outlook express

כנף

New member
outlook express ../images/Emo15.gif

בעיה אחת לפרק זמן מסוים, אולי חצי שעה/שעה, שלא שמתי לב אם הוא קבוע או לא, אני שומעת: "(גלינג).. incoming mail" והאאוטלוק נפתח אוטומטית ובודק דואר. אמנם מסומנת אצלי האפשרות של "השמע צליל בעת קבלת הודעה חדשה", אך לא מגיעה שום הודעה חדשה במקרה זה! עוד דבר, הרבה פעמים, באמצע הבדיקה, הוא נתקע ו[לא מגיב]. שאלותי: מה זה? למה זה? איך מבטלים את זה? תודה מראש.

ST

New member
את רוצה לבטל את הבדיקה האוטומטית?

טוב.. מקודם ניסיתי לכתוב תגובה, ונתקע לי המחשב.. אז ככה: אם התכוונת שאת רוצה לבטל את הבדיקה האוטומטית, כי באמצע הבדיקה זה נתקע (או מכל סיבה אחרת) <צירפתי תמונה - והקפתי בעיגול את החלק המדובר> לכי ל: כלים-->אפשרויות (או tools ואז options) ובלשונית general - אני מניחה שבעברית זה נקרא ´כללי´... <צירפתי תמונה - והקפתי בעיגול את החלק המדובר> בחלק השני של המסך הזה, תבטלי את הסימון ליד ה-V השלישי: Check for new messages every ואז רשום שם מספר הדקות... אז שם את יכולה: 1. לשנות את התדירות של בדיקת הדואר האוטומטית. 2. לבטל את האפשרות שהוא יבדוק אוטומטית... מקווה שעזרתי, ושהתכוונת לזה... אסתי.

כנף

New member
../images/Emo51.gif אבל..

זה לא זה :( א. האפשרות של בדיקה אוטומטית לא מסומנת. ב. בקשר ל"בדוק אם התקבלו הודעות חדשות כל X דקות", לפי הזמן שקבעתי שם- זה לא הגיוני. ובמיוחד אחרי מה שכתבתי בסעיף א´. תודה בכל אופן!

dino_din

New member
את יודעת מה אני אוהב אצלך ?

תמיד יש לך שאלות מוזרות כאלה. מעניין מתי המחשב שלך ידלק לבד באמצע היום וישאל אם אפשר לקבל קינוח ? :) הסימון של בדיקה אוטומטית לא אמור לפעול בכל מקרה כשהתוכנה סגורה ולכן זה לא קשור למקרה אם את אומרת שהתוכנה נפתחת לבד. תבדקי אולי יש לך משימה של בדיקת דואר במתזמן המשימות. זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שיפתח את התוכנה (אלא אם כן את לוחצת על איזה לינק או תמונה או לא יודע מה שגורם לפתיחת התוכנה ואז היא בודקת דואר ישר...תבדקי על מה הסמן של העכבר שלך נמצא כשזה קורה !). בקשר להתקעות שלו (התקעות ? איזו מילה :), קודם כל זו תופעה אופיינית לכל מותר של מייקרוסופט, אין מה לדאוג. חוץ מזה, יכול להיות שיש בעיות עם השרת במיוחד אם את מושכת דואר משרתים חיצוניים (כמו דואר רשת ) ואז אולי זה גורם להאטה, תנסי לבטל חשבונות חיצוניים שלא קשורים לספק ותראי אם זה עדיין נתקע. בברכה, דינו_דין.

כנף

New member
תודה :)

מה אני יכולה לעשות? בכל מקרה, אני מעדיפה את המחשב שלי ככה! לא הגיוני שהסמן של העכבר עלה על משהו, כי זה קרה גם כשבפועל לא נגעתי בו או במקלדת. מתזמן משימות היה רעיון נחמד, אבל זה לא שם
הממ.. טוב, לפי הניסיון שלי, אני יכולה לקוות שזה יסתדר לבד. ככה זה כשלא מצליחים למצוא פתרון אחר
נקודת אגב, המחשב שלי לעולם לא ידלק, סתם כך, פתאום. לעולם. הוא מאלה שבעליהם משאירים אותם פועלים 24 שע´ ביממה, לפחות.
תודה, ואם יש עוד רעיונות, אשמח!! כנף

כנף

New member
פתרון חלקי, למי שמתענין..

ביאושי מהאאוטלוק, ניסיתי, לא מזמן, להגדיר את בדיקת האימייל דרך ה-ICQ. כנראה שהגדרתי את זה מתוך משתמש מסוים, כך שבכל פעם שאותו משתמש שלח אימייל, האאוטלוק קפץ ונפתח. הבעיה היא, שב- 90% מהפעמים בהם נפתח האאוטלוק אוטומטית, לא הגיעה אף הודעה חדשה. ואת זה אני עדיין לא מבינה. אולי הגדרתי עוד כמה שטויות ב-ICQ, כך שהוא יבדוק את האימייל.. אבל הוא לא אמור לבדוק אימייל דרך ה- outlook, אלא דרך עצמו, לא?

itaf10

New member
הגדרת מייל דרך ICQ

ניתן להגדיר את חשבונות נטוויז´ן, וכו.. שעוברות גם דרך אאוטלוק אקספרס בICQ. ההפעלה דרך ICQ היא רק מתראה שהגיע דואר והוא מהבהב עם צליל מיוחד שמודיע על קבלת דואר חדש. הוא אינו פותח את האאוטלוקס אקספרס אוטומטית הוא רק מודיע על קבלה. ואת יכולה בזמן הפנוי לך לפתוח. כל עוד לא פתחת הוא יהבהב עד לפתיחה. אגב, זה די נוח , תנסי...

Incredi Mail - אחלה פתרון.

בין אם את מכירה או לא, היא מומלצת. התוכנה פועלת קבוע ברקע (ב-SysTry). היא בודקת דוא"ל כל X דקות מוגדרות מראש (בדומה לאוט-לוק) ואפילו מוציאה לך אנימציה נחמדה (כמו בסרטים) שמודיעה שיש לך דוא"ל חדש. כן: היא קלה, ידידותית, ונוחה. לא: אי אפשר לשלוף מהוט-מייל דוא"ל (כי אין לו POP3). וישנו ריבוע עם פרסומות בחלון הראשי של התוכנה.

למעלה