oui

adam33

New member
oui

לפני כמה זמן התארחתי בבית של חמי וחמתי בצרפת. יום רודף יום ואני משועמם עד מוות ובכל בוקר רואה כיצד כולם עוזבים את הבית כל אחד לעיסוקיו. ואני..אני מחפש מה לעשות עם עצמי..אישתי יצאה לעבודה ואני יושב בבית בחוסר מעש.. " רוצה לבוא איתי לים?" אמרה אחותה אלי בצרפתית.. "כן" עניתי בהתלהבות למרות שבעצם כבר ראיתי את עצמי בים עם מטקות כמו בישראל.. "אבל רק שניה אין לי בד ים" אמרתי לגיסתי .. " זה בסדר נסתדר" אמרה והופ כבר היתה מוכנה עם תיק קטן שלא השאיר הרבה מקום למטקות או כל דבר דומה.. תוך כמה דקות בכביש במהיר כבר הינו בחוף של עיירה ציורית בשם סנט טרופה ירדנו לחוף ושם להפתעתי חיכו חברותיה של גיסתי.. כולן היו עם מגבות ...ותוך שניה הבנתי שבעצם אני היחידי לבוש.. הבטתי וראיתי את החברות נכנסות לים ללא בגד ים בעוד אני מנסה לדחות את הקץ להורדת כל בגדיי.. "נו , אתה בא לים?" אמרה גיסתי והורידה את החולצה והמכנסיים הקצר.. היה לה גוף צחור לבן..הספקתי לראות שגם שתי הלידות לא השפיעו על החזה הקטן שלה הזקור והחצוף.. ככה ראיתי אותה מתרחקת לכיוון המים עד שהגלים כיסו את רוב גופה.. נשארתי עם תחתוני הבוקסר שעליי..רצתי לים.. בים החברות שחקו בכדור ים... בכל פעם שהכדור קפץ לידן ראיתי את החזה שלהן זז מצד לצד..לא יכלתי להסיר את מבטי..הכל היה חדש לי... פתאום הרגשתי שזוג ידיים חופרות מתחת לתחתוניי מנסות להוריד אותו מעליי.. הסתובבתי ישר לאחר..ואז קרה משהו מוזר.. מצד אחד התחתונים ירדו ..מצד שני פתאום מעצמת הסיבוב שלי כעת חפנו ידיה של גיסתי את אברי.. " אתה רואה מה קורה שנכנסים עם בגדים?".. היא המשיכה לאחוז בו..הרגשתי כיצד הוא מזדקר..ועוד לפני שהבנו מה קורה סובבתי אותה כשגבה אליי... "את מחממת אותי את לא מבינה?"..תני לי את הזמן שלי...העור שלה היה צמוד כעת לעורי..הרגשתי כאילו כבלי משים שידיי חופנות את מתניה קרבות לעבר שדיה.. לכדי את אוזנה בשפתיי ולחשתי לה ..." אני מבטיח לך עוד מעט לתת לך מה שאת רוצה" היא חייכה וחמקה מאצבעותיי לעבר חברותיה.. הכדור הגיע אליי מבלי שהיתי מוכן לכך..ועוד לפני שאמרתי משהו כולן קפצו עליי...הצחוק שלהן הגיע עד לשמיים במילים בצרפתית שלא הבנתי.. אבל..כולן התחככו בי..הרגישו את הגוף שלי מתחכך בהן..אחת מהן הגדילה לעשות שצללה מתחתיי וכאילו שלא התכונה עלתה בדיוק היכן שרגליי מפושקות..נוגעת באיברי כבלי משים.. כבר לא יכלתי..צעדתי במים לכוון החוף...תפסתי פינה מוצלת והבטתי בהן עד שנרדמתי.. ...פתאום הרגשתי גוף נצמד אליי..לא היה לי כעת ספק..זו היתה גיסתי... ועוד לפני שאמרה היא משהו כבר הצמדתי אותה לעברי..מניח אותה ברכות על גופי..רגליה מפושקות מתחככת היא על אברי .. התנשקנו.. התנקשנו.. כל כולה שואבת בלשונה את תומתי..לשוני בתוך פיה יונקת מוצצת את לשוני.. "המגבת המגבת" לחשתי לה ..ושניה לאחר מכן כיסתה היא אותנו במגבת הגדולה.. אברי גדל לממדים...הרגשתי שכעת ההתחככות שלה בי נהיו יותר ויותר אגרסיביות.. הרטיבות של הים הוחלפה ברטיבות שלה ושלי.. היא כבר לא היתה איתי.. סתמתי לה את הפה בכדי שלא ישמעו את גניחותיה שהפכו להיות יותר ויותר קולניות.. רציתי להחדיר..אבל המבט של הפנים שלה כאילו השאיר אותי במקומי....נותן לאגן שלה להתחכך כמה שיותר צמוד על האיבר בקשה שלי.... ינקתי את שדיה פטמותיה בשפתיי.. הרגשתי כיצד היא נעה מעלה מטה ללא כל כיוון שטתי..ולו רק להתחכך יותר ויותר על האיבר.. הרגשתי את הדגדגן..בולט ..רטוב על אברי... לפתתי את עכוזה ..הצמדתי אותה אליי.. מזמזתי את ישבנה ואצבעי היתה מסביב לפי הטבעת שלה שהיה רטוב.. היא הרגישה בכך...תנועתיה היו יותר מהירות...נשימתה קולנית יותר.. סובבתי את אצבעי מסביב לפי הטבעת יותר ויותר... הרגשתי שהיא מרגישה זאת ..הבנתי שאגנה נע לעבר האצבע שלי.. עוד לפני שהבינה היא מה קורה החדרתי את האצבע לאט לאט לתוכה.. בו בזמן שמעתי גניחה קולנית עוד שניה וגופה צנח עליי... נשימותיה אט אט נרגעו.. חבקתי אותה..חייכתי אליה... לחשתי לה... MERCI...זה הי טוב ..הוספתי בעברית...

bugbuster

New member
כתיבה יפהייפיה

ממש עינוג של סיפור. ישנו משהו עוצמתי בגבר שלא ממהר לטחוב את המ'שמו'שלו אלא קשוב כל כך לאישה שאיתו. משהו מזה וטעון מאוד ביטאת יפה במילה תודה שבסוף הסיפור. כתיבה מענגת ממש. תודה.

למעלה