הא?
L Lu Tze New member 19/9/04 #24 ../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo16.gif מה? גם אני רציתי להשתתף.
M mace windu1 New member 20/9/04 #31 עקב החלטות נשנות ומשונות ../images/Emo19.gif החלטתי פה אחד לפתוח מועדון נאהבים חדש! והוא לא לנעמה!! יש לה יותר מדי כאלה.. (בלי לפגוע, כן..) מה דעתכם על בתיה? משהו מצתרף?? (בתיה )
עקב החלטות נשנות ומשונות ../images/Emo19.gif החלטתי פה אחד לפתוח מועדון נאהבים חדש! והוא לא לנעמה!! יש לה יותר מדי כאלה.. (בלי לפגוע, כן..) מה דעתכם על בתיה? משהו מצתרף?? (בתיה )
M MajorWinters New member 20/9/04 #32 אתה חייב להפסיק עם הדג../images/Emo19.gif ולא! המועדון מעריצים לבטיע כבר קיים... הוא ברשות גיא funkey monkey, ואני (וכל פורום ביטלס). אתה יכול להעריץ את גיא AceMagician אם בא לך...
אתה חייב להפסיק עם הדג../images/Emo19.gif ולא! המועדון מעריצים לבטיע כבר קיים... הוא ברשות גיא funkey monkey, ואני (וכל פורום ביטלס). אתה יכול להעריץ את גיא AceMagician אם בא לך...
M mace windu1 New member 20/9/04 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
B blagen New member 20/9/04 #38 מייס, פעם אחרונה שדיברנו... היה לך פיצול אישיות לשניים, עכשיו לחמישה?!?!
M mace windu1 New member 20/9/04 #39 זה היה ל4.. אתה כבר.... וחוץ מזה.. אני חושב שאני יותר מתחבר עם השניים הבוכים..