PAN

randomo2

New member
PAN

יש לי שאלה קטנה.. אני לא מוצא איך לשנות את הפאן של הערוצים שלי.. חיפשתי בחיפוש של הפורום אבל לא הסתדרתי.. תודה..

randomo2

New member
אוקיי הסתדרתי אבל.......

מה שאני בכל זאת לא מצליח למצוא זה איך אני עושה את הפאן דינאמי. זאת אומרת: איך אני גורם למה שנימצא בערוץ לעבור נניח מפאן ימין לפאן שמאל וכו'.. אני יכול לחשוב על דרך לעקוף את זה.. לשים את אותו הדבר בשתי ערוצים ולעשות פייד אין ופייד אאוט ואז ואז לקבל את האפקט הזה.. אבל אין דרך ישירה יותר ? תודה.

יש אוטומציה

יש לך שני כפתורים על כל ערוץ על אחד יש את האות W (כתיבה באנגלית) שנועד להקליט פעולות בתוך הערוץ על השני כתוב R (קריאה באנגלית) שנועד לקרוא את הפעולות שכתבת יש שתי דרכים לכתוב אוטומציה הראשונה פשוט לבצע אותה פיזית - אתה לוחץ על הW בערוץ , ועל על רקורד (לא בערוץ!!) מה שקורא זה שערוץ מחומש להקלטת תנועות , ניתן בעצם לבצע כל פעולה שאתה רוצה על הערוץ - אי קיו , פיידרים וכמובן פאנינג (ועוד הרבה דברים שאני עצלן מלפרט) הדרך השנייה היא פשוט לכתוב את זה (או לתקן כתיבה שנעשתה בזמן אמת) , אתה לוחץ על הR בערוץ ואז מסתכל מצד שמאל למטה של הערוץ , יש חץ קטנטן שמסמן אפשרות להרחבת הערוץ הדבר הזה פותח את אפשרויות האוטומציה , שים לב שיש קטגוריות (פאנינג , ווליום וכו...) ואז בעזרת העיפרון אתה פשוט כותב או מתן מה שאתה רוצה בהצלחה

randomo2

New member
סליחה על הבורות, אבל לא הצלחתי

לבצע את מה שהסברת בשתי הדרכים. תוכל אולי להפנות אותי למקום שמסביר על זה סטפ ביי סטפ או לנסות להרחיב על איך אני משתמש בזה ? תודה.

תתקשר אלי מחר בצהריים המוקדמות

בסביבות 2 - 3 אני אסביר לך את זה טלפונית 0506533511 ותציין שאתה מתפוז :) שאני לא אחשוב שמתחילים להטריד אותי טלפונית

randomo2

New member
תודה רבה שי אבל

לצערי אני לומד כל יום א'-ה' מ-8 עד 20 אז אני אוכל לדבר איתך רק בערב אחרי 21 כשאני מגיע הביתה או בסופ"ש. רק אם זה נוח לך כמובן.

למעלה