הלו?!!
כאילו, אני בטוחה שאמרתי לך בפעם הקודמת שפגשתי אותו (באוגוסט) שהוא דיבב את סקאר והתלהבתי מהקול השקסי שלו??
אלן עדיין ממורמר, העובדה שהוא חייך... לדעתי זה כאב לו לחייך! הוא לא הסכים לתמונה, זה היה דיי משעשע. שאלתי CAN I HAVE A PICTURE WITH YOU? והוא אמר NO SORRY ואז שאלתי CAN I TAKE A PICTURE OF YOU? אז הוא אמר NO SORRY, I HAVE NO TIME אררר?! כאילו, אני יכולתי לצלם אותך בזמן שאמרת את זה חח אבל כיבדתי את הבקשה שלו ולא צילמתי אותו. אבל מישהי אחרת כן צילמה והיא הבטיחה לשלוח לי את התמונה חח ביקשתי את השנים כי רציתי לקנות משהו קטן לג'רמי ושינאד ולא ידעתי מה ואז ראיתי DVD של שנים מסויימות עם כל מני דברים מגניבים שקרו בשנה ההיא. אז, למזלי, הם שניהם נולדו באותה שנה אז יכולתי לקנות רק אחד חח (אני עדיין בשוק... היא נראית לפחות 10 שנים צעירה ממנו! לפחות!!) וזה מגניב שזה 1948 כי כתוב על הדיסק גם דיי בגדול "ישראל נוסדה" חחחח בכל מקרה, נתתי להם את זה במעטפה עם ברכה והכל וג'רמי כל כך התלהב... הוא היה דיי רחוק ממני בשלב מסויים והוא צעק לי, לפני כל האנשים (היו שם לפחות 50 אנשים מסביבו רוצים חתימה חח) "THANK YOU SO MUCH" חחחח הוא כזה שקסי, חולה עליו!! הכי מגניב זה שכל יום שהם הגיעו לתאטרון (זה היה הצגה של 3 ימים, עם ג'רמי, שינאד קוסאק - אישתו, סיר מייקל גמבון - דמבי, ג'ואנה לאמלי - יאיי CORPSE BRIDE ועוד כמה), ג'רמי ושינאד הגיעו לשם רכובים על אופנוע, זה מגניב חבל"ז!! חח