Out 1X09

ברודי

New member
Out 1X09

פרק נחמד. מצחיק אותי איך שהם רבים. חמודים
אני חושבת שהבנתי דברים שלא הבנתי בפעם הראשונה שראיתי. נדמה לי כי אני לא זוכרת מה חשבתי אז
עם הממתקים שהיו בשדה תעופה כשמקס לקחה מסטיק. זה היה כאילו בשביל הילדות לנסיעה או משו, או כדי לפתות אותם. אנערף. האמת הפרק היה מלא בשיחות של מקס עם סקאצ'י על בנים ובנות ובלה בלה בלה, וזה היה מעייף קצת. זה היה משעשע איך שכל שנייה היא רק מדברת על זה. אבל מעיק
. אהה ואהבתי ת'סוף איך היא עובדת עליו וגורמת להם להגיע לבית של הגנגסטרים האלה. מעניין איך מקס כזאתי מומחית במחשבים פתאום
חחח וכשהיא נופלת לבוץ. גדול. והחברה של נורמל, טוב שלא ראו עליה שהיא בן. והיא לסבית. זה כזה גאוני!!

aj23

New member
ההפך

דוקא אהבתי במיוחד את השיחות של מקס וסקאצ'י על הייעוד של בני האדם של בנות ושל בנים. לאחר הדיבורים עם סקאצ'י מקס מתחילה יותר להבין את האובסיסיביות של לוגן. מבחינת סקאצ'י הייעוד של הבנות מאז שהם נולדו זה להתחתן ולהוליד ילדים. זהו. ואילו לבנים אין משימה הנועדה אליהם מאז שהם נולדו ולכן מחפשים משימה בחיים שלהם עד שהם מוצאים ואז הם נהיים אובסיסיביים לגבי במשימה. man on a mission.

karms20

New member
הפרק הזה חמוד - אבל...

מה שלא אהבתי בפרק הזה ובמיוחד בפרק הקודם איך שהם רצו עם עניין היחסים של לוגן ומקס. כאילו אחרי 8 פרקים הם מתנשקים ובפרק התשיעי הם כבר רבים. וזה אפילו יותר מעצבן אותי לראות את זה בפעם השנייה. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על מה לעזאזאל הם חשבו כשחיברו אותם כל כך מהר? כאילו הם רק התחילו לבנות את המתח המיני ב-Prodigy ולפני שהם הכניסו את זה לפעולה הם כבר גרמו להם להתנשק. מצטערת בעיני זה מטומטם!!!. הם הרסו את המתח המיני לפני שהם נתנו לו להתפתח וזאת אולי אחת הסיבות שאני גם לא רואה איזה כימיה מדהימה בין לוגן ומקס כי פשוט לא נתנו לה להתפתח ודברים כאלה צריכים להתפתח ולהיווצר ולא קורים אחרי 2-3 פרקים, תנסו משהו בסגנון של עונה-שתיים, כמו אליאס וכד'. ועוד משהו שלא אהבתי וזה גם קשור לפרק הקודם (היי מצטערת לא פתחנו שירשור על הפרק הקודם ואני ממש צריכה להוריד את זה מהלב
), זה שזאק שילם על הרצונות של מקס. אני יודעת שהוא האח הגדול והוא שומר עליה והוא ייתן את החיים שלו בשבילה ברגע - אבל כשהיא ראתה שהוא מקריב את עצמו בשבילה למה היא לא עשתה כלום? לא יודעת... היא פשוט עמדה שם והסתכלה...
גם שמתם לב שכל X5 שפוגש את לוגן לא מת עליו...

שאלה

נכון לפעמים שמקס רוכבת על האופנים ברחוב לשליחויות של ג'ים פוני או סתם.. אז יש כזאת חללית מסתובבת וכל הזמן היא מושכת את הכובע, שהחללית לא תיראה אותה או אז מה זאת החחלית?

ברודי

New member
חיכיתי לך...../images/Emo8.gif

אני יודעת שהפרק עם הנשיקה שלהם מרגיז אותך
אבל לא יצא לי לפתוח שרשור ו*אהמ* מסתבר שאם אני לא כאן אף אחד אחר לא עושה את זה
בכל אופן בקשר למתח המיני, זה כ"כ נדרש לעשות שיהיה בינהם משהו
ואל תשכחי שבמקום מסוים זה לא שמקס נגד בנים. בתחילת הפרק הראשון היה לה מישהו ולאורך כל הזמן עד הפרק ה-8 (ממש הרבה זמן
) היא כאילו, בעד גברים. ואז לוגן הגיע, והוא מבין אותה והכול, אז אין שום מניעה שהיא תרצה אותו (או שהוא ירצה אותה) אז כאילו, אין שום הסבר למה שהיא לא תרצה להיות איתו, בגלל זה לא יכלו לא לעשות אותם ביחד. כי 8 פרקים זה לא 8 ימים מבחינת הזמן אצלהם וזה טיבעי שאחרי כזה הרבה זמן וקירבה בינהם יהיה משהו בינהם. במיוחד בסידרה שרצה מהר כמו דארק אנג'ל. לא יודעת אולי היה אפשרות לעשות את זה בפרק טיפה יותר מאוחר, אבל להשאיר את זה נניח לסוף עונה, זה מוגזם וחסר היגיון. וגם לי זה לא מובן איך היא לא נלחמה על זאק, אולי נגמר הזמן לפרק
זה לא הגיוני איך שיש פעמים שהיא נלחמת ויש פעמים שהיא עוזבת דברים, זה כאילו לנוחיות הכותבים מתי היא מחליטה להתעקש ומתי לא. מעצבן אותי שיש פרקים שהיא נוהגת בדרכים שסותרים את מקס שאנחנו מכירים. זה נותן לי תחושה כאילו רק לאותו פרק החליפו כותב והוא לא ממש בקיא בעלילה ומוטיבים של ההתנהגות והאופי של מקס.

karms20

New member
LOL אני יודעת

כשדיברתי על הפרקים לא התכוונתי לפרק הזמן שעובר בסידרה עצמה אלא לקהל - הצופים - אנחנו. הרי אנחנו לא עוברים את "תקופת הזמן של הסידרה" אלה שבוע עובר בין פרק ופרק, תוך פרק-שניים הם כבר הספיקו לעורר איזהשהוא מתח מיני להתנשק ולריב, זה תקופת זמן שלא נותנת לצופים להתרגל לעובדה שיש בניהם מתח מיני ובום כבר פתרו לנו אותו. אנחנו צריכים לראות את המתח המיני הזה שנבנה במהלך "תקופת הסידרה", הוא לא צריך להיות ברור מאליו. מבינה למה אני מתכוונת?. הרי ברוב הסדרות ברור שמי שאמור להיות ביחד יהיה, ואין סיבה שלו אבל זה לא משנה, הם בונים מתח מיני שנמשך על פרק זמן מסויים של כמות פרקים נכבדת כדי שהקהל יוכל לראות את המתח המיני נבנה, וזה דבר שדורש זמן ולא לוקח שני פרקים. אח"כ מחברים בין הגיבורים, אבל המתח המיני זה גם דבר חשוב שמניעה עלילה ומוסיף לה. והם איבדו את זה כבר בפרק השמיני (ולהזכירך גם התסריטאי של הסידרה בעצמו הודה שהם עשו טעות עם זה ושבגלל זה הייתה להם בעיה גדולה בעונה השנייה...), אין מה לעשות אנשים רוצים לראות את "הריקוד" וזה יותר מעניין מהיחסים עצמם. ואני לא זוכרת הרבה סדרות כמו DA שפתרו את זה כל-כך מהר. כמעט אף אחת לא עברה משלב המתח המיני לנשיקה כל-כך מהר, ולא משנה כמה הגיבורים נועדו האחד בשביל השני. הרי זה מה שיפה בזה - אנחנו יודעים שהם נועדו האחד בשביל השניה - זה רק הם שעדיין לא רואים את זה
. בקשר לזאק - מסכימה איתך לגמרי!!! הבעיה היא שבסידרה הזאת אין כותב אחד יש כמות דיי גדולה של כותבים וכל אחד מוסיף משהו אבל יש פשוט קטעים שהם לגמרי שינו את המקס שהם יצרו, ועשו דברים שדיי מנוגדים למה שהיא אמורה לעשות. או כמו שדיברנו על זאק ואיך שהוא התחיל לבכות כשהם היו צריכים להשאיר את ברין מאחורה.
אני חייבת להגיד דבר אחד בקשר לאלק - הוא רוב הזמן נכתב ע"י כותבת אחת - Moira Dekker ונראה לי שזאת הסיבה שיש יותר "עיקביות" בדמות שלו. אני לא זוכרת שהיו הרבה פעמים שחשבתי לעצמי - למה לעאזאזל הוא עושה את זה? זה ממש לא מתאים לו. כשדמות מנוהלת ע"י כותב אחד יש פחות אפשרויות "לפיקשושים", זה מעניין לשמוע איך מיירו הסבירה מה עם עשו בבריספורד ולמה ואיך הם חשבו שאלק יגיב. וגם העובדה שג'נסן בא ואמר על משפטים מסויימים שהוא לא חושב שזה משהו שאלק יגיד במצב כזה. אני חושבת שגם לג'סיקה היה את האפשרות לבוא להגיד לא על משפטים מסויימים אבל נראה לי שהרבה יותר קשה לשנות מצבים שלמים. למרות שהם היו יכולים לפתור את זה שהיא לפחות מנסה לעזור לו ולא מצליחה ואז בורחת.

למעלה