OT - HAHAHA

Stansfield

New member
OT - HAHAHA

you all probably saw this already lol but I haven't and it's sooo funny
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=12364#Scene_1 and Jeremy Irons is sexxxxy!

Choco Girl

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif

Eowyn of Rohan

New member
אני חולה על זה!../images/Emo9.gif

היום אני הולכת לראות ה"פ! הוריי! ועוד בחצות.. לא עם כל הצוציקים

Stansfield

New member
אזזזז

נהנית???? נכון וולדמורט סקסי?? הסצינה הזאת שהוא מדבר עם לוסיוס... כל כך רציתי להיות באמצע!

Eowyn of Rohan

New member
היה מעולה!

כמה שסרט של הארי פוטר יכול להיות מעולה.. היה כל כך קינקי!

אני דווקא חושבת שהיה בינוני :\

כאילו היה כיף ביותר אבל העריכה הייתה דיי גרועה אני רוצה את אלפונזו הסקסי שלי חזרה!!! :(

Eowyn of Rohan

New member
אלפונסו חרמן

צריך אותו דחוף לסצנות של סנייפ-סיריוס ורמוס-סיריוס בחמישי. אני נהניתי, בלי קשר לרמה של הסרט.

גם אני נהנתי, אבל בכל זאת

היו דברים חסרים ועם זאת, הרבה יותר טוב מהראשון ומהשני ללא ספק! הווו כן אני מסכימה אלפונזו :( בוא הביתה אני כבר מחכה

Eowyn of Rohan

New member
ברור שהיו דברים חסרים

תמיד זה ככה כשעושים סרטים ע"פ ספרים. ואת צודקת, הוא הרבה יותר טוב מהראשון והשני(לא שזה בעיה כל כך בשביל כל סרט
.. הם מעפנים)

חחחח חשבתי שאני היחידה שחושבת

שג'ייסון אייזק שווה (אמרתי את זה לפני הרבה הרבה זמן למיצי והיא צחקה עלי :( ) אני נמשכת לסנייפ >__>

ROFL! dude i saw GOF last night

at midnight haha wtf Sirius only got like 3 minutes of screen and he was on fire O__O well too hot i guess. HARRY + RON gayest couple ever good thing they didn't cut HALF of the book and changed most of it. Daniel is such a terrible actor O__o and he is starting to look like Elijah Wood O__o ah I have a thing for Rickman anyway, bad editing on this film, but it's way better than the first and the second one. but nothing takes POA

אגב תראו, מצאתי למי בעלי מקורב

:O אתם רואים את הדימיון?בעלי גורליה 3: אבל אני מבטיחה שהוא הרבה פחות שעיר ושייש לו שווינקי יותר גדול ;)

Stansfield

New member
met Alan again today lol

completely randomly! He's sexy ! lol and he was even nice today, HE SMILED!! AHHHHHH Shock!! Jeremy was so lovely, I love that man so much

Eowyn of Rohan

New member
השגת תמונה איתו, או שהוא עדיין

ממורמר
? ואני רוצה לדעת למה היית צריכה את השנים שבהם נולדו ג'רמי ואישתו
.. אגב, לא ידעתי שג'רמי דיבב את סקאר(נו ממלך האריות!). שקסי.

Stansfield

New member
הלו?!!

כאילו, אני בטוחה שאמרתי לך בפעם הקודמת שפגשתי אותו (באוגוסט) שהוא דיבב את סקאר והתלהבתי מהקול השקסי שלו??
אלן עדיין ממורמר, העובדה שהוא חייך... לדעתי זה כאב לו לחייך! הוא לא הסכים לתמונה, זה היה דיי משעשע. שאלתי CAN I HAVE A PICTURE WITH YOU? והוא אמר NO SORRY ואז שאלתי CAN I TAKE A PICTURE OF YOU? אז הוא אמר NO SORRY, I HAVE NO TIME אררר?! כאילו, אני יכולתי לצלם אותך בזמן שאמרת את זה חח אבל כיבדתי את הבקשה שלו ולא צילמתי אותו. אבל מישהי אחרת כן צילמה והיא הבטיחה לשלוח לי את התמונה חח ביקשתי את השנים כי רציתי לקנות משהו קטן לג'רמי ושינאד ולא ידעתי מה ואז ראיתי DVD של שנים מסויימות עם כל מני דברים מגניבים שקרו בשנה ההיא. אז, למזלי, הם שניהם נולדו באותה שנה אז יכולתי לקנות רק אחד חח (אני עדיין בשוק... היא נראית לפחות 10 שנים צעירה ממנו! לפחות!!) וזה מגניב שזה 1948 כי כתוב על הדיסק גם דיי בגדול "ישראל נוסדה" חחחח בכל מקרה, נתתי להם את זה במעטפה עם ברכה והכל וג'רמי כל כך התלהב... הוא היה דיי רחוק ממני בשלב מסויים והוא צעק לי, לפני כל האנשים (היו שם לפחות 50 אנשים מסביבו רוצים חתימה חח) "THANK YOU SO MUCH" חחחח הוא כזה שקסי, חולה עליו!! הכי מגניב זה שכל יום שהם הגיעו לתאטרון (זה היה הצגה של 3 ימים, עם ג'רמי, שינאד קוסאק - אישתו, סיר מייקל גמבון - דמבי, ג'ואנה לאמלי - יאיי CORPSE BRIDE ועוד כמה), ג'רמי ושינאד הגיעו לשם רכובים על אופנוע, זה מגניב חבל"ז!! חח

Eowyn of Rohan

New member
שכחתי../images/Emo122.gif

טחח אוי אלן אלן.. אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו
הוו איזה מתנה מגניבה! וגם הם.. זקנים כאלה ועל אופנועים

Stansfield

New member
כןןן חחחח

חולה עליהם, הם כאלה חמודים!! כשנתתי לג'רמי את המתנה ואמרתי לו שזה בשבילו ובשביל שינאד הוא לא הפסיק להודות לי, אז הוא הסתובב ואמר לשינאד DARLING, PUT THIS IN YOUR BAG. והדרך בה הוא אמר את זה, נקרעתי מצחוק! חחחחח כשניפגש ביום ראשון אני אחקה לך אותו חח

למעלה