שתתחיל להכיר יותר דברים אם עוד לא ראית את זה). ולקרוא לסיסטם להקה חסרת טעם
נו טוב, זו רק דעתך, אשמח לשמוע מאיזה בחינות אתה מחשיב את סיסטם לחסרת טעם.

chelest

New member
טוב...

חשבתי שזה פורום ניו מטאל נורמלי לא כמו כל הפורומים הוואנבי ממגניבים אז הם שומעים "מוזיקת איכות", מסתבר שאתם בדיוק אותו דבר אז אני חושב שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי פה (חבל הא?
)... בחינת הליריקס אני לא שמעתי את האיכות, העוצמה, והגיוון בנושאים אבל אף להקה אחרת, במיוחד לא בניו מטאל... אם אתה שואל מה רע בעיני בסיסטם? המוזיקה מאוסה, הליריקס מגעיל (למי אכפת מעכבישים, מלוס אנג'לס או מלווינים???) וכמו שאמרתי, בעיני הליריקס תופס את רוב השיר הדבר היחיד בעצם שתופס את העין זה הקול המדהים של הסולן... יכול להיות שאתם צודקים בנקודה שפאפא רוץ' לא חידשו שום דבר, אבל השאלה שלי היא- למה אתם צריכים שכל להקה שאתם שומעים תתחיל משהו חדש? לאן אתם מנסים להגיע? מה סיסטם התחילו? מה לינקין פארק התחילו? כל להקה מתבססת על ממשהו שהיה קודם ומשתפרת מזה... תקראו את המילים של אינפסט, לפחות בעיני, הדיסק הזה לא ימאס לעולם, כל פעם שימאס לי משיר בדיסק, אני אמצא שיר שפתאום חזרתי לאהוב... הקטע של הדיסק השני זה צודק, הייתה באמת נפילה, אבל במה זה שונה מuntuchebals של קורן? או ריזולטס מאי וארי החדש של לימפ ביזקיט? כל להקה תתנסה בדיסק אחד כושל, חוץ מסיסטם ולינקין פארק, שקלטו שהסגנון שלהם עובד אז הם יטחנו אותו עד הסוף, עד שכל המעריצים כבר ינטשו אותם, תדברו איתי על סיסטם עוד שנתיים נראה אם תזכרו מי הם היו בכלל...

maxbass

New member
כמו שאמרתי, צחוקים

הבעיה בלהקה לא מחדשת היא שאין שום סיבה לעדיף אותה על פני עשרות להקות נוספות. וכשממש אוהבים להקה מסויימת זה בגלל ייחודיות שלה, אחרת, למה לאהוב דווקא אותה? ובקשר לסיסטם: החידוש, שילובים אוריינטאלים לניו מטאל,סגנון שירה ייחודי. הליריקה, אם מחאות חברתיות וכיוצא בזה זה לא רציני מבחינתך, אז מה כן? (נכון שיש להם שירים שטותיים, קצת גיוון וכיף) ואני שומע סיסטם כבר איזה ארבע שנים או יותר, ואני עדיין אוהב אותם, אגב. תשמע, אני לא אומר לך שפאפה רואץ' הם חרא, יש להם יציאות נחמדות וזה, אבל בגלל שאני מכיר עוד מלא להקות שהן ממש דומות להם אז אני לא מתחבר דווקא אליהם יותר מאשר לאחרות...

thepunk

New member
ובכן

system of a down - סגנון יחודי, מוזיקה מקפיצה וכיפית, ליריקס משעשעים במיוחד .... מוזיקה טובה - מצוינת למועדונים (חבל שאין דברים אחרים גם חוץ מאותם שלושה שירים כל הזמן במועדונים) papa roach - נכון שאין בהם משהו גיאוני, אני דווקא אוהב אותם, אני חושב שיש להם מוזיקה מצוינת. אתם אומרים שיש מלא להקות ממש דומות ... אני שואל, איזה, כי לא שמעתי אף להקה בסגנון הזה ... יש להם דווקא יחודיות. יש אולי להקות שנשמעות דומה, אבל ממש לא אותו דבר.

maxbass

New member
ברור שלא אותו דבר...

אבל כל ה FEEL שמקבלים מהלהקות הדומות הוא ממש כמעט זהה לזה שמקבלים מפאפה רואץ', בגלל זה אני לא מייחד את הלהקה מהשאר.

bestrafemich

New member
thepunk, דווקא יש!

אני אגיד לך למשל... אתמול בלילינבלום היה את darts, ואת innervision ימי חמישי בסטודיו 49 יצא לי לשמוע דברים כמו suite-pee, a.d.d, chic 'n' stu, war... ויצא לי לשמוע גם בעוד כמה מועדונים שירים מעולים מהאלבום הראשון. אז יש, אתה רואה? :)

Negative one

New member
מבחינת הליריקה סיסטם מהפכנים פי אלף

מפאפא רואץ'... כנראה אף פעם לא קראת את המילים של סיסטם,או שלא הצלחת להבין אותם כמו שצריך,ובגלל זה אתה חושב שהם שרים על שטויות כמו עכבישים ולווינים,למרות שהמסרים בשירים האלה אחרים לגמרי. ותשמע עוד כמה שירים של סיסטם,תראה את כל המילים שלהם,ותבין שהם ממש לא שרים על שטויות... ובקשר לפאפא רואץ',אני אוהב אותם,אבל הם באמת לא להקה כזאת ענקית. יש להם כמה שירים טובים,אבל הם במת מבחינה מוזיקלית הם לא מיוחדים והשירים שלהם רגילים ולא מחדשים כלום לאוזן.

Manic Subsidal

New member
אני חושב שהם טובים

לא הלהקה הכי טובה בכל הזמנים... אבל באמת מגניבים

שקר החן

New member
ושוב פעם אותם ויכוחים

אותם הויכוחים חסרי המשמעות אמרו פעם לפני "על טעם וריח, אין מה להתווכח" אתה שומע papa roach ואתה אוהב? סבבה! אתם שונאים אותם? סבבה! כל אחד שומע מה שהוא אוהב לשמוע וכל אחד ינסה להמציא 1001 סיבות למה מה שהוא שומע יותר טוב... אז אולי מספיק עם הויכוחים המיותרים?

LittleJAck

New member
דוקא..........

בזמנו (שזה היה קצת יותר טרי) שמעתי את הPAPA רואץ' הראשון שהיה לטעמי לא רע, גרובים נחמדים ויציאות פה ושם ונהניתי עד שמציתי. זאת בעיקרון מוזיקה לנערים מתבגרים שמחפשים טיפה מרד.. לא שזה רע אבל לי הספיקה מנה מסויימת ועברתי הלאה. לדעתי הדיסק השני שלהם נפל ברמה מהראשון וחבל.

למעלה