OT Ewan McGregor

WallFlower

New member
../images/Emo2.gif גמני רוצה יואן!../images/Emo7.gif

איזה קייצ'יין? כי הוא מביא לך די הרבה מזל, לא? אני הייתי מורידה אותו ממני על המקום ונותנת לו אותו...מפתחות של הבית אנד אלל

Ewan grrr

he was so delicious in ROTS and he was also an extraordinary Obi-Wan but Hyden is so fucking annoying, he is like the new Orlando Bloom. he can't act and from some odd reason everyone thinks he is so hot. it seems like they forgot that Ewan was in that film as well. ha in the scene when Obi-Wan jumped into the water and came out all wet me and my sister sighed :p WHERE IS MY HAN SOLO DAMMIT?! P.s - Natalie Portman is a cunt

Eowyn of Rohan

New member
my thoughts exactly!

אגב, היידן קנדי אז זה לגיטימי
.
האן

אוהו! הקנדים האלה!! רק צרות!!!

והוא בכלל נראה מלוכלך כזה! כאילו הוא לא מתקלח אף פעם והקטע בסוף נורא הצחיק אותי P: חבל שלא היה שם איזה ביבי האן קטן :(

Eowyn of Rohan

New member
ה-I hate you היה תקוע

ומצחיק
אני וחברה שלי עד עכשיו צועקות את זה אחת אל השניה
.. הייתי שמחה לראות בייבי האן
.. ובייבי צ'ואי!

בייבי צ'ואי!! הווקים כאלה חמודים

הם כמו כלבלבים כאלה. אני רוצה אחד! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הI hate you שלו קרע אותי!!! זה היה כזה ילדותי!!! בכלל הדיאלוגים היו גרועים. ונטלי פורטמן פשוט זוועות מבחינת המשחק. היא הייתה אפילו יותר גרועה מהיידן. "All i want is your love" בואנ'ה מזה פה?! שיר של הסאקסטריט בויז?!

Eowyn of Rohan

New member
אשכרה../images/Emo6.gif

אבל היא שם רק כדי להשריץ את לוק וליאה.. חוץ מזה, נראה לי שאפשר לוותר על הדמות שלה

חחחח אבל היא יחד עם היידן זה יותר

מדיי מעצבן שניינהם גרועים כאלה למרות שלקראת הסוף איכשהו הוא מצליח להשתפר. בוי איך צחקתי שהוא צורח לך LIAR! זהה פשוט התבקש. חשבתי שעוד רגע הוא ישריץ איזה גולום קטן הוא כזה פאגולס בטח אורלנדו היה גם מועמד לתפקיד

למעלה