Overload- CSI:LV

Overload- CSI:LV

When a construction worker takes a fall from the twelfth story at a construction site, Grissom is convinced the victim is electrocuted. But as the Sheriff and a lot of others have no trouble believing it's a suicide and the evidence doesn't immediately support his theory, he has to go to a lot of trouble to prove murder. Meanwhile Nick and Catherine look into the death of a teenage boy who apparently suffered an epileptic seizure during a therapy session.

CapitanSparrow

New member
פרק מעולה ../images/Emo45.gif

ממש התרגשתי בקטע שניק מספר לקת'רין על מה שקרה לו שהיה קטן. אפילו ירדו לי דמעות. :$

booshi

New member
גם אני... כזה חמוד!!

והפסיכולוגית לא נורמאלית!

CapitanSparrow

New member
לדעתי זה צריך להיות ככה.

אחרת יהיה יותר דרמה, לא יודעת. מה שאני אוהבת בסדרה הזו שהיא באמת מתעמקת קודם בחקירות ובפשעים ורק אח"כ בחיים האישיים של הצוות והיחסים ביניהם. למרות שיותר סצינות GSR זה יכול להיות נחמד.

הדמר

New member
ובגלל שאף פעם לא ראיתי את עונות 1-2

להנוציא אולי פרק 2 אז מה קרה לו שהוא היה קטן?

booshi

New member
הוא סיפר

שכשהוא היה בן 9 באה אליו שמרטפית של הדקה האחרונה, וכל מה שהוא זוכר זה שהוא ישב לבד בחדר חשוך וחיכה לאמא. וכל זה בהקשר לפסיכולוגית מטורפת ששכבה עם מטופל... מה שבטוח, זה שחבל שלא הייתי השמרטפית שלו:p חחחח הוא כזה חמוד!!

הדמר

New member
בסוף ראיתי את זה באתר

omaetoy.net/clips.php?q=2. אמנם לא כ"כ הבנתי מה הוא אמר כי האנגלית שלי שווה ל0 אבל אני לא מבינה למה הוא וקתרין כ"כ התרגשו מזה, או שאולי הייתי צריכה לראות את כל הפרק

booshi

New member
היית צריכה לראות את הפרק..

כמעט בכיתי ביגללו.. טוב זה לא חדש כי כל פעם שהוא בוכה אני בוכה כי הוא הCSI החביב עלי....=]

למעלה