Pינת השאלה הקשה!!!

alpha80

New member
חוץ מה"גילגול" הכל מקובל עלי

עזוב... המישהי הזו סתם... לא רצינית...

Reshefgarcia

New member
גנב!!!! ../images/Emo152.gif

גנבת לי את TERRY HOAX חידוש פשוט מצוין !!!! אני גם מאוד אוהב את PERSONAL JESUS של מרלין מנסון לגבי מיקסים...מאוד אהבתי את המיקס רוק שעשו ל ENJOY THE SILENCE לא זוכר כרגע שם מדויק,אבל הוא היה באלבום מיקסים.

alpha80

New member
יופי נחמה.

תצטרף בשורה לכל מי שאני צריך להרביץ. תעמדו רק בשלשות , זה יהיה יותר נוח.

SITEAM

New member
אני מתנדב להיות שלשה חסרה

ואגב, יש לי הרגשה שזה לא יהיה אפקטיבי בכלל עם שכבות הביגוד שנלבש, ולא, אני לא מציע להתפשט באמצע הטרמינל... מה שכן אני באמת לא מבין מה רע ברמיקס הזה

alpha80

New member
כי זה לא זה!

זה לא זה, זה לא הם, זה פלצני מצד אחד וסופר-מסחרי מהצד השני, צפונבוני גלגלצי/רדיו תל אביב, רועש, מיותר, איכס.

aviGODFATHER

New member
גם אני לא ממש אהבתי את של *שינודה*

חלק מהשיר נשמע כמו רוק כבד...

aviGODFATHER

New member
בדיוק... וזה מה שאני לא אוהב כאן

דפש מוד וEnjoy The Silence זה לא רוק כבד, אבל הרמיקס כן. ואני לא אוהב רוק כבד...

milkshakit

New member
לא אמרתי שלינקין הם רוק כבד

אמרתי שהשיר הזה הוא רוק כבד יחסית.

טבע dj

New member
קודם כל שלום לכולם...

מאחר ורק היום גיליתי שהפורום הזה נפתח (מעניין שאף אחד לא טרח להגיד.. אהמ אהמ..) אז מזל"ט
ולשאלה.. חידושים: Jimmy Somerville - But Not Tonight חידוש חמוד מאוד.. לא עולה על המקור, אבל עדיין שמיע רימיקסים/מיקסים policy of truth- הmix של capitol והremix של francois kevorkian i feel loved של chamber useless של kruder & dorfmeister

milkshakit

New member
טוב אממ אני בקושי מכירה חידושים

. כמו שאמרו בו כבר, אני אוהבת את Personal Jesus בחידוש של מרילין. גם Jimmy Somerville - But Not Tonight מאוד יפה והאחרון שמאוד אהבתי פעם [
] - החידוש של מייק שינודה לאנג'וי. חידוש סבבה לדעתי.

Chandler Rulz

New member
לא מכיר יותר מידי רמיקסים

בנתיים.. בקשר לחידושים: Rammstein עשו חידוש מצויין ל-Stripped אהבתי גם את World In My Eyes בחידוש של Sonata Arctica..

למעלה