oth שאלה

oth שאלה

בתחילת עונה 6 הראו את דב ודן, הפסיקו
דב פרשה

TaMiRMo

New member
הם בכלל הפסיקו עם ההורים בעונה החמישית

ודיברנו על זה כבר נראה לי לא מזמן. צעד חכם לטעמי. אבל אי אפשר להתנתק לגמרי.

WatchMeWatchYou

New member
אכן דיברנו

וכן, צעד חכם. איזה תפקיד\סטורי ליין אפשר לת להורים? ולו רק מארק לא היה עושה שטויות בסוף העונה השישית\תחילת השביעית. וזה בלי ספויילרים במיוחד בשבילך תמיר

TaMiRMo

New member
אוי ביאסת אותי דווקא נהנתי מהעונה עד עכשיו

אני רק בקצת יותר מהאמצע ועד עכשיו אני ממש ממש נהנה... אני יודע משו שכבר נראה לי כמעט כולם יודעים על העונה השביעית שהוא: ספויילר לתחילת העונה השביעית!:
שלוקאס ופייטון לא יחזרו. אבל אני לא יודע איך זה בדיוק יקרה בעלילה (ולא רוצה לגלות חחח...). האם לזה התכוונת? אם כן אז נראה לי שזה לא מארק... שזה הם שהחליטו להתנדף.

WatchMeWatchYou

New member
לזה התכוונתי

וברור לי שזו לא הייתה החלטה של מארק. הם בחרו לעזוב על דעת עצמם. אלא שלפי מה ששמעתי (כי אני עדיין לא סיימתי לראות את עונה 6, ככה שאין לי מושג מה קורה בעונה 7) מרגישים מאוד את חסרונם. אם אכן כך, אולי היה עדיף לסיים את הסדרה בשיא, ולא לגרום לה להיות כמו האו סי.. אבל אני אספר לך אם אני עדיין חושבת ככה אחרי שאני אראה את הפרק הראשון של העונה השביעית

כמה עונות יש לאו סי../images/Emo35.gif

נתנו שידור חוזר לא מזמן נדמה לי עד עונה 3 והפסיקו. ועם מגרש ביתי המשיכו הלאה (ואני לא רואה OC) אין יותר מ-3 עונות

OKDeSign

New member
4 עונות

עונה רביעית אומנם יותר קצרה אבל היא התקיימה.. 16 פרקים אאל"ט.

TaMiRMo

New member
עונה רביעית מעולה!! כמו הראשונה כמעט!

כבר היה לי חבל שביטלו אחרי העונה השלישית הנוראית.

OKDeSign

New member
חולקת חלקית

אני מסכימה עם העובדה שעונה רביעית היא שיפור לעומת השלישית הנוראית, אבל אני באמת חושבת שעונה 1+2 עולות עליה בהרבה.

TaMiRMo

New member
חברים שלי דווקא אמרו שהעונה התחילה טוב

ספויילרים לעונה השישית/שביעית!
אני מקווה שיהיה טוב גם בלעדיהם. האמת היא שבפרקים שאני רואה עכשיו פחות מרגישים אותם... אבל אני בהחלט רואה שבלעדיהם זה יכול להיות שונה ופחות טוב. אני האמת בהתחלה נוראאא אהבתי את שניהם! ממש ממש ממש! תמיד קיוויתי שהם יהיו ביחד ואז בעונה הרביעית התחלתי פשוט בלי סיבה מיוחדת לשנוא את הילרי ואת המשחק שלה הוא כבר ממש עצבן אותי. אבל לא יודע אני מניח שזה רק אני והמוזרויות שלי. במקרה של צ'אד זה כבר משו אחר, אישי יותר! הדפוק הזה פגע בסופיה שלי!!

WatchMeWatchYou

New member
חחח

לא יודעת, לא שמעתי עוד על אף אחד שאהב את העונה השביעית כמו שאהבו את העונות הקודמות. וגם הרייטינג הבנתי הוא מהנמוכים ביותר שראתה הסדרה (אולי חוץ מהעונה הראשונה). מצד שני הרבה גם לא אהבו את תחילת העונה החמישית, לאחר הקפיצה בזמן. ככה שאולי זה סתם משהו שצריך לתת לו קצת זמן כי זה חדש ולא מוכר. מי יודע. כשאני אצפה בעונה בעצמי, אני אוכל לענות על זה אולי.
לסוף עונה שישית\תחילת שביעית (בהמשך למה שדיברנו עליו, שום דבר חדש) . . . . . . . לגבי הילרי, אני חולה עליה, אבל יש פעמים שאני ממש לא מבינה מאיפה הגיע המשחק הגרוע. (לא יודעת אם כבר ראית את הפרקים שעליהם אני מדברת אז אני לא ארחיב). אבל עם כל זה, הייתי רוצה שתשאר בסדרה. לגבי צ'אד. אני לא סובלת אותו. אבל מגרש ביתי בלי לוקאס נראה לי קצת מוזר ולא כל כך בר ביצוע. אבל מי אני? ייתכן שזה דווקא יעשה לסדרה רק טוב..

עונה 7 בלי הילרי וצ'אד

למה שניהם עזבו ביחד
והם מעיפים חצי מהדמויות, כל פעם הם העיפו מישהו או כאילו הוא מת או כאילו הוא עוזב את העיר ומחזירים אותו אחרי כמה זמן. אניוואי אני מקווה שלפחות מאות' נשאר, כי מאות' הוא באמת אהבה ממבט ראשון

WatchMeWatchYou

New member
קודם כל למה לכתוב ספויילר בכותרת?

שנית, צ'אד והילארי בחרו לעזוב, לאחר שנגמרו להם החוזים על הסדרה, והם לא רצו להמשיך.
לסוף עונה שישית , , , , , , , פייטון יולדת בת, ולוקאס ופייטון עוזבים יחד עם בתם. בפרק האחרון רואים אותם נוסעים בקומט ועוזבים את טרי היל. ככה שהם סגרו יפה את הפינ של לוקאס ופייטון. אם הם יחזרו או לא, מי יודע? אבל לכותבים\מפיקים לא הייתה ברירה אלא לכבד את רצונותיהם של השחקנים.

TaMiRMo

New member
כן את צודקת

ספויילרים לסוף עונה שישית/תחילת שביעית!! מגרש בלי צ'אד זה מוזר מאוד נראה לי אבל תראי החיים מתקדמים ואפשר גם בלעדיו... נראה איך יהיה. בקשר לרייטינג ההפך הוא הנכון. אולי אין עלייה אבל הסדרה נשארה (לפחות בכמה פרקים הראשונים ששודרו כבר) ברייטינג כמעט אותו הדבר מהעונה הקודמת. בפרק השני למרות שבאותו זמן הייתה תחרות גדולה עם סדרות חדשות שעלו מגרש לא ירדה כמעט בכלל ברייטינג והאות החיובי הזה גרם לCW להזמין עונה מלאה (בהתחלה הזמינו רק חצי עונה). אני לא יודע מה זה אומר אבל לדעתי צריכים לסיים השנה. חבל, שיישאר טעם מתוק. עד כמה שאני מטורף על הסדרה הזו לפעמים כדאי להגיד וואלה זהו.

החוזה של הילארי וצ'אד נגמר, אוקי.

אבל במה הוא שונה מהחוזה של ג'יימס, סופיה, בת'אני, לי, פול וברברה

למעלה