Overdue VS. Sober מיאו?
S Special M New member 22/3/04 #2 אם בגרסאות אלבום עסקינן אז Sober לוקח ובגדול. את Overdue בגרסת האלבום אני תמיד מעבירה. אבל גרסת האיפי של האחרון פשוט מדהימה ואין לי מושג למה הם לא הכניסו אותה לאלבום. האו.
אם בגרסאות אלבום עסקינן אז Sober לוקח ובגדול. את Overdue בגרסת האלבום אני תמיד מעבירה. אבל גרסת האיפי של האחרון פשוט מדהימה ואין לי מושג למה הם לא הכניסו אותה לאלבום. האו.
R ramoni New member 22/3/04 #5 מה?!?!?? איזו גרסת אי פי על מה את מדברת...!! אוף זה בטח בגלל כל הנסיעות שלך החול"ה, תמיד יש משהו שמעודכן בשטח(למרות שאני מניח שזה קים מתקופת שואוביז) שמעתי על רמיקס מיוחד לfillip' אבל overdue??!!
מה?!?!?? איזו גרסת אי פי על מה את מדברת...!! אוף זה בטח בגלל כל הנסיעות שלך החול"ה, תמיד יש משהו שמעודכן בשטח(למרות שאני מניח שזה קים מתקופת שואוביז) שמעתי על רמיקס מיוחד לfillip' אבל overdue??!!
S Special M New member 22/3/04 #7 למיוז יש ep שעונה לשם "מיוז", ועליו נמצאת גרסא שונה של Overdue. אם אתה רוצה אותה אתה יודע איפה להשיג אותי.
למיוז יש ep שעונה לשם "מיוז", ועליו נמצאת גרסא שונה של Overdue. אם אתה רוצה אותה אתה יודע איפה להשיג אותי.