זה לא העיקרון.. אין לי מושג מה הקטע של המניפה אמור להגיד ואם היקארו דמיין את זה או שזה באמת עבר ליידו אבל אח"כ הוא מבין שסאי היה איתו כל הזמן.. במהלכים שלו או שטות קיטשית כזאת.. ואז הוא יתחיל לבכות וזה יהיה עצוב
אני חיכיתי כל היום כדי לראות את היקארו משחק נגד איסומי ומתעשט על עצמו!!! פיניתי את כל היום בשביל זה!!!! נקווה שזה הפעם באמת יהיה מחר... אחרת כל הסוף שבוע יהיה עצוב מאוד.....
על זה. צריך 2 בשביל להגיע למהלך האלוהי, כי אי אפשר להשתפר מספיק בשביל זה כשאתה משחק נגד מישהו ברמה יותר נמוכה (וכמובן במשחק עצמו אתה צריך מישהו ברמה שלך כדי שזה יהיה המהלך הטוב ביותר). בגלל זה גם אקירה וגם היקארו (ובאופן כללי כל מי שמספיק חזק ויש לו יריב ברמה שלו) יכולים להגיע למהלך האלוהי, ולכן שניהם נועדו להיות יריבים אחד של השני...
אקירה שיחק גו הרבה לפני היקארו.. היקארו הוא זה שצץ פתאום ולקח את כל צומת הלב... די הגיוני שהיקארו הוא די היריב וזה נחמד, זה מראה שגם לאקירה יש פוטציאל בלהיות הדמות הראשית פה XD
טוב, קודם כל יש את התגובה שאני כתבתי. דבר שני, אני מבינה למה היא התכוונה... זה בקשר לאלים. נראה כאילו הם קשורים יותר לגורל של היקארו, והם אלה שהציבו שם את אקירה. אולי גם "הכינו" אותו לפני זה, שיתחיל לשחק מגיל צעיר ויהיה מספיק טוב כדי למשוך את היקארו אליו. לדעתי הגורל של שניהם קשור לאלים, ז"א אם האלים הציבו שם מישהו זה יהיה את שניהם ולא אחד מהם, כי שניהם מיועדים להתקדם לעבר המהלך האלוהי.
מגניב, המטוס שהיה בשמיים בפרק הקודם ממשיך גם לפרק הזה וזה המטוס של איסומי~ איסומי יפה *-* וואיה חיכה לאיסומי ברכבת D: "היית צריך לפחות לגדל זקן שיראו שעבדת קשה" XD "איך גדלת, לה-פינג" *מלטף אותו בראש* XDDD תרופת-וואיה XDD איסומי יודע איזו תרופה וואיה לקח כשכאבה לו הבטן D: "חשבתי שאם אתם נראים אותו דבר אולי זה יעזור" "איזה מן הגיון זה?!" XDDD היקארו על הנדנדה *-* תמונה מקסימה.רציתי לשים סקרין שוט אבל... מסתבר שאין לי. >.> איסומי הולך בעקבות שינדו לכל מקום שהוא היה בו לפני שהוא הפסיק לשחק... ומצליח לגלות את כל מה שהוא עשה אבל אין סיכוי שהוא יבין למה הוא הפסיק ^^; הלוח מלא אבק... :< היקארו חשב שהנעליים בכניסה הן של סאי? :X (סתם מחשבה אכזרית ^^; ) איזה מבט עצוב היה להיקארו כשהוא הבין שזה לא סאי ;; טויה כבר 3-דאן, והוא מתמודד בסיבוב השלישי של המוקדמות להונינבו נגד 9-דאן... וואו. (ושוב עם החולצה הורודה XD) "בלבול וסבל הם חלק חשוב בתהליך" על איזה תהליך בדיוק הוא דיבר? XD "אין ספק שהוא יחזור, כדי לעמוד בפני היריב שנועד לו" "גם טויה עצמו חושב ככה" כן ^_^ היקארו, בקשר לגו: "אה, לא.. זה.. לא ממש מענין אותי" *לא* משכנע... "אני לא דואג לך. תשחק איתי, בשבילי. זו הסיבה שבאתי לכאן היום." גו איסומי~ תשכנע אותו :O ההבעות של היקארו ;; זה יותר מזיז לי מכל דבר...