OUR LADY PEACE

TimBuck2

New member
OUR LADY PEACE

מישהו שמע על הלהקה הזו? אני לא יודעת אם הם בדיוק גראנג´ (אחרי כל הדיונים על מהו גראנג´ אולי מישהו יוכל לתת את המדריך השלם לזיהוי להקות גראנג´?) אבל הם בהחלט אחלה להקה. קניתי את הדיסק שלהם בקנדה (הם להקה קנדית, עוד פלוס) אחרי ששמעתי איזה 2 שירים שלהם (זה קורה לי לפעמים, את הדיסקים הכי טובים שלי קניתי מתוך אינסטינקט ומתוך היכרות רדודה עם הלהקה) וזה ממש דיסק מדהים! מנסיון קניתי את אחד הדיסקים המוקדמים שלהם (הכי מוקדם היה מ-94) והסתבר שזה היה מהלך מוצלח כי אחר-כך שמעתי שיר חדש שלהם והם קצת התרככו. על כל פנים, השאלות הן: מישהו שמע על הלהקה המגניבה הזו? והאם ניתן לקרוא לזה גראנג´? (אני ממש גרועה בזיהוי גישות מוזיקליות)...

elknetld2kil

New member
יש לי אתה הדיסק

החדש שלהם Gravity. חוץ מזה שמעתי עוד כמה שירים שלהם וראיתי את רוב הקליפים שהם הוציאו. הם לא נשמעים לי כמו גראנג´.

TimBuck2

New member
המממ...

שמעתי את השיר החדש שלהם, חמוד, אבל דפינטלי לא גראנג´... הכוונה הייתה לחומר הקודם שלהם... קנית את הדיסק בארץ?

theAMP

New member
כמה דברים

אם בא לך לקרוא לזה גראנג´, תקראי לזה גראנג´... זו דעתי בנוגע לשאלה הזו... חוץ מזה, האם זה האלבום בו נמצא superman´s dead? כי זה היחיד שאני מכיר והוא אלבום נחמד... גם כמה מחברי הלהקה הקליטו כלים בשיר hero של צ´אד קרוגר מתוך ספיידרמן... גם המתופף שמופיע בקליפ הוא המתופף של our lady peace, למרות שכמובן בהקלטה מנגן מאט קאמרון המלך... useless knowledge demonstrated.... mission: accomplished

הרבה זמן רציתי

לשאול כאן בפורום מה אתם חושבים עליהם אבל אמרתי, טוב, אני אתעמק בהם עוד קצת קודם.. לא התעמקתי בסוף, סתם כי לא היה לי חשק, אז בכל מקרה הם קצת גראנג´ לדעתי, יש איזשהי אוירת גראנג´.. לא יודעת.. אבל הכל בערבון מוגבל כי פשוט אני מכירה בערך 3-4 שירים...

TimBuck2

New member
חחח...

אז מזל שלא קניתי את הדיסק האחרון שלהם כי להיות בסאונדטרק של ספיידרמן זה בזוי... סתם, אני פשוט שונאת את ניקלבק, על כל חבריו, למרות שזו כבר הנציגות הקנדית השלישית באלבום, אז זה מגניב. כן, זה הדיסק של סופרמנ´ס דד... ולשנייה- תתעמקי תתעמקי! סתם סתם (הכל כפול, בההה!)

אחת מ10 הלהקות הטובות העולם

our lady peace זו להקה אם סאונד מדהים וסולן ענק שהבעיה היחידה שלה היא שהיא פשוט מיוחדת מדי וטובה מדי ראיתי אותה בארה"ב והם מדהימים דרך אגב המתופף של פארל ג´אם לשעבר משתתף בלהקה אני חייב לא להסכים איתך בקשר להתרכחות שני האלבומים האחרונים שלהם spiritual machines ן gravity שני אלבומים שהם מאסטרפיס ופשוט הבדילו אותם מסתם להקות טובות ולשאלה שלך אם הם גראנג התשובה היא לא הם הרבה יותר מזה (allmost pearl jam)כדי לך להשקיע הם באמת הדבר הכי טוב שיצא מקנדה

למעלה