Outlook Express

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
Outlook Express

שלום לכולם! אני צריכה עזרה ב-Outlook Express היו לי בעיות במחשב, והתקנתי את ה-Windows מחדש (אחרי שגיביתי את כל כונן C, לכונן אחר. השאלה: איך אני יכולה להגיע לכל האימיילים הישנים? באיזה ספריה הם נמצאים? הבנתי שהייתי צריכה לעשות ´יצוא´ או משהו בסגנון, אבל נודע לי על זה רק אחרי שהתקנתי מחדש. מה אני צריכה לעשות כדי להעביר את כל החומר שנמצא בכונן השני, לכונן הראשון, ושתהיה לי אפשרות לפתוח אותו? תודה רבה מראש, אסתי.

ST

New member
מישהו?

זה די חשוב... אני צריכה די בדחיפות את האימיילים שהיו לי...

esti_prikit

New member
מסלול שמירת הדואר האלקטרוני

windows apllication data identities תיקית מספר ספציפי microsoft outlook express שם יש את הקבצים שאת מחפשת בפומט dbx בהצלחה

ST

New member
תודה רבה! בעזרתך מצאתי!

ואם אפשר, עוד שאלה... בינתיים, סידרתי כבר כמה תיקיות ב-Outlook Express, וקיבלתי כמה אימיילים. אם אני אעביר עכשיו את הקבצים הישנים, זה ´ידרוס´ את החדשים. כשניסיתי לעשות ´יצוא´ זה כתב שהוא מייצא אותם ל-Outlook, או ל-Exchange. זה מה שהוא אמור לעשות? אם אני מייצאת את הקבצים בצורה הזאת, ואז מעתיקה את הקבצים הישנים לתיקיה הזאת, ועושה ´יבוא´ לקבצים החדשים - זה יעבוד? הבנתי נכון? שוב תודה רבה מראש, אסתי.

esti_prikit

New member
הסבר קצר

outlook express המותקן בעת התקנת חלונות הוא חלק מ outlook של חבילת office. אם את משתמשת ב outlook לא כדאי לך להשתמש ב outlook express ההמלצה שלי זה שפשוט תמחקי את הצלמית של ה outlook express אין שום דבר שיש בתוכנה הזאת שאין ב outlook צריך רק להתרגל להשתמש בה לכןאם את מייצאת ל outlook ולא ל express ולהיפך יכולות להווצר לך "העלמויות"

ST

New member
להיפך...

אני משתמשת ב-Outlook Express, ולא ב-Outlook. מה אני עושה עם האפשרות של ´יצוא´? אולי לייצא ל-Exchange? זאת האפשרות השניה שלו...

למעלה