out2" out of file בריחה

מקס6

New member
מישהו הצליח להדליק את ,,,,,,

האור,,,או מצא את הכרטיס

ilanama1

New member
היי מקס מצאתי את הכרטיס וסמנתי את

המקום את צריך ללחוץ כמה פעמים עליו כדי להקרב אותו

הצלחתי להיכנס

כשאתה עומד מול הדלת לך ימינה ולאחר מכן תלחץ במרכז המסך תראה למעלה כרטיס תלחץ קצת מעליו תתקדם לעברו ותיקח אותו... מצאתי גם חבל בתוך הבניין

מקס6

New member
אני לא מצליח ,,,,

אחרי 5 קליקים אני מתחיל את המשחק מחדש

ilanama1

New member
את הקליקים תעשה לאט אחד אחד

וכל פעם מחדש תנסה לקחת את הכרטיס אחרי 3 קליקים תנסה לקחת את הכרטיס אם עושים מהר מתים גם לי זה קרה כמה פעמים לא להתיאש

ilanama1

New member
כשאתה מול הדלת פעם או פעמים

ימינה ובמקום של התמונה שם זה נמצא קשה לראות אותו בהתחלה כי חשוך

מקס6

New member
תודה נשמה ,,אאל אני אנסה,,,,,

מאוחר יותר צריך לצאת ,,,

ellmik

New member
../images/Emo58.gif

מצאתי מפתח תלחצו על הכיסא הימני ביותר ואז תלחצו על הרצפה בצד ושם יש מפתח תלוי. (אממ אני די חדשה כאן בפורום מקווה להיות פעילה)

מקס6

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איך הצלחת לקחת את הכרטיס ,,,,,,למה כולם מצליחים ואני כלוםםםםםםם

ellmik

New member
מנסה לעזור

כשאתה עומד מול הדלת לך ימינה ואז תלחץ בצד ימין זה אמור לקרב אותך למקום שבו נמצא הכרטיס. צריך ללחוץ מס' פעמים אבל לא יותר מידי כי אחרת מתחילים מהתחלה.

advaforer

New member
עד עכשיו הצלחתי לקחת את הכרטיס

ולהיכנס, לוחצים על הכיסא הכי ימני ואז לוחצים על הרצפה ליד ולוקחים את המפתח. את הכרטיס לוקחים ומכניסים בארונית הימנית ולוקחים את החבל. מכניסים במעמד הזה את המפתח האדום. את הכרטיס מכניסים בדלת ולוחצים בצד שמאל על המשקוף ומקבלים כדור ירוק.

advaforer

New member
בין הכסא הראשון לשני מימין

יש רווח כזה למעלה תחלצו עליו ויש שם עט תמגנטו אותו את החבל והמתכת תלחצו על העט שתראו אותו מקרוב ואז תלחצו כמה פעמים והוא יפתח ויצא משם פתק והדיו של העט

ellmik

New member
צריך לחבר...

את חתיכת המתכת והכדור הירוק . ואז להפריד ביניהם ולחבר את החוט לחתיכת המתכת, ללחוץ איפה שהאט נמצא ואז לנסות להרים אותו - צריך ללחוץ לחיצה ארוכה כדי שזה יגיע אל העט.

למעלה