Over-training

PanGu

New member
Over-training

בזמן האחרון אני שומע ורואה מסביב אנשים שסובלים מאימון יתר (נשמע יותר טוב באנגלית)... ומסתבר, לפי בדיקות רופא ובדיקת דם, שמתחיל להתפתח אצלי "אחד". רציתי לשאול, מה התסמינים של זה, ממה זה נגרם (טיפה יותר מדוייק מ: "אימון יתר") ואיך מטפלים בזה (משהו מעבר ל: להפסיק להתאמן") :] בתודה מראש, ארתור.

mickeym

New member
למיטב ידיעתי (הלא מלומדת)

הסימפטומים של אימון יתר הם כאבי שרירים ומפרקים. על מנת למנוע אותם יש לבצע הרפיה ארוכה של השרירים לאחר אימון ובהחלט להוריד את כמות האימונים עד שהכאבים יחלפו. יתכן ומדובר בבעיה רפואית חמורה יותר כמו שברים וסדקים למיניהם ואז יש לםנות לרופא על מנת לאבחן את הבעיה. לדעתי התסמין הבולט של אימון יתר הוא: ביצוע קאטות בכל מיני מקומות ציבוריים, נסיון לבצע הטלות על השכן שלך כשהוא אומר לך בוקר טוב ועוד רבים אחרים..

Romeo Ferrari

New member
אני סבלתי מזה

הייתי כל כך חדור מטיבציה שממש הגזמתי באימונים התוצאות הן ירידה בכושר במקום עלייה קושי להרדם, להיתעורר הרבה בלילה היתמכרות בתלתי נשלטת שלא נותנת לנוח ופשוט כל הזמן חיבים להמצא בתנועה חולשה כללית בבדיקות דם ראו שיש לי עודף קיצוני ביותר של חומרים ממריצים שהגוף שלי מייצר אני עכשיו בתהליכי גמילה ומרגיש טוב וחזק מתמיד

ethanguy

New member
Overtraining

תנמיך את ה "INTENSITY" באימונים שלך ואיזה מס'ג יעזור אבל תזכור " Rather overtrained then undertrained - bruce lee"

ethanguy

New member
Overtraining

תנמיך את ה "INTENSITY" באימונים שלך ואיזה מס'ג יעזור אבל תזכור " Rather overtrained then undertrained - bruce lee"

למעלה