OZ ת.נ.צ.ב.ה.

rigoletto111

New member
OZ ת.נ.צ.ב.ה.

אתמול הסתיימה הקרנת הסדרה, שלדעתי היא הסדרה הטובה ביותר שאי פעם נוצרה "אוז" של טום פונטנה. סדרה שאיש לא עשה משהו דומה לה - עשרות גיבורים, שנהרגים ומתחלפים כל פרק. קטעי קישור מבריקים וגאוניים המוקראים בידי "אוגוסטוס היל". ביקורת אמיתית, חזקה וישירה על החברה האמריקאית. סדרה שלא נרתעה מדבר - אלימות מזוויעה, מין, הכל בקיצור. מי שלא ראה - אם ייקח לעצמו את הסדרה בDVD יזכה בעשרות שעות של הנאה עילאית. פרק הסיום שימח אותי - המאבק האימתני בין שילינגר וביצ'ר לאורך כל הסדרה הסתיים (למי שלא ראה נא להפסיק מייד כאן!!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם!!!!!!!!!!!!ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בחיסול שילינגר בידי ביצ'ר, אך ללא כוונתו של האחרון, אחרי הקראת שורות מ"מקבת" של שייקספיר שנראה כאילו נכתבו במיוחד עבור "אוז". יש אלוקים

Sandstorm

New member
אכן כן

יש כבוד למפיקי הסדרה. וחבל על דאבדין ולא משתכחין. סדרה גדולה מהחיים. חבל שבתקופת הצבא יצא לי פחות לצפות בסדרה. יהי זכרה ברוך.

stאסתי

New member
מצטרפת בחום

אחלה סדרה!!! פרק ענק אתמול. ואם כבר מדברים על אוז..פעם יצאתי עם בחור בשיגוך והוא סיפר לו שיש לו כרטיס טלויזיה מוחבא במחשב ושהוא צופה מדי פעם..כשאמרתי לו שאחת הסדרות האהובות עלי היא אוז הוא משום מה הזדרז לסגור ענין וללכת הביתה:)

rigoletto111

New member
והמסקנה: כנראה הוא מוכן

להתחתן רק עם אחת שלא יודעת איך שטרונגול צריך להיראות!

R a c h e

New member
הדור שלי

מכיר את המילה הזאת...... במה משתמשים היום? <רחל מנסה להתעדכן.......>

rigoletto111

New member
אוי, אני זקנתי...../images/Emo58.gif

הנה עוד משהו שהתלהבתי ממנו בפרק האחרון: השורות מתוך "מקבת" של שייקספיר המוקראות בידי ביצ'ר ושילינגר, נראות כאילו נכתבו ממש עליהם. מבריק. Enter MACDUFF MACDUFF Turn, hell-hound, turn! MACBETH Of all men else I have avoided thee: But get thee back; my soul is too much charged With blood of thine already. MACDUFF I have no words: My voice is in my sword: thou bloodier villain Than terms can give thee out! They fight

Le Fay

New member
אולד ויליאם, זה מה שכל כך גדול בו

שהמילים שלו עודן טובות לכל היבט אנושי שיש (ואיש לא אמר זאת טוב ממנו).

almog4

New member
והצטערתי גם שכריס קלר

מת. למרות שהוא היה אכזר, היה בו משהו שאהבתי...

Le Fay

New member
אתה

זה כי אתה נ-ש-מ-ה. אבל זה חלק מההישג של היוצרים, שהצופים חומלים גם עליו (למרות שחשבתי שהקטע הזה עם "הייתי רוצה לראות אותו" ו"מאוחר מדי" זה כבר להאכיל את הצופים בכפית).

פאק. קראתי ספוילר

לא נורא. האמת היא שבכל פרק כמעט, גם אם ידעתי מראש מה הולך לקרות בו, הופתעתי מחדש... (גם בצפיה שניה ושלישית). בכל מקרה - עכשיו רק נותר לי למצוא מישהו קרוב אלי שהקליט אתמול או לחכות עד שאגיע לחברה שמקליטה הכל אבל ייקח לי זמן לראות אותה.

תוכנית חזקה!

בעייני תוכנית טובה היא תוכנית שאני חושבת עליה אחרי שאני צופה בה. "אוז" היא אחת מהן. למרות שהתחלתי לראות אותה רק בגלל שחבר שלי המליץ לי אהבתי ונשארתי. חבל שלא ראיתי הכל מהתחלה כי ככה הכל יותר מובן. אגב סדרה נוספת שאני ממליצה עליה היא : "האחד" יש כאלה שיתעצבנו שאני מזכירה אותה ליד אוז מה גם שהערוץ שהיא משתכנת בו ("ויוה") לא משהו מיוחד. אבל זאת הסדרה הראשונה שראיתי וחשבתי עליה במשך כל השבוע! הסדרה היא מברזיל ומדובר שם על בחורה ערביה שנמשכת לתרבות המערב ולמאהב הברזילאי שלה. יותר מהעלילה עצמה מענין לראות את כל מנהגי המוסלמים ואת התרבות שלהם במרוקו. מזכיר לי לפעמים את בני ברק:)

R a c h e

New member
משתתפת בצערך ובצער הצופים

גמני אהבתי את הסידרה, למרות שלא ראיתי חלק נכבד מהפרקים (לאחרונה הייתי חשוכת וידאו....), בהחלט סידרה חזקה!

Le Fay

New member
ייקח לי כמה חודשים להתאושש

מסצינת ההוצאה להורג. היה ראוי ונכון להראות את זה בתור המילה האחרונה של הסידרה על צדק אמריקאי.

rigoletto111

New member
הנחמה היא שלפחות המערכת המשפטית

בישראל לא אימצה את חוליי שיטת המשפט האמריקאית - מושבעים , הוצאות להורג.. <בהנחה שחברת הכנסת ליבני לא מציעה הצעת חוק להוצאה להורג של "רוצחים מסיבות אידיאולוגיות">

rigoletto111

New member
נראה לי שיותר הומאני

לירות טיל בשיח' יאסין, מאשר להפקיר אותו לחסדיו של שילינגר...

למעלה