OZ ת.נ.צ.ב.ה.

Le Fay

New member
בכל מקרה

לא היתה לי שום כוונה לבקש על חייו של השיח' (או של נסאראללה). אחת הבעיות שלי עם זה, שהם לא מוכנים לעדכן את הרשימות שלהם לפי שלי.

אחר

New member
דווקא לא התלהבתי מהפרק האחרון

אבל האמת היא שלא ראיתי את ההתחלה - גילו מי רצח את המנהל?

uri80

New member
../images/Emo58.gifגם אני לא, אבל...

אל תבינו לא נכון, אוז הייתה אחת מהסדרות האהובות עלי ביותר (ואחת מהבודדות שהקפדתי לראות) אבל בשתי העונות האחרונות חלה ירידה רצינית באיכות. בעונות הראשונות הייתי מתרגש מכל פרק - כל פרק היה מעניין , מותח, מרגש וכו'.הפרק שבו אדביסי מת, סתם לדוגמה, היה ממש טוב.בסוף הפרק יצאתי עם הרגשה של : "ואו!" אבל בפרקים האחרונים רמת העניין שלי ירדה משום מה. סעיד מת-נו אז מה? דמות שהתחילה מתחילת הסדרה נהרגת וזה לא ממש משפיע על רמת העניין.שילינגר מת ואבא של ביצ'ר מת ועוד הרבה אנשים-אז מה? יש איזו הרגשת רוויה באויר. משום מה זה פחות מעניין-סוג של שיגרה. וחבל. (דרך אגב - ההרגשה הזו משותפת להרבה מאד אנשים שדיברתי איתם בזמן האחרון)

rigoletto111

New member
בגלל זה לא יפיקו עונה שביעית

כדי שהיא לא תהפוך ל"עוד סדרה". ההפרק האחרון היה ברמה מאד גבוהה, לטעמי...

boaZone

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif|סיוע

ביום שני היינו בחתונה...והגברת שתחיי פספסה את הפרק... אם מישהו מאנשי הפורום הצדיקים הטהורים שלי (כפיים לקב"ה), במקרה, בטעות או בכוונה הקליט את הפרק, יעשה נא חסד עימדי, ויניח את הקלטת תחת ירכי (או שסתם ישאיל לי אותה לכמה ימים...) תודההההההההה
מראש

למעלה