סגירת עמוד עסקי
כדי לסגור דף בפייסבוק עומדות בפנייך שתי אפשרויות: מחיקת הדף לצמיתות, או השבתת הדף (באנגלית: Unpublish) שזו פעולה שלא תאפשר לאף אחד לראות את הדף (כולל לא אלה שעשו לו לייק) למעט המנהלים (אדמינים) של הדף שיוכלו להמשיך לצפות בו. היתרון של הדרך השנייה הוא שאת תוכלי תמיד בעתיד להחזיר את הדף לחיים אם תרצי בכך ואז יישמרו כל המרכיבים שהיו בו (תמונות, הודעות, פרסומים וכו').
בכל מקרה, כדי לסגור את הדף גשי לשורה העליונה של הדף והקליקי על המשבצת "ערוך עמוד" (באנגלית Edit Page ), ושם בחרי את השורה "ערוך הגדרות" (באנגלית: Edit Settings ). ואז אם את רוצה למחוק את הדף לצמיתות - גשי אל השורה התחתונה "מחק עמוד" (באנגלית: Remove Page ) , ואילו אם את רוצה להשבית אותו זמנית – גשי אל השורה הראשונה וסמני שם את התיבה Unpublish .
הערה: במקרה שתבחרי במחיקה לצמיתות, יהיו לך 14 יום להתחרט על הפעולה, ולאחריהם - תתבקשי להחליט סופית אם את באמת רוצה למחוק לצמיתות את הדף.
בהצלחה...