OZZFEST2001

danapunk

New member
OZZFEST2001

מישהו יהיה בארה``ב ויתפוס הופעה של הפסטיבל? כי אני כן!! ואני מה זה מתרגשת, בלי התלהבות או משהו אני פשוט נורא שמחה כי (אל תרדו עליי) אף פעם לא הייתי בפסטיבל רוק אמיתי טוב כזה....

Bodom-child

New member
לא רוצה לבאס אותך

אבל זה חרא של פסטיבל. כל מיני להקות נומטאל מסריחות שלא יודעות לנגן פסטיבל רוק אמיתי זה WACEN בגרמניה מטאל במיטבו, שנעשה על ידי אנשים שאוהבים מטאל ולא על ידי אנשים כמו אוזי אוסבורן שרק כסף בראש שלו.

Bodom-child

New member
נכון.....

זה ממש בסוף החודש הזה מצאתי את רשימת ההופעות שם והיא שווה ביותר JUDAS PRIEST SAVATAGE URIAH HEEP ROSE TATTOO ARMORED SAINT KREATOR VICIOUS RUMORS KAMELOT BRAINSTORM SOLITUDE AETERNUS TIERRA SANTA DEE SNIDER STRATOVARIUS MEGADETH AXEL RUDI PELL SIX FEET UNDER COMPANY OF SNAKES HELSTAR ANVIL SQUEALER EIDOLON COURAGOUS פסטיבל נחמד אבל WACKEN שווה הרבה יותר ועצבני הרבה הרבה יותר

MajoR_ToM

New member
חוצפנית

א. הפסטיבל בגרמניה זה פסטיבל בלאק דת` - ושלא יהיה לך אשליות גם CHILDREN OF BODOM הם לא נגנים גדולים . ב. אוזי אוסבורן חושב על כסף ?!?! אוזי התחיל את כל מה שידוע לך היום במטאל , בלעדיו ובלי בלאק סאבת` לא היה היום שום סוג של מטאל ( גם לא בלאק .... )

Bodom-child

New member
תרגיע את עצמך

קודם כל אני בן ואין לך שום סיבה לקרוא לי חוצפן... א. הפסטיבל בגרמניה (WACEN) הוא פסטיבל מטאל, מופיעות בו גם להקות דת` וגם בלאק אבל לא רק. נייטוויש ומוטור הד זה בלאק ?!? אולי תגיד לי שWASP זה ברוטאל דת` ? אז תברר לפני שאתה אומר שטויות. ובקשר לצ`ילדרן אוף בודום, כל חברי הלהקה הם נגנים ענקיים ובמיוחד הסולן שהוא הגיטריסט המוביל. ב. בקשר לאוזי. תאמין לי שאני יודע מה הבנאדם עשה ואני מכיר את בלאק סאבאת יותר ממה שאתה מכיר את הראש שלך אבל מה לעשות, אנשים משתנים והיום כל מה שמעניים אותו זה רק כסף. אם לא ככה תסביר לי למה הוא מזמין להקות כמו KITTIE שהם ילדות שלא יודעות מהחיים שלהם לנגן בפסטיבל שלו ?!?

egozi

New member
הייתי באוזפסט שנה שעברה

וזה היה מה זה כייף מחלקים שם כל מיניי סינגלים של הלהקות בחינם יש שם תחרויות ילדודיות אפשר לקנות הרבה דברים חוץ מחולצות המלצה קטנה... חובה ללכת לשירותים ולשמוע את כולם צורכים כל מיניי שטויות מההשפעה של הבירות

למעלה