over-weight

ghsighsi

New member
over-weight../images/Emo160.gif

שלום חברים יש לי שאלה שרק אתם תדעו אני טס ביום שני, והסוכנת נסיעות ביקשה מאל-על אוברוייט בשבילי והיא אמרה שאי אפשר לדעת אם באמת קיבלתי את הפריבילגיה עד הטיסה עצמה הבעיה שאם אני בא לשדה"ת עם 40 קילו ובסוף מותר לי רק 25 אני אשלם המון כסף... אז מה עושים? תודה עידן

שלידיז

New member
תשמע

בעיקרון 40 קילו זה פריבילגיה וזה רק למחלקה ראשונה, 30 קילו זה מחלקת עסקים ו20 קילו זה מחלקת תיירים. הסיכוי שתקבל פריבלגיה כזאת נמוך עד נמוך מאוד. תכין את עצמך מראש עם כמה מאות דולרים כדי לשלם על אוברוויט.

תלוי אם אתה אוהב להמר או לא

כמו שאמרה שלי הסיכוי הוא לא גבוה אך קיים בכל אופן ולכן מה שאני ממליץ הוא שתגיע עם המזוודות כשבאחת מהן תרכז את הדברים שאינם חובה מבחינתך לנסיעה ובנוסף שתגיע עם חבר/ה/בן משפחה וכו'... שבמידת הצורך יחזיר את המזוודה העודפת לביתך בשלום - או שמקסימום במקרה הגרוע תשלם על כמה ק"ג עודפים. נ.ב. - ביד אתה יכול לסחוב עד 8 ק"ג - נצל אותם בחוכמה!.

ghsighsi

New member
מה?? אין שום דרך בעולם לדעת אם

קיבלתי אוברוייט??? זה אבסורד. עם מי אפשר לדבר בנושא? חוץ מזה שוקלים לי את ה-8 קילו מטען יד? כי יש לי תיק וגם גיטרה. ואת הגיטרה אני חייב להעלות יחד איתי לטיסה אז אם עברתי את ה-8 יגידו לי משהו?? תודה עידן

אז ככה:

אי אפשר לדעת אם קיבלת ow מהסיבה הפשוטה שבאל-על לא יודעים כמה הנוסעים שכן שילמו על המשקל שלהם באמת עומדים לנצל את כל 20 הק"ג ולכן לא יכולים להתחייב כי תוכל להעביר ק"ג עודפים. לגבי תיקי היד, ברור שישקלו לך אותם אבל לא יתקטננו אם אתה חורג ב ק"ג אחד או שניים אבל תבין, פה מדובר גם בקטע בטיחותי (תיקים כבדים נוטים ליפול על ראשיהם של נוסעים תמימים כשהללו מנסים לפתוח את הלוקר מעל לראשם).

get well

New member
ברור שיש דרך לברר

תתקשר למחלקת הזמנות באל על ותבקש שיכנסו להזמנה שלך (לפי השם ותאריך הטיסה ) ויגידו לך אם מאושר שם משקל עודף. ורק לידיעתך כל קילו עודף עולה המון כסף אז לא כדאי לקחת סיכון נ.ב. בדרך כלל לא מאשרים סתם משקל עודף אלא זה עולה כסף..

למעלה