Speed King
New member
אוקייייי
האמת שאני לא מצליח ממש למצוא שירים של זפלין שהם over rated מבחינתי כל השירים שהזכרתם הם מדהימים אחד-אחד. לגבי Under-Rated יש כמה: Trampled Underfoot- אחד הקטעים הכי גרוביים של זפלין אם לא הכי ולא הרבה שמעו עליו למרות שהוא אחד הרגעים הכי טובים בפיזיקל. Tangerine- עוד שיר שלא הרבה מכירים, שיר שנכתב ע"י ג'ימי פייג' ככל הידוע לי (אולי הוא גנב אותו
) שיר מקסים מלא רגשה ויופי. Carouselambra- אני יודע שהרבה לא אוהבים את השיר הזה ובכלל את האלבום, אבל לדעתי אחת מיצירות המופת שלא מעורכות, שיש בו קלידים מצויינים של JPJ ותיפוף עוצמתי של בונזו. The Lemon Song- קודם כל אחד שמנגן על בס, אני מסוגל לנגן את השיר הזה כל היום. השיר הזה מראה כמה JPJ הוא בסיסט גדול ומוכשר, הגיטרה של פייג' נשמעת בשיר לדעתי ממש טוב. ולגבי הנגינת בס, מי שמכיר מוטאון יכול לזהות במיוחד בשיר הזה כמה JPJ מושפע מהמוזיקה הזו ומבסיסט מאוד חשוב שקוראים לו ג'יימס ג'יימרסון. The Wanton Song- שיר מהחלק השני של פיזיקל, שיר גרובי מאוד, הגשר בשיר ממש ממש יפה, למרות שזו לא אחת מהיצירות הגדולות של זפלין זה שיר מצויין. Ten Years Gone- עוד שיר שיכול להתחרות עם when the leevee breaks כאחד השירים המקופחים ושאמורים להיות אחת מיצירות המופת המוכרות של זפלין.
האמת שאני לא מצליח ממש למצוא שירים של זפלין שהם over rated מבחינתי כל השירים שהזכרתם הם מדהימים אחד-אחד. לגבי Under-Rated יש כמה: Trampled Underfoot- אחד הקטעים הכי גרוביים של זפלין אם לא הכי ולא הרבה שמעו עליו למרות שהוא אחד הרגעים הכי טובים בפיזיקל. Tangerine- עוד שיר שלא הרבה מכירים, שיר שנכתב ע"י ג'ימי פייג' ככל הידוע לי (אולי הוא גנב אותו