panaderos flamencos

granada

New member
panaderos flamencos

למישהו יש את האצבוע המדויק של היצירות panaderos flamencos ו-Mantilla De Feria של Esteban Sanlucar תודה!!!

אמרוקאי

New member
panaderos flamencos

מתאים לך?

granada

New member
תודה רבה אבל לא לזה התכוונתי

תודה רבה אבל אני מחפש את האצבוע המדוייק ליד שמאל כמו בקובץ המצורץ רק שאין לי את ההמשך של היצירה יש את זה בכמה גרסאות וגם בתוכנות שמנגנות את היצירה הזו רק האצבוע זה מה שחסר

קיימות אין ספור גירסאות

לקטע הזה בתווים, אבל גם זאת שהוצגה כאן אינה מדוייקת. איני יודע אם פאקו דה לוסיה הוא המחבר של הקטע הזה או רק המבצע אבל לפי הביצוע שלו, גירסת התווים הנ"ל אינה מדוייקת. באופן כללי כמובן שתווים יכולים לתת את הידע הכללי בנוגע לנגינה של קטע אבל בכל הקשור לפלמנקו או בכלל למוסיקה מסורתית, אני תמיד מעדיף להוציא קטעים משמיעה וראיה וכשצריך אז להיעזר בתווים כי אנו יודעים שהתווים לא מעבירים לנו את הניואנסים המדוייקים, או את "המבטא" של הסגנון המנוגן. אני מציע לך בחום להיעזר בתווים אבל לראות את הווידאו של פאקו מנגן את הקטע הזה (משנות ה 60 נדמה לי) וכך תראה בדיוק את האיצבועים שלו אבל לא פחות חשוב, תשמע את ה"מבטא", ותאמץ אליך מנגינתו את מה שמתאים לך, בהצלחה ובהנאה....

granada

New member
גירסה עם אצבוע ליד שמאל

תוכל להגיד לי אולי מה השם של הוידאו שפאקו מנגן קטע זה? יש סרט דוקומנטרי עליו בו רואים חלק קטן שהוא מנגן את mantilla de feria אבל רק חלק קטן ממנו ומהר ומאוד קשה לשים לב לאצבוע של יד שמאל תודה

יכול להיות

שמדובר בסרט דקומנטרי בשם:"פאקו דה לוסיה-בין אור לצל..." או משהו בסגנון. רואים אותו מאוד צעיר יושב על במה קטנה ומנגן כמעט את כל הקטע כמובן במהירות עצומה ובנקיון גמור. במהירות רגילה כמובן שקשה לשים לב לאיצבוע המדוייק אבל תודה לאל יש SLOW MOTION וכך, בסבלנות, קטע אחרי קטע, ובמיוחד אחרי שלמדת את הקטע באופן כללי מתווים, בלי בעיה תוכל לראות בדיוק מה הוא עושה שם.

למעלה