over feeding???

ssanders

New member
over feeding???

בני בן 7 שבועות שוקל 6.200 (נולד במשקל 3400) ויונק בלבד!!! הוא עולה חצי קילו בשבוע, רופאת הגסטרו אמרה שזה "האכלת יתר", אני מניקה אותו בערך כל שעה וחצי שעתיים וחצי (מתי שהוא רוצה) והוא יונק מקסימום 10 דקות לפעמים פחות. אני לא מרגישה שהוא אוכל יותר מדי אך הרופאה התעקשה שאני אתכיל להניק אותו כול 3 שעות וממש להכניס אותו לסדר יום, לדעתה הוא ענק. אני מאד מבולבלת אני שומעת דעות מנוגדות בנושא. האים יש דבר כזה בהנקה האכלת יתר?

the only thing that has to worry u

is the fact that doctors have no idea about normal growth and behavior of breastfed babies. I would suggest that you change your doctor and not anything else!! What often happens to those babies who gain alot of weight in the first 3 months is that the weight gain slows down after that. That also makes the doctors panic. In the other breastfeeding forum, there is a list of doctors who know something about breastfeeding.​

גם אצלינו היה כך...

בני השני נולד במשקל 3.800 ובגיל חודשיים שקל 6.500 מהנקה בלבד עפ"י דרישה. העליה החדה במשקל התמתנה בסביבות גיל שנה (עד גיל 6 חודשים ינק בלבד). הוא היה תינוק שמנמן והיום בגיל 8 הוא ילד רזה וגבוה, בריא כמו שור
מצטרפת לאסתר - החליפי את הרופאה.

מאמיה

New member
גם אצלנו היה כך...

ינק לפי דרישה. מגיל 4 חודשים עד גיל שנה הוא נראה כמו חבית ושקל מעל העקומות של טיפת חלב (שלא מותאמות לתינוקות יונקים). מגיל שנה הוא הפסיק לעלות במשקל. ובגיל שנתיים כבר היה שחיף לדברי סבתו המודאגת. ההסבר הנראה לכך, שבשנה הראשונה הם אוגרים אנרגיה, ואז כשהעולם מתחיל להיות מעניין הם אוכלים פחות ופעילים יותר. בכל מקרה, "עודף המשקל" שלו לא השפיע בכלל על מידת הפעילות שלו והתפתחותו המוטורית היתה מאוד מהירה יחסית לתינוקות אחרים. זה סותר לחלוטין את כל התופעות הקשורות במשקל עודף. מצטרפת להמלצה, למצוא רופא שמבין קצת בהנקה.

Yagelsmom

New member
גם אצלנו!!!!

יגל נולד 3.340 ביל חודשים שקל 7 קילו... ועד גיל 3 חודשים אכל כל שעתיים. מאז אוכל כל 3 שעת (הזמנים הם בערך כי הוא אוכל כשהוא רוצה) היום, בן 7 חודשים הוא שוקל 10.200 אני מאד גאה בחלב שלי.... ואני לא מקשיבה לכל מה שאומרים לי. אמרו לי לתת לו מים בלילה... אמרו לי לסדר את הארוחות שלו לכל 4 שעות....

למעלה