Oz Con

WatchMeWatchYou

New member
Oz Con

היי! כמו שאתם יודעים (או לא..), אני הולכת לפגוש את ג'נסן וג'ראד
בימים שבת וראשון הקרובים בוועידה בסידני. אני מתה מהתרגשות!
כמובן שתזכו לשמוע על ה-כ-ל ואני גם יעלה תמונות. הייתי רוצה לשאול את הבנים שאלה, אבל לא ממש יודעת מה לשאול
יש למישהו רעיון? קחו בחשבון ששאלות אישיות ואינטימיות אסורות בהחלט (לצערי
) תודה, -שירן

sapiruush

New member
ואווו אני באמת מקנאה בך עכשיו ../images/Emo9.gif

קודם כל אני מאחלת לך את כל ההנאה שבעולם ! (ואני בטוחה שאת תהני חח) :) ובקשר לשאלה שלך .. את יכולה לשאול אותם איך היה לעבוד ביחד , או מה היו הרגעים הקשים בצילומים של העונות .. כל מיני כאלה . תהנייייי !! ותמסרי להם ד"ש מכל הבנות כאן חחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואו איזה כיף לך ^^

אני בטוחה שתהניי !! אני כ"כ מקנאת בך ! חח אם את יכולה אז תשאלי אותם, עד כמה רחוק הם מוכנים ללכת בשביל פרק ? XDD תודה ותהנננייי !!!!!!!!!!!!!!!!

darklighter

New member
איזה כיף לך|מקנאה|../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

תהני
[נו זה ג'נסן וג'ארד, איך לא תהני?] ובקשר לשאלה... קשה לחשוב על משהו שלא כבר שאלו במיליון כנסים הקודמים... אולי משהו בסגנון אם הם יכלו לשחק כל דמות אחרת בסדרה, במי הם היו בוחרים? אולי מה הם אוהבים ומה הם שונאים בדמויות שהם מגלמים? הייתי שואלת את ג'ארד בצחוק אם אי פעם הייתה מישהי על הסט שהוא לא התחיל איתהXDDDD אבל אמרת שאסור שאלות אישיות... תמסרי להם ד"ש מDarklighter

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifשאלות מעולות!

ושיהיה בהצלחה שם
אני כ"כ מקנאה כרגע

shiran05

New member
אממ

תשאלי אותם מה הם צופים שעומד לקרות לקראת סוף העונה..אם עומדת להיות עונה חמישית ואם הם מתכוונים לבוא לבקר בישראל בקרוב! אגב אני חדשה!

maya 1342

New member
איזה כיף לך!

נו, תהני וכל זה D: בכל מקרה, תספרי להם שיש להם מעריצים בישראל שרק מחכים לראות אותם באים, ולמרות שאנחנו מדינה קטנה זה לא אומר שלא אוהבים אותם פה :( ותגידי שיש בנות יפות בישראל
חח את יכולה לשאול אותם איך הם מגיבים כשהם רואים כתבות עליהם בעיתונים, או כשהם רואים תגובות שליליות בקשר לסדרה או בקשר למשחק שלהם... אין לי רעיון ><

שירני תהניייי!!

אמרתי לך שיעזרו לך פה בכיף עם רעיונות לשאלות.. וואי רציני אי אפשר שאלות אישיות? אני בטוחה ששאלו שאלות אישיות בכנסים קודמים..תלוי מה נחשב אישי בעיניהם.. את חייבת להגיד משהו על ישראל!! תגידי שהם ממש מפורסמים כאן ואז הם יבואו ולא יהיה יותר מדיי מעריצים אז יהיה לנו אותם לעצמינו
אה ואני רוצה את כל הפרטים האפשריים על היופי של ג'נסן..
אה ואם הוא גבוה..(לא ליד ג'ארד זה לא חוכמה
) מחכה לדיווחים!!

nazgul2003

New member
יאללה איך הייתה מתה להתחלף איתך!

או להצטרף אלייך :) דרך אגב גם אני שירן נעים מאוד! הייתי מתה להיות גם באוסטרליה וגם לפגוש את שני המהממים האלה הכי חשוב שתיידעי אותם לגבינו.. שיש כאן פורום פעיל ואוהבים את הסדרה כאן מאוד וברור שאוהבים גם אותם! :) אני בימים אלה מתחילה לעבוד על הכנסת הסדרה לכנסי מדע בדיוני ופנטזיה שיקרו בסוכות.. וחבר'ה אני כאן צריכה את העזרה שלכם!!!!!!! אם יש לכם רעיונות מה אפשר להעלות בכנסים לטובות הסדרה זה יהיה מעולה כי אני אתחיל בקרוב ממש לפרסם את זה. וכן.. תשאלי מתי הם באים לישראל, ביחד לא לחוד, ושראינו את הסרטים החדשים שלהם - בלאדי ולנטיין ויום שישי ה-13 והיה מעולה!!! תהניייייייייייייייייייייייי :)

WatchMeWatchYou

New member
תודה לכולכם!../images/Emo140.gif

השאלות שהצעתם ממש טובות! תודה! אני אנסה לשאול משהו, נראה אם אני יצליח. ודנה - לפי מה שפורסם באתר של הוועידה: אסור לשאול אותם שאלות הקשורות לסקס, מערכות יחסים וכ"ו, אסור לבקש חיבוק או נשיקה, אסור לגעת בהם באיזורים אינטימיים, אסור לבקש מהם להסיר את החולצה או כל פריט לבוש אחר... אתם יכולים לקרוא את המסמך המקורי פה
http://thehubproductions.com/supernatural/Etiquette.html

sapiruush

New member
../images/Emo190.gif

רק חסרי תאקט מסוגלים לבקש מהם להוריד את החולצה , ורק ג'נסן וג'ארד החסרי תאקט האלה באמת מסוגלים לעשות את זה חחחחחח אין עליהם !

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|חיחי גםטוב D:

אני לא אתנגד לעזור לו D:

sapiruush

New member
../images/Emo127.gif

אני בטוחה שכולנו נשמממח לעזור לג'ארד להוריד חולצה חחחחח

למעלה