Over the Rainbow

Over the Rainbow

פרק טוב מאוד ומשעשע. ורואים את פרד המתוקה. חח ההתחלה הייתה משעשעת. היה גדול שקורדיליה ניסתה להקיש בנעליים כמו דורותי, אני נקרעתי. חח והקטע עם המפלצת היה מצחיק. היה משעשע שלורן התחבא מאחורי הדלפק מחשש שהפורטל יפתח שוב. הוא כל כך גיי שזה קורע. חח היה מצחיק שקורדי התעצבנה שקראו לה "פרה", בכלל כל העניין הזה לאורך הפרק קורע. לורן מספר לווסלי ולאנג'ל על פייליאה וכמה המקום הוא רע. חמוד לראות את הדאגה של אנג'ל לקורדי. היה משעשע שווסלי אמר "שקר" ואנג'ל אמר לו ללבוש סוודר. הקטע שבו גאן מסרב ללכת עם אנג'ל ו-ווסלי היה טוב. כמעט ולא רואים את גאן כך, שבור ובאמת עצוב. היה משעשע איך שקשרו את קורדי לבול עץ, כמו חתיכת בשר לצלייה. ושהאישה אמרה שהיא מכוערת וקורדי התעצבנה. גם הקטע שקורדי התעצבנה על המחיר הקטן ששולם עליה. חח נקרעתי מהמראה של לורן כשהוא הולך לברר אצל הידידה שלו. היא מסבירה לו שהוא צריך ללכת עם הגנג כדי לסגור בעצמו קצוות. גאוין בא "לבקר" את אנג'ל. "לבדוק" את ערך המלון. לאנג'ל כמובן אין עצבים לזה ופשוט מנפנף אותם. רואים את קורדי עובדת באורווה. ואז פרד פונה אליה. בחורה חצי משוגעת ולא יודעת מה היא כבר. ואז באים לתפוס אותה. כיף להיזכר איך פרד הייתה בהתחלה. אנג'ל משאיר הודעה שמסבירה הכל ואומרת לגאן מה לעשות. ה"יוריקה" של ווסלי תמיד קורעת מחדש. היה משעשע שקורדי מקבלת חיזיון והאישה אומר לה "בד קאו, בד קאו". המיקום של ה"הוט ספוט" ליד סטודיו הצחיק אותי. נקודה קטנה ומשעשעת. היה משעשע גם שאנג'ל שאל אם לשים את הגג של המכונית או לא. פרטים קטנים כאלו שלא מתייחסים אליהם בדרך כלל בטלוויזיה. היה נחמד שגאן חזר והצטרף. ולורן ניסה להתחמק. הגנג מגיעים לפייליאה בהצלחה. היה משעשע שווסלי נגע בפרצוף של אנג'ל בגלל שהוא לא נשרף מהשמש. הסצנה שבה אנג'ל התלהב מהשמש ורץ כמו ילד קטן, הייתה חמודה. קורדי קשורה וכולם רוצים להשמיד אותה. אהבתי את הדמות של סילאס (הכהן). כל הקטע של "הניתוח" היה די קריפי. כל הקטע של מי שכח את הספר היה משעשע. חוזרים לקורדי והיא בשוק. ומגיעים למסקנה שהיא אכן "מקוללת". כל הקטע שלורן הולך לבקר ידיד ואז חוזר בריצה, פשוט קרע אותי לגמרי. הגנג מוקפים באנשי הכפר. אחלה סצנת קרב. היה גדול שווסלי צעק "אני חושב שאנחנו מנצחים" ואז רואים אותם קשורים אוי נקרעתי לגמרי. מפרידים את לורן משאר החבורה כי הוא נחשב לבוגד. והשאר יענשו והוד מלכותה תחליט מה לעשות איתם. לאחר השהות הקצרה בתא שוב הגנג ולורן נפגשים, לקראת המפגש עם הוד מלכותה. הגנג מתכוננים לבריחה. והסוף היה גדול. בעצם קורדי היא הוד מלכותה והיא אומרת שלום לגנג. פרק טוב ומצחיק לדעתי.

למעלה