oye oye oye!!!!!!

שרק

New member
oye oye oye!!!!!!

לאן נעלמו כולם? מיקי, שרון, לאב, קורווין, סיזיפוס, אני יודע שעובדים וחיים אבל....... זה לא תירוץ שאף אחד לא כתב כאן כבר מלא זמן.... אז- תתחילו לכתוב - ואם אין לכם על מה, אז שכל אחד יכתוב משהו על עצמו. ואין כמו דוגמא אישית: אני בן 23 סטודנט, סובל מ OCD מגיל 9 מטופל בפרוזאק מזה 8 חודשים (כרגע 40 מ"ג לפני כן 60) שוטף ידיים עם סבון כלים ואלכוהול. וסובל גם מדכאונות מידי פעם.

לאב

New member
הי, אני עדיין פה

אחרי מחלת שפעת, ובאמצע שיפוצים בבית וכרגיל קבורה תחת הררי עבודה... נראה לאחרונה שהפורום שלנו דעך, וזה חבל כי היה ממש נחמד להתכתב עם אנשים כמונו ספר לי קצת על עצמך, מה אתה לומד, איך אתה מצליח ללמוד על אף הכפייתיות? אני גם מאד אוהבת ללמוד, וגמרתי שלושה תארים עד שהחלטתי ( לבינתיים) שמספיק לי, הבעיה שלי היתה שכל תקופת בחינות השאירה את רישומה על שיערות ראשי ( או ליתר דיוק על העדרן של שיערות ראשי) אז ביי, ונקווה שאחרינו יגיעו כולם בחזרה

קורווין

New member
אוקיי!!!

אז אני פה, קורווין, איש מכירות בחברה גדולה, סבלתי מהOCD ולשמחתי לא עוד... סיימתי תואר בפסיכולוגיה ואני מקווה להיות החוקר מספר 1 בעולם בכל הקשור להפרעה!!! מעבר לזה אין לי הרבה מה להוסיף, אני אוהב את החיים, נשוי ואוהב את אשתי עד בלי די, מאוהב בלחיות, מאוהב בלצחוק על העולם וגם על עצמי, ואומר לכולם שהדבר הכי טוב שהם יכולים לקחת איתם לחיים, הוא האימרות "והעיקר, לא לפחד כלל", ו"גם זו לטובה"!!! אנחנו חזקים ואנחנו יכולים להתמודד עם כל מכה שתבוא! TRUST ME! ראיתי הרבה בחיי הקצרים... קורוו´

Yahvila

New member
שלום לכולם!יש לי שאלה לקורווין

שלום לכולם! אני בת 26.סובלת מ-OCD מגיל הרך.אף שיטה ואף תרופה לא עזרה לי אפילו לא במעט.לכן יש לי בקשה רבה לקורווין.אולי אתה יכול,קורווין, לפרט איך הצלחתה לצאת מ-OCD? בתקוואה רבה לכך ובתודה מראש. Yahvila

.אחת

New member
אני כאן, בגלל העומס (גם אני

סטודנטית, ועכשיו סוף סמסטר והמון המון עבודות) אני מגיבה ולא יוזמת, אבל אני בהחלט כאן, כל יום. אני גם סטודנטית, סובלת מOCD מגיל 11 , סבלתי גם מהפרעת אכילה, וגם מדכאון קליני. לוקחת פרוזאק 4.5 שנים. בהתחלה 60 מג, אחרי זה 40, אחרי זה 20, ועכשיו כבר כמעט שנה רק 6 מג (כלומר כדור אחד אחת לשלושה ימים). פעם הייתי סופרת (הכל. מילים בספר. מילים בתרגום של סרט. עמודים, מרצפות, גרגירי תירס, מה לא), ממלמלת (כל מיני דברים שהייתי אמורה לומר בכל מיני סיטואציות אחרת מי יודע מה יקרה), מיחסת חשיבות רבה לכל מיני טקסים כמו צבעים, כיוונים מספרים וכו´. בריאה מכל טקס שהוא + מדכאון קליני שהוא + מהפרעת אכילה שהיא כבר כמעט שלוש שנים, בזכות התרופות ובזכות הטיפול הפסיכולוגי.

למעלה