חידוש מצויין
מ מ י ר י ל א ח ס ה New member 11/1/06 #41 ידעתי שזה אתה!! ממתי אתה שומע דפש??? ולמה אני מגלה על זה רק עכשיו????
C Chandler Rulz New member 11/1/06 #45 אני שומע כבר בערך שנתיים.. ולא יודע למה את מגלה את זה רק עכשיו..
מ מ י ר י ל א ח ס ה New member 11/1/06 #46 אם התחלת לפני שנתיים.. אז זה הגיוני שאני לא אדע,כי אני כבר כמעט 3 שנים לא איתכם,אבל למה עידו לא אמר?????? טוב בכל מקרה מגניב שאתה בקטע
אם התחלת לפני שנתיים.. אז זה הגיוני שאני לא אדע,כי אני כבר כמעט 3 שנים לא איתכם,אבל למה עידו לא אמר?????? טוב בכל מקרה מגניב שאתה בקטע
C Chandler Rulz New member 11/1/06 #47 כי זה יהיה מאוד מוזר אם הוא יגיד לך out of the blue: "את שומעת? איגור שומע דפש מוד.."
B Bavmorda New member 12/1/06 #48 הופה !!! נשמע מעניין - זה שיר שאני מאד אוהבת. איך הביצוע ? ספרי עוד גמבתי BAV.
ג גמבה חמודה מאד New member 12/1/06 #49 לבראיין מולקו יש קול מצויין בעיניי ולכן הביצוע מיוחד מאד. זה באלבום הקאברים, שצורף לאלבום הרביעי הקודם (חדש ייצא עוד חודשיים בול, 12.3).
לבראיין מולקו יש קול מצויין בעיניי ולכן הביצוע מיוחד מאד. זה באלבום הקאברים, שצורף לאלבום הרביעי הקודם (חדש ייצא עוד חודשיים בול, 12.3).
ש שניש New member 13/1/06 #51 אהבתי את החידוש של-../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif מרילין מנסון ל"personal jesus". אולי כי היא כל כך שונה מהמקור ולא היה מקום להשוואה בכלל (כי הרי ברור שדפש לוקחים את מנסון בהליכה )
אהבתי את החידוש של-../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif מרילין מנסון ל"personal jesus". אולי כי היא כל כך שונה מהמקור ולא היה מקום להשוואה בכלל (כי הרי ברור שדפש לוקחים את מנסון בהליכה )