outside ozona

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
outside ozona

היה סרט נחמד בערוץ 4 לא אדבר עליו אלא אם מישהו ראה אותי אבל מה שכן !! אמרו שם מספר תחנת רדיו שלא היה FIVE FIVE FIVE אלא 554 מענין לא ???

בןלי

New member
נחמד מאוד

רק חבל שלא יצא לראות אותו עד הסוף בגלל הנקודה והפיגועים. ואפרופו הסרט הזה: שיחקה שם השחקנית ההיא (שרלין פן (????)) שמשחקת בבוקר שאחרי. היא משחקת שתי דמויות מנוגדות לגמריי בסידרה ובסרט. דבר שרק בשבילו היה שווה לראות את הסרט.

IC4

New member
לא מוצא אמת בדבריך

אם בבוקר שאחרי היא משחקת רודפת סקס אז כאן היא רודפת בצע אין הרבה הבדל ממש בין הדמויות שתיהן גם אחיות צעירות :) ואני כן ראיתי עד הסוף

בןלי

New member
יש המון הבדל

בבוקר היא משחקת צעירה רווקה שמחפשת זיונים בלי סוף, חיה מהיום להיום ועושה מה שבראש שלה ובסרט היא שיחקה אשת משפחה שלפחות איך שאני התרשמתי היא דיי מכובדת. חוצמזה היא שיכנעה את אחותה בסרט לא להעלות טרמפיסט דבר שהדמות שלה בסידרה לא נראה לי שתעשה. בכלל - כמעט שלא זיהיתי אותה מבחינה חיצונית. חוצמזה אני לא חושב שהיא היתה רודפת בצע בסרט היא פשוט באה ממשפחה קפיטליסטית מבוססת, ואפילו אם היא כן אז מה הקשר בין רודפת בצע לסקס?

IC4

New member
הניסוח הזה מקבל יותר הבנה מצדי

ואין קשר בין רודפת בצע לסקס רק רציתי להראות שגם אין ניגוד... שרילין פין הזאת לא שיחקה במקרה בטווין פיקס ? אם ראית את הסדרה

חזיר בר

New member
אני גם ראיתי

והיה ממש מגניב, אבל גם אני לא ראיתי את ה-20 דקות האחרונות בגלל הפיגועים. באסה.

למעלה