package בתוך package (ג'אווה)...?

צבתות

New member
package בתוך package (ג'אווה)...?

יש לי package שנקרא A. בתוכו יש קבצים. בכולם רשום package A; אני רוצה לעשות ל-A תת package בשם B (כלומר B תת חבילה בתוך A). אז יצרתי תקיה B בתוך התקיה A. העברתי חלק מהקבצים לתוכה. עכשיו נוצר מצב שהקבצים שנשארו ב-A לא מזהים את המחלקות שעברו ל-B. איך אני רושם את ה-import ב-A? import B? import A.B? ואיך אני רושם את ה-package בקבצים שבתוך -B? package B? package A.B? תודה.

צבתות

New member
Not working...

אני משתמש ב-eclipse. האייקון של package A הוא חבילה. אבל בגלל שחבילה B היא תקיה, הוא לא מראה את האייקון של חבילה. וזה גם לא עובד. אולי יש אפשרות לומר ל-ecplise שהתקיה ההיא היא למעשה חבילה?

mickygreen

New member
go

Double click on the icon where the package is declared and the choose option one to move class the desired package. the same for class b don't forget to declare public class in order the classes will be visible.

צבתות

New member
nope

קודם המשפטים קצת שבורים אז אולי לא הבנתי. בכל אופן, העברתי את הקבצים של B לתקיה המתאימה. אבל ב-A הקבצים עדין לא מזהים ה-import שעשיתי. ב-A רשמתי
import A.*;​
אבל זה לא עובד. הוא מסמן לי את השורה הזו כשגיאה ומבקש להסיר את זה. ניסיתי גם לרשום במפורש A.B. אותה תגובה.

למעלה