"Painkiller Jane" / "חסינת כאב"

Witchcrafts

New member
"Painkiller Jane" / "חסינת כאב"

הפרומו של "חסינת כאב" יצר סקרנות ועניין. בצדק או שלא? מי יעקוב אחרי הסדרה ומי יוותר מראש (בהתאם לתגובות שהופיעו בשרשור הקודם)? אלה שלא פספסו את הפרק הראשון (בניגוד אליי), מה דעתכם עליו והתרשמותכם הראשונית עד כה? אני משתדלת להימנע מסדרות שמבוססות על ספרים. אבל חורגת ממנהגי כשמדובר בכאלה המבוססות על קומיקסים או על מנגות (אחרת כמעט ולא יהיו לי אנימות לצפות בהן). אז, במקרה של "חסינת כאב", האם הסדרה עדיפה על פני הקומיקס או להפך? מה הסיכוי שבעקבותיה תקראו את הקומיקס? מחר ישודר הפרק השני של הסדרה, אז אחווה דעה ביממה הקרובה.
"בילדותה הצליחה ג'יין ואסקו להתגבר על הכאבים העזים ביותר, לכן קרא לה אביה – ג'יין חסינת הכאב. כשהיא מתבגרת היא מגויסת על ידי סוכנות ממשלתית חשאית על מנת להלחם ולמגר את איום ה"נוירוס" – בני אדם בעלי כוחות על נוירולוגיים. איש אינו יודע מהו הגורם ליכולותיהם הסופר אנושיות של ה"נוירוס" כמו טלקינזיס ושכנוע טלפתי וכשהם יוצאים משליטה הם מותירים אחריהם הרס והרג. עם גיוסה, מצטרפת ג'יין לצוות סודי ומיוחד, הפועל ממקום מחבוא בתחנת סאבווי נטושה, ומתחקה אחר ה"נוירוס", מזהה אותם ומחסלת אותם. במהלך משימתה הראשונה מגלה ג'יין שגם לה יכולת אחת מיוחדת במינה – היא לא יכולה למות." http://www.axn.co.il/AXNSeries.aspx?ID=108 http://www.scifi.com/painkillerjane

d1f2

Active member
כשראיתי מספר מועט של פרקים לפני מספר חודשים

הרגשתי שזה לא זה. לכן הפסקתי לצפות בסידרה אז ואני בטח שלא מתכוון לראות אותה ב AXN....

adili6

New member
צודק...

זה לא כ"כ מעניין שאי אפשר להרוג אותה...כאילו..בדר"כ זה:" אוי לא היא/הוא הולך/ת למות" ופה...:"טוב נו...אז ירו בה ו..?"

רפי74

New member
האוריי

האמת הם טיפוסים רעים מאוד אבל הכוח וטכנולוגיה והבנתם כך לפחות בסדרה מנסים לתאר הוא נשגב מבינתנו.לפי הסדרה האורי והקדמונים היו ברמת טכנולוגיה כמו שלנו לפני 5-10 מליון שנים בזמן שאצלנו הופיע ההומו ספיינס, עם הזמן הם נפרדו בגלל אמונה פנטית של האורייּ=ORIGIN הם התעלו למישור קיומי גבוהה .מעניין האם אנו נתעלה בעוד 10 מליון שנים ? אגב בלי להעליב לדעתי הארי פוטר לא נמצא במסגרת ההשוואה לכוחם ועליונתם של האוריי והקדמונים.אם כן ניתן להגיד: HALLOWED ARE THE ANCIENTS.

adili6

New member
חחח..יפה..

under the belt...או שלא..אני אוהבת את הספר ולא אומרת כלום בקשר אליו..פרט לזה שהוא אצלי בחתימה חי חי
.. מה שאני לא מבינה זה למה אתה בעדם?! למה HALLOWED ARE THE ORI וגם כשאתה כותב אותו דבר על THE ANCIENTS...הם לא מתיימרים להיות HALLOWED..

cwn

New member
לי זאת נראית סדרה נחמדה

אני מתכוון להמשיך לצפות. לא הייתי מגזים וקורא לה סדרה מעולה, אבל אין לי בעיה להעביר את הזמן בצפייה בה.

Witchcrafts

New member
../images/Emo184.gif "Pain's a bitch"

טוב, לא יודעת. ז"א, הגעתי לסדרה הזו מוכנה מראש עם הידיעה שלא לצפות ליותר מדי. אז אמנם היא לא היתה עד־כדי־כך גרועה, אלא נחמדה, אבל היא לא עניינה אותי במיוחד ולא סקרנה אותי ממש. הרעיון של ה"נוירוס" לא מומש בצורה ייחודית, לטעמי. הוא כבר נחרש בצורה כזו או אחרת באופן מרשים יותר ("גיבורים", "הגל הראשון" ודומיהן). יכול להיות שזה נבע מכך שמדובר רק בפרק השני (והראשון שלי), אז הרגשתי קצת תלושה. וכמה אפשר להזכיר בפרק אחד את זה שג'יין בלתי ניתנת להריגה?! מסתבר שהמון. כי כל רגע הנושא הזה עלה. וזה פשוט היה עלוב. אם כי הסצינה של החיילים, המתים שקמו לתחייה, היתה מגניבה למדי וסוג של פיצתה על הפרק. גם האפקטים של ההחלמה של ג'יין היו חלקים. אין ממש מה לעשות עם סדרות שהגיבור הראשי בהן בן אלמוות. הרי כל פרק פשוט צפוי וידוע מראש, לא משאיר לצופה מקום לדימיון וגם כובל את היוצרים. בקיצור, מסכימה, הסדרה (בינתיים) אכן מעבירה את הזמן ותו לא. אני רק מקווה שעם הזמן ולא על חשבון הצופים, העלילה שבה תשתפר. כי זה כבר ברור שאקשן לא ממש חסר שם.

למעלה