Ouverture- NotP 2009 Antwerp

yael627

New member
תודה, זה ממש מדהים ../images/Emo99.gif

למרות שהקטע עם הנזירים המרקדים היה קצת מצחיק

Endogenisis

New member
ממש יפה ../images/Emo23.gif.

אני מתגעגע לתקופה הטובה שלהם כשעוד היו להם שירים כאלה ולא שירים כמו אתיופיה ):

תודה רבה! D:

~תוך כדי צפייה~ איזה מגניב הלוגו הזה מהאורות בתקרה :0 וואו איזה עיבוד תזמורתי מדהים *____________________* (שארון עוד לא עלתה) אמג יש שם אנשי KKK
והם זוהרים בחושך!!!
ועכשיו הם רוקדים ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; שארוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן D:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ~מוחאת כפיים בהתלהבות~ חבל שזו השמלה הזאת אבל נו טוב... XD היי יש לה שטות על הגבה, כמו פעם D: היא שרה מעולה
(הוידאו בטעות לא סיים לטעון אז נתקעתי... XD) היא נוגעת באנשים! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |פנאטית| (
) וואו
לסיכום: עיבוד תזמורתי כ"כ מדהים שבא לי לבכות, שירה מעולה מ-מ-ש של שארון ו...נו, זו שארון
היא הייתה כזו חמודה! תודה חבוב וברוך הבא! רק אל תעלם לנו. :)

../images/Emo207.gifואם כבר, עוד וידאו

שארון משתתפת בשיר Stairway to Heaven, עם John Miles והגיטריסטים Katona Twins. היא נכנסת בערך ב6:25 ושרה איזה שניים וחצי בתים, אבל זה נחמד וחוץ מזה הביצוע כולו ממש טוב ומעניין. :) http://www.youtube.com/watch?v=3aj5kXZ3rwU

TheImpactBoy

New member
וואו כמה שזה מתאים לה!!!

אמן באלבום החדש נשמע את שארון בסגנון רוקסטי-נשמה שכזה. כ"כ מתאים לה בלוז-מטאל שכזה. תודה על הלינק זׁער.

לדעתי דווקא לא ממש מתאים לה.

הקול הרוקיסטי, הנמוך והמפוספס הזה יושב עליה פחות טוב לדעתי. הוא נשמע... לא מתאים, שכזה. היא כן עושה את זה טוב, אבל היא פשוט נשמעת יותר טוב כשהיא שרה כמו שאנחנו רגילים.

וואו זה אחד הביצועים היותר טובים ששמעתי

של שארון בזמן האחרון!
עכשיו אני עוד יותר מסוקרן לשמוע מה יהיה באלבום הבא ><

bachner1

New member
איזה יופי ../images/Emo23.gif

מופע שמשלב את שני השירים הכי טובים של הלהקה פשוט לא יכול לאכזב! העיבוד מדהים, קטע המעבר גם ממש יפה, והשירה ממש טובה! נו שיגיעו לארץ, ויופיעו עם תזמורת

למעלה