P.O.S. - Audition

סֵג

New member
P.O.S. - Audition

פי-או-אס הוא אמסי זכר ממיניאפוליס. הוא חתום על ריימסיירז, הלייבל של סלאג ושות'. השם הוא קיצור של pissed off stan, יענו סטן המחורבן. בעבר סטן היה בעסקי הפאנק, וזה הדבר הכי בולט בדיסק הזה. הדיסק כולו מלא בהפקות עם גיטרות חשמליות וקליימקסים רועשים. הקול של סטן הוא די חד, לא יחודי ממש, לא זורם בצורה שונה מהרגיל, אבל הוא מסתדר עם זה סבבה ולא נותן לזה להפיל אותו. במילים אחרות, אין לו גימיקים, רק קול חצי רוקיסטי וסולידי שיושב אחלה על הקצב. ההפקה של לייזרביק בטראק הרביעי והחמשעשרה היא חיה ומזיינת. יש בזה אתה הכיף של פאנק והיפהופ באלכימיה הכי טובה ששמעתי מלא זמן. זה מזכיר מופע חי גם אם אתה יושב על כיסא משרדי כמוני. על הביטים פי-או-אס רוכב ממש יפה, עם צעקות וכל מיני ראפים מהירים שמזיזים את העיניינים. ההפקות של פי-או-אס עצמו הם גם מעניינות. יש להם דימיון לאלו של לייזקביק, ובגדול הדיסק שומר על אחידות סגנונית. פי-או-אס כותב על הקושי של החיים 'i can never be what i wanna be, nothing but a man, nothing even inside of me, nothing i can understandä' ובקלות אני מזדה איתו. האי-אפשרות הזו של להגיע לשלום עם עצמך, להיות מובך משום שאתה כבר מבוגר אבל עדיין לא סגור על עצמו בשום צורה. עולם שסוגר עליך. זה מצלצל מוכר. הוא גם כותב על אהבה, ומצטרף אליו סלאג. הקצב טוב, האוירה עוברת דרך המוזיקה.. ושניהם מדברים על הריבים, האהבה שהשתמרה, וסתם נקבות משוגעות. בתכלס זה שיר אהבה די מקסים. חוץ משני הדברים האלו, יש בדיסק הרבה קטעים שבאים פשוט לתת שיחרור. שירי מסיבה. וגם בהם המילים מגניבות. יש הרבה דיבור על איך כולנו צריכים להתאגד ולהלחם בחרא. הקטעים האלו משכנעים וממריצים את הבנאדם אשכרה לצאת ולעשות משהו חזק. הם כיף, וסטן עושה תעבודה מצויין. ויש גם עיסוק בזבל הפוליטי - איך אמריקה בציר הרשע, עיסוק בפרופוגנדה ליברלית וזה. יש הרבה קטעים טובים בדיסק הזה במישור הזה, אבל איכשהו הרבה נשמע מוכר ולא מעניין. לפחות לי.

הייתי רוצה לשמוע קודם כל את השיר

עם סלאג (שמוזר שעדיין לא שמעתי), ואח"כ להתפנות לשאר האלבום. מה עם קישור, אדון חבר? יש משהו?

TakTik

New member
../images/Emo45.gif No. 2....

סחטיין... את P.O.S כבר אני מכיר
(אין מה לעשות, קשה לחדש לי על חבר'ה של סלאג) אבל לא שמעתי עדיין אלבום שלם שלו. אגב, pissed off stan זה סטן המעוצבן...לא חרוז יפה כמו סטן המחרבן,אבל עדיין
באמת כל הכבוד...תמיד טוב לראות עד המלצות בפורום, בטח אם הם על אמנים מעולים כאלה

אוקיי, אז יצאתי מטומטמת.

אני מכירה את השיר (מעולה מעולה מעולה) ועוד איך, אבל את הקליפ עוד לא ראיתי, אז תודה לך. מה עם קישור לאלבום במקרה..?

סֵג

New member
תפסי אותי בסולסיק, אני תחת segan

יש לי את האלבום על ההארדיסק.. ואין בעד מה על הכל.. :) אה, והקליפ.. אחלה של קליפ. שמעתי שגם הקליפ הבא של סייג' פנסיס יהיה בסגנון פילם נואר. זה הולך טוב איתם. זה מתאים.

Psycho BuZZ

New member
ואם כבר ההודעה ההיא

תשיגו את הרימיקס ל-"Sound The Alarm" של בלאק מילק עם רויס דה 59, או שבואו לפרטי.

סֵג

New member
מיס ש' - התחברתי בצהריים

ואז התנתקתי אחרי שעתיים בערך.. החרא הזה מאט לי המחשב... טוב, לא משנה, אני מחובר עכשיו ועד הבוקר. ואם זו היית את באייסיקיו, אני מחובר עכשיו ועל אינביזיבל.

volatile

New member
סחטיין

זה אלבום נחמד מאוד. לא שובר גבולות אבל בהחלט נייס שיט.

למעלה