../images/Emo13.gif
כתבתי עכשיו הודעה ממש ארוכה, שלקח לי איזה חצי שעה לכתוב, וזה לקח לו הרבה זמן לקבל, אז לחצתי על רענן והיא נמחקה
טוב אז אני אנסה להתחיל מחדש אבל את כל העצבים כבר הוצאתי... אוקיי אז אני אתחיל בתגובה לזאתי שענתה לי ראשונה... למה שיהיה למישהו אכפת אם להקה תרמה למשהו? את יושבת בבית וחושבת "וואי הלהקה הזאת תרמה את זה אז אני אוהב אותם"??? לא! את מקשיבה ללהקה לפי איך שהיא מנגנת, ולפי איך שהסולן שלה מלהיב אותך, ולפי המילים מבחינת העוצמה, מהבחינה הזאת פאפא רוץ' אצלי מנצחת כמעט בכל הבחינות, חוץ מהקטע של המוזיקה, שהוא באמת קצת חלש אצלה, אבל יש לי הרגשה שכשהדיסק הקרוב יצא כל זה ישתנה... אצלי המילים זה 60% והמוזיקה זה 40% ואני חושב שמהבחינה הזאת, פאפא עולה בהרבה על כל להקת ניו מטאל אחרת, שהשירים שלה מבוססים על עכבישים והתעלפות, בניגוד לפאפא רוץ' שמדברים על אנשים שתוקעים סכין בגב, בתים מפורקים (גירושים וכו'...), התאבדות, וכן גם מהפיכה, בשיר אחד פאפא מדברים על מהפיכה ואם זה אומר שהם "צועקים קצת על מהפיכה" וזה מגדיר את הלהקה, אז אני יכול להגיד שלמרות כל האהבה שלי לדפטונס, היא להקה שצועקת קצת על זה שהשמש מסנוורת אותה
... להגדיר את פאפא רוץ' לפי סגנון הלבוש שלה זה פשוט פטתי, זה מוכיח כממה ההערכה שלך לממוזיקה מבוססת על פי פוזה ולא על המוזיקה... "לך תשמע מוסיקה!!! לא משהו שתיימר להיות להקה עם סולן מתוסבך שלובש רק דיקיז והמילים שלו שוות ל אתה יודע מה..." ^^ זה כאב, באמת... כי זה כל כך לא נכון... *מנגב דמעה* *מכניס אגרוף לקיר* טוב לא משנה, אני לא אגיב לזה יותר משכבר הגבתי... בלהקות חסרות טעם, התכוונתי בעיקר לסיסטם ולינקין פארק, שהמילים שלהן מבוססות על דברים חסרי טעם, ואני די שונא אותן... אבל לא משנה... עכשיו באמת, אני לא מכיר עוד להקה שתדמה אפילו לפאפא רוץ'... אולי אתם יכולים לשמוע דמיון קטן לרייג' (sleep now in the fire) אבל זהו... כל הסגנון המוזיקלי אמור להיות מבוסס על פיית נו מור, ואני אישית לא מוצא דמיון... מישהו שמע כאן פעם את אינפסט מההתחלה לסוף? אתם אשכרה יכולים להגיד לי שזה לא אחד הדיסקים הכי טובים ששמעתם??? יכול להיות שזה בגלל שאני חורש עליו כבר שנתיים, אבל אני יכול להגיד ברצינות שזה אחד הדיסקים הכי טובים שיש... (ההודעה הקודמת הייתה כל כך הרבה יותר טובה, חבל...)