Outlook Tasks

Y. Welis

New member
אפשר לראות אותם ב'תזכורות'

כלומר תיזכורות יכולות להיות או ל-icloud בלבד, או משימות של חשבון האאוטלוק (והכוונה לאתר outlook.com, שמו החדש של הוטמייל. צריך שהמשימות בתוכנת האאוטלוק יסונכרנו איתו). ניתן לבחור תמיד מי להראות, ומי יהיה אמצעי התיזכורת. אם נבחרו 'משימות' התיזכורות יבוצעו דרך אתר אאוטלוק.

אני חושב שהתקנת ה-icloud על המחשב מזהה אוטומטית את תוכנת האאוטלוק ומחברת את מה שצריך, לצד הגדרת *אתר* אאוטלוק באייפון.

Y. Welis

New member
צריך לפני כן לסנכרן אותם לאתר

כי רק אם הם יהיו באתר, ניתן להציג אותם במכשיר.

הפרפלג

New member
מתכוון שדרך האתר זה מסתנכרן ודרך התוכנה לא ?

לא נשמה לי הגיוני בכלל.

Y. Welis

New member
איך ניתן דרך התוכנה, כאשר אין לה דרך 'לצאת'

מהמחשב ולהגיע דרך הרשת למכשיר? הנתונים שלך של המשימות, חייבים להיות זמינים מתוך אתר (הרבה יותר יציב מהמחשב האישי. חלק ממשמעות מושג ה'ענן').

כך שאתה פשוט מסנכרן אותם עם חשבון באתר אאוטלוק, ואז מפנה את הגדרות התזכורות אל האתר, במקביל (או במקום) להפניה אל icloud. מבחינת המכשיר המימשק זהה לשניהם.

זה גם נוח יותר כי ניתן לגשת למשימות מכל מכשיר או מחשב.

הפרפלג

New member
לא מבין אותך

נפשט את העניין. נעזוב את ה TASKS וה NOTES.

ה CALENDAR עצמו מסתנכרן לאייפון ?
איך ?
דרך ITUNES.
זאת כוונת המשורר.
לא יכול להיות שעל מנת לסנכרן NOTES ו TASKS המשורר התכוון שתשתמש באתר אינטרנט מחורבן ולא בתוכנה עצמה.
הכוונה של תאגיד ענק כמו מייקרוסופט זה לעודד מכירת התוכנה (OUTLOOK ) ולא להשתמש באתר חינמי.
הסברתי את עצמי ?

Y. Welis

New member
יתכן שגם דרך התוכנה. אבל זה מיותר, כי זה

מחייב אותך להתחבר עם כבל כל פעם שתרצה לסנכרן (או אלחוטית, אם זה עובד. לא ניסיתי עדיין).

זה חבל כי זה כבר מיושן. אין סיבה לסנכרן שלא דרך 'ענן'. נסה ולא תרצה לחזור לאחור.

מבחינת MS השימוש באתר שלה מביא לה מידע עליך. זה שווה לה *הרבה*. כמו שאמר אחד חכם - 'אין ארוחות חינם'.

הפרפלג

New member
שאלה/הבהרה

האם outlook.com מאפשר גם ניהול יומן ?
לא חושב, לכן אני עובד עם חשבון Exchange המאפשר ניהול יומן וחשבון דוא"ל בענן.

Y. Welis

New member
נדמה לי שניתן לחבר את המכשיר גם לחשבון

אקסצ'יינג' (נקרא היום 'אופיס 365').

הפרפלג

New member
אתה עושה ברדק.

Exchange זו תוכנה מבית מיקרוסופט לשרת דוא"ל.
אופיס 365 זו חבילת התוכנות המשרדיות של מייקרוסופט בצורת תשלום חודשי להבדיל מאופיס שהיא לרכישה חד פעמית (כמו כול תוכנה).

Y. Welis

New member
אקסצ'יינג ברשת או במקומית?

יש עכשיו גם כזו מובנית בענן, שהיא חלק מה-365 (וגם ה-sharepoint החדשה).

לפנימית לא ידוע לי אם ניתן. צריך לחפש אפ'.

למעלה