וואלה גם את ואני עדיין פה
G gal y kike New member 13/12/05 #21 ../images/Emo41.gif חעחע תודה ../images/Emo3.gif מה אתה לא עייף?! אין לך פול מבחנים כמוני?! אתה מתכוון לראות עוד פרק תפרק של רבלדה?! חח רוצה עוד שאלות?! חעחע אני מרגישה כמו בברונו מארח זה השעה שלי |
../images/Emo41.gif חעחע תודה ../images/Emo3.gif מה אתה לא עייף?! אין לך פול מבחנים כמוני?! אתה מתכוון לראות עוד פרק תפרק של רבלדה?! חח רוצה עוד שאלות?! חעחע אני מרגישה כמו בברונו מארח זה השעה שלי |
ג ג ב ש ו ש New member 13/12/05 #22 אז ככה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif עייף ,תדעי דבר אני ת-מ-י-ד עייף מבחנים ,לא חסר..היום זה היום היחיד שהיה לי ככה פנוי בד"כ כל יום אני וחבר שלי יושבים לחרוש עוד פעם רבלדה ,תיכף אני הולך לראות חחח וחופשי.. שיהיה לילה טובב
אז ככה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif עייף ,תדעי דבר אני ת-מ-י-ד עייף מבחנים ,לא חסר..היום זה היום היחיד שהיה לי ככה פנוי בד"כ כל יום אני וחבר שלי יושבים לחרוש עוד פעם רבלדה ,תיכף אני הולך לראות חחח וחופשי.. שיהיה לילה טובב
O ooOMoRoShOoo New member 13/12/05 #23 לילה טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo15.gif + בוקר טוב למתעוררים
לילה טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo15.gif + בוקר טוב למתעוררים
H Hila The Sweet Girl New member 13/12/05 #24 לילה טוב ..נותרו לי עוד 3 לילות אחרונים פה..ואז ביי ביי אני בצבא!
ג ג ב ש ו ש New member 13/12/05 #30 יאא איזה באסה../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif איזה מהר עובר הזמן טוב אני בטוח שכשתמיד שתהיה לך הזדמנות את תכנסי לפה.. או בשבתות או מתי שתהיי בע"ה הכי חשוב שלא תנטשי לתמיד
יאא איזה באסה../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif איזה מהר עובר הזמן טוב אני בטוח שכשתמיד שתהיה לך הזדמנות את תכנסי לפה.. או בשבתות או מתי שתהיי בע"ה הכי חשוב שלא תנטשי לתמיד
R r e n a t1 New member 13/12/05 #26 buenas noches a todos../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif+ לילה טוב לכוווווולכם!! עפתי לישון אני גוססת מעייפות!!אדיוס מחר.. גבי אהבתי את הכותרת חחח
buenas noches a todos../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif+ לילה טוב לכוווווולכם!! עפתי לישון אני גוססת מעייפות!!אדיוס מחר.. גבי אהבתי את הכותרת חחח
ר רופרט שולט New member 13/12/05 #27 בוקר טובבב=] היום זה המבחן בתזונההה=/..לא נורא נעבור אותו בשלוםםם!! נחשוב על אנהי ופונצ'ו בקנקוןן חחח טוב אני חייבת לזוז לבצפרר לאב יו גייזז
בוקר טובבב=] היום זה המבחן בתזונההה=/..לא נורא נעבור אותו בשלוםםם!! נחשוב על אנהי ופונצ'ו בקנקוןן חחח טוב אני חייבת לזוז לבצפרר לאב יו גייזז
ג ג ב ש ו ש New member 13/12/05 #28 ../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo88.gif בוקר טוב לכם חברים איזה כייף היה להירדם בלילה וברקע הפרק של רבלדה...ראיתי כמעט את כולו עוד פעם..הרשתי לעצמי להירדם כי ראיתי אותו כבר שיהיה לכם יום טוב ובוקר נפלא
../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo88.gif בוקר טוב לכם חברים איזה כייף היה להירדם בלילה וברקע הפרק של רבלדה...ראיתי כמעט את כולו עוד פעם..הרשתי לעצמי להירדם כי ראיתי אותו כבר שיהיה לכם יום טוב ובוקר נפלא
נ נועם המתוקה New member 13/12/05 #31 בוקר נפלאה לכולם../images/Emo42.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif אני מרגישה מעולה, אבל נשארתי בבית כי יש לי אישור לא לבוא גם היום אז ניצלתי אותו
בוקר נפלאה לכולם../images/Emo42.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif אני מרגישה מעולה, אבל נשארתי בבית כי יש לי אישור לא לבוא גם היום אז ניצלתי אותו
S soy rebelde New member 13/12/05 #32 ../images/Emo42.gifצהריים טובים!../images/Emo42.gif איזה פרק יפה היה אתמול!! שיהיה לכולנו המשך יומקסים!
../images/Emo42.gifצהריים טובים!../images/Emo42.gif איזה פרק יפה היה אתמול!! שיהיה לכולנו המשך יומקסים!
נ נועם המתוקה New member 13/12/05 #34 נעמה, כנסי../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif קלי אולי באה להופיע בישראלללללללללל ככה אומרים בפורום בתפוז ובynet!, יוו איזה כיף זה הלוואי שהיא תבוא ככה נוכל ללכת להופעה שלה
נעמה, כנסי../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif קלי אולי באה להופיע בישראלללללללללל ככה אומרים בפורום בתפוז ובynet!, יוו איזה כיף זה הלוואי שהיא תבוא ככה נוכל ללכת להופעה שלה
N NaaMaZ 17 New member 13/12/05 #40 ../images/Emo79.gifדיי את רצינית???../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה איזה כיף לנו!!!!!!!!!! תודה על הבשורה, נקווה שזה לא רק שמועות:]
../images/Emo79.gifדיי את רצינית???../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה איזה כיף לנו!!!!!!!!!! תודה על הבשורה, נקווה שזה לא רק שמועות:]
נ נועם המתוקה New member 13/12/05 #41 גם אני מקווה../images/Emo57.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif אני הולכת למפוע אם היא באה
N NaaMaZ 17 New member 13/12/05 #43 ../images/Emo79.gifגם אני ב"ה!!../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif אוסאה שאני אפסיד את זה??? בחיים לא!!
../images/Emo79.gifגם אני ב"ה!!../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif אוסאה שאני אפסיד את זה??? בחיים לא!!
M MoYaL MaMi New member 13/12/05 #35 צהריים../images/Emo70.gif צהריים טופים!! ואיי אני וחברה שלי בצרות בגלל שהתפלחנו מהשיעור ותפסו אותנו פחחחחחח איזה מפגרות אנחנו נכון??? צהריים טובים צ'אבוס! גבי אהבתי תכותרת חיחי
צהריים../images/Emo70.gif צהריים טופים!! ואיי אני וחברה שלי בצרות בגלל שהתפלחנו מהשיעור ותפסו אותנו פחחחחחח איזה מפגרות אנחנו נכון??? צהריים טובים צ'אבוס! גבי אהבתי תכותרת חיחי