Palm 2 pocket

arnon72

New member
Palm 2 pocket

שלום קיבלתי את הAXIM שלי בהתרגשות ואני רוצא לתת לM505 לנוח אחרי שנתיים של ידידות (לא מופלאה) באיזה תוכנה כדי להשתמש כדי להעביר את המידע מה Palm Desktop לOutlook או ישירות המPALM ל OUTLOOK בטח שאלו את זה כבר מיליון פעם אבל לא מצאתי בFAQ *אני מכיר את ה PocketMirror אבל לא יודע אם כדי לקנות אותו כדי להשתמש בו פעם אחת תודה

arnon72

New member
ואוו את זריזה

נכון אבל זו גירסה לא PRO ואני חושב שהיא לא תומכת בXP וOS 4.1 תודה

AYELET1

New member
../images/Emo8.gif

ב-4 היא תומכת בטוח נדמה לי שגם ב-XP (ממה שזכור לי.) אני הייתי מנסה

AYELET1

New member
עמרי...

במקום להסית ולהדיח
אולי תאמר מה ממריא במרץ???

AYELET1

New member
ת'אמת רצו לחבר אבל עובי הקירות

ועומק המערה גרמו בעיות קליטה קשות אנטנה לא רצו לחבר כי אז היה מתגלה מקום המערה... קשה קשה (שד- האם ישנה המלצה כיצד היה יכול ירון זהבי להתגבר על בעיות הקליטה?)

אם הוא היה קונה TC...

הוא היה יכול גם להתגלח, וגם לתכנן מפות למבצע הבא, וגם לשלוח מייל איום לאלימלך זורקין, גם להתחיל עם תמר היפיופה, גם לפתוח קובץ מפה שהוא קיבל מאהוד (PDF ששוקל 20 טגה בייט), וכל זאת ביד אחת (!) (עם המקלדת אצבע), וביד שניה, הוא עושה ג'אגלינג'. זה מה שנקרא: מולטי-טאסקינג.

2cookie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוויר!! אוויר!!

shed

New member
---->

בקשר לתגלוחת אני לא יודע, אבל הנה כמה כלים שימושיים לחבורת סוד מוחלט בהחלט: תכנון מפות למבצע הבא. כתיבת מייל לאלימלך זורקין (snapper). להתחיל עם תמר אפשר בדרך מסורתית יותר או כזו שמשאירה פחות מקום לדמיון. לפתוח קובץ (שמן) שהגיע במייל מאהוד (השמן) - repligo או adobe. לתפעל מקלדת ביד אחת - בשביל זה יש טיפים וטריקים (ע"ע קישור) בקשר לג'אגלינג... נו טוב, בשביל זה הוא ירון לא?

arnon72

New member
לבי איתכם עוד מלפני....

רציתי PPC אבל לפני שלוש שנים לא היתה עברית טובה לכןקניתי בצער פאלם היום העברית אני מקווה מספיק טובה ואני שמח לעבור לPPC תודה

MexMex

New member
מתעקש על תשובה...

אמנפ פוקט מירור יתן את התשובה, אך אין לי אותו (קיבלתי את הפאלם מתנה ללא שום דיסק), ומחרתיים אני צריך לעבור לפוקט פי סי, מאחר והפאלם מראה סימני קריסה. אז מה עושים? איך עוברים מהר וחלק? האם הפוקט מירור הוא התשובה היחידה? היכן אני יכול להוריד גירסא שלו ללא תשלום (מאחר וזו פעם יחידה בה אני רוצה להשתמש בה, ומאחר וממילא פאלם מחלקים אותו מתנה, נראה לי לגיטימי...). עוצו עיצה. רב תודות! M.

למעלה