OutKast

King_E

New member
OutKast

אני מחפש שירים טובים של אאוטקס אם תוכלו להמליץ זה יהיה נהדר. תודה.

hevel

New member
הנה מעט שירים שלהם שאהבתי-

ms.jackson so fresh and clean bombs over baghdad ובקיצור- B.O.B אבל יש להם עוד שירים יפים, פשוט אלו הלהיטים

kref

New member
כנס

פשוט תוריד/תקנה את האלבום the best of outkast

DonMega

New member
חח

I'll Call Before I Come B.O.B We Luv Deez Hoez Gangsta Shit ms.jackson so fresh -so clean וגם-- WHOLE WORLD----שזה מאלבום אחר..

הנה כמה טובים שלהם

aint no thang rosa parks ATLiens southernplayaistcadillacmuzik players ball the art of storytellin

Sister G

New member
שיר שלהם שמאוד אהבתי

Spaghetti Junction הוא מוכר לי מאיפשהו אבל אני לא מצליחה לזהות

Syndrome

New member
אאוץ' אאוץ' איזה עוול ללהקה מצויינת

אנשים לאאוטקאסט אין שירים טובים, יש להם אלבומים טובים, כולם. אתם ב-ח-י-י-ם לא תצליחו לקבל את התחושה שאמן מנסה להעביר משיר אחד כמו שתצליחו לקלוט אותה מאלבום שלם, זאת הכוונה של מי שמייצר אלבום, אלבום הוא מעגל שלם... אאוטקאסט הוציאו 4 קלאסיקות, יש הרבה ויכוח על מי מהן הכי טובה: Southernplayalisticadillacmuzik - אלבום פאנקי, כיפי, עם ראפ מחוספס ATLiens - אישית האהוב עלי, טיפה יותר ניסיוני, צליל טיפה אלקטרוני, אלבום רגוע ברובו עם ליריקס מעולים Aquemini - גם אלבום מצויין, שמח יותר, ג'אזי - יותר שימוש בכלים חיים Stankonia - אלבום יותר אלטרנטיבי, קצת רוק, קצת אלקטרוני, קצת פסיכדליה ומומלץ גם מאוד לבדוק את האלבום שלהם יחד עם ה-CREW שלהם ה Dungeon Family שנקרא Even in darkness שגם הוא עם ביטים מעולים ודי אלקטרוניים ועם ראפ מצויין... אם לא שמעתם לפחות חלק מהאלבומים האלה - מציע לגשת לעניין... :)

tomoshe

New member
קבל -

Outkast - Ms Jackson Outkast - ATLiens Outkast - B O B (Bombs Over Baghdad) Outkast - Da Art Of Storytellin' [Part2] Outkast - Humble Mumble (ft. Erykah Badu) Outkast - Land of A Million Drums OutKast - Rosa Parks Outkast - So Fresh So Clean Outkast - SpottieOttieDopaliscious outkast-the whole world outkast - love these hoes Outkast (feat George Clinton) - Synthesizer Outkast - Da Art Of Storytellin' [Part1]

Syndrome

New member
אם כבר art of storytellin

הבית של אנדרה ב art of stortellin pt. 1 הוא אחד בתי הסטורי טלינג הכי טובים ששמעתי... Sasha Thumper....
ושווה לנסות להשיג את הקליפ של זה שמכיל אקסטרה בית מסליק ריק, אבל יותר מצחיק מזה בובות בדמויותיהן של אנדרה, ביג בוי וסליק ריק...

baduist

New member
לאאוטקסט אין כמעט שירים

טובים - יש אלבומים טובים. תקנה כל מה שתמצא (שיצא לפני שנת 2000 מומלץ:), לא תתאכזב.

Syndrome

New member
הממממם... אין שירים טובים..

יש אלבומים טובים.... אולי אני היחיד, אבל המשפט הזה לא מ-מ-ש מסתדר לי... (ואני גם מקפיץ בדרך, איזה יופי)

bboy tb

New member
יענתו~!

שצריך לשמוע את כל השירים ולא שיר שיר.. מובן קאפיש קופראנדס? אה? יאאאאא

למעלה