Palm Memory Upgrade

slavah

New member
Palm Memory Upgrade

שלום לכולם! מעניין אותי לדעת את דעתכם על הגדלה של זיכרון של כף יד שלכם כי בקרוב אני מתכוון לצאת לשוק עם SERVICE כזה תודה מראש על התגובות

אולי תנסח אחרת, נשמח לענות

כי אני לא הבנתי כלום מה אתה רוצה להרחיב מי יביא את הפאלם שלו אליך אם פתיחת פאלם = סיום האחריות וכו´

slavah

New member
סליחה על אי הבנה

אני אתן דוגמא: יש לך פאלם Vx עם 8M זיכרון וביום אחד בהיר אתה שם לב שלא נשאר לך מקום בפאלם שלך בגלל התוכנות, מפות, וכו´. ואתה לא רוצה למחוק שום דבר מה תעשה? אתה יכול לפנות אלי ולצאת עם 16M זיכרון בפאלם שלך. עכשיו לגבי אחראיות: דבר ראשון אחראיות תופסת במקרה הטוב שנה. דבר שני אצלי גם יש אחראיות על עבודה. ועוד משהו אנחנו מתכוונים לתת מגון רחב שירותים לפאלם. אני חושב שהצלחתי להסביר את עצמי מה שמעניין אותי זה התגובת על שירות כזה בארץ?

eliram

New member
הרעיון נשמע מצוין.

במיוחד לבעלי פאלם V עם 2 MB זכרון שלדעתי יהיו רוב הלקוחות שלך. אבל אל תבנה על זה לטווח ארוך, הפאלמים החדשים מגיעים עם כרטיסי זכרון חיצוניים. מה שכן, חברת פאלם לא תאהב את זה...
אבל אנחנו מרויחים. עוד משהו, אם תתמחר את השדרוגים במחיר אטרקטיבי יהיו לך המון לקוחות. אם תהיה חמדן ותיקח מחיר גבוה, לא תראה הרבה ביקוש. ובכל זאת, ברכות על היוזמה.

slavah

New member
סוג שרות

השרות תינתן ממכשירים מפאלם III עד פאלם הכי חדיש בשוק! לפי טבע אדם אנחנו תמיד רוצים יותר :)

slavah

New member
לפי סוג פאלם

אני עכשיו בקשר עם כמה מומחים מחברה אחרת מחו"ל ו נכון לעכשיו כפי שידוע לי פאלם 505 אפשר להרחיב ל64M

kenderkin

New member
יש לך לקוח ראשון ../images/Emo72.gif

בעל 505 אם המחיר יהיה סביר (Hint Hint) וכמובן... בהצלחה נ.ב.- יהיו הנחות למשתתפי הפורום? רואי.

shlomogarbi

New member
יוזמה!

רעיון יפה בהצלחה! אם אתה כבר בקטע תחשוב על יבוא של מסכים תוכל לחסוך מהרבה אנשים לשלוח את המכשיר לתיקון בחו"ל

גם אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo70.gif

אם המחיר ל 505 יהיה נורמאלי אז אני רוצה, בדחיפות
אם אתה רוצה עוד "נישות" שרות - יש ל V5 מטען חרום שפועל מסוללת 9v רגילה (רצ"ב קישור). אם תצליח להשיג דבר דומה ל 505 תוכל לדעתי לשקול את משקלו בזהב. או אולי יש איזה שדרוג גם לסוללה של ה 505
דני

יש כבר מטען חירום בארץ

תנסה ב-Handy שתיפתח בשבוע הבא, בדיזנגוף סנטר, ליד BestBuy תוסיף שאתה מקהילת הפאלם הישראלית - תפוז, ומייבי, תהיה הנחה

דבר שלישי ../images/Emo13.gif

לפני שאתה יוצא עם השירות ברמה המסחרים אשמח אם תפנה אלי לפני שתפרסם את השירות בפורום זה ימנע אי נעימות ומחיקות פרסום, שאנו נוהגים לבצע בפורום הזה

amic

New member
הרעיון נהדר-עלה והצלח-אני עשיתי

לפני שנה שדרוג כזה בארה"ב וזה נהדר.

למעלה