palestiniens a nation of terror

ledz

New member
palestiniens a nation of terror

עם הטרור הפלסטיני מכה בנו כל פעם מחדש ואני רוצה לדעת מה מפלגת שינוי המרכזית תעשה בעיניין. אני מבין שלא צריך לנקוט נתניהו וליברמן וגם לא לסטות לכיוון מצנע אבל מה באמת הוכים לעשות ח"כי שינוי לאחר(ב"ה) שיבחרו?
 

meirkl

New member
הו, כמה פשוט

טומי יאחז בטומי(כאן), פריצקי יסתום את הפריצ(ות), נאות תבטיח טיפול נאות, פורז יפרז את השטח, מודי ישנה את המוד, ובא על כולם שלום וביטחון. רגע, רוצה גם את תוכניות המבצע של צה"ל? אולי גם קצת של השב"כ? מצטער, בריילובסקי חישב את הסיכון הסטטיסטי וסביר כי גם האוייב מאזין לנו.
 

Annie46

New member
"שינוי" תפעל בהגיון בהתאם למצב

גם בוחרי "שינוי" רוצים שלום ומוכנים לשם כך להגיע למשא-ומתן עם האויב הערבי. יחד עם זאת, כל זמן שהטרור נמשך, יש למגר אותו עד היסוד באופן מוחלט ונחוש. רק לאחר מיגור הטרור באופן סופי, ניתן יהיה לדבר על הסדר כלשהו לגבי השטחים, שהם חלקים בארץ-ישראל.
 
למעלה