Osiris - להקה מבחריין

אדם זאב

New member
Osiris - להקה מבחריין

משהו שמע את האלבום שהתפרסם בprog not frog ? אמנם לא יצירה בשמיים, אבל מאוד מפתיע בשביל נגנים העונים על השמות: - Mohamed Al-Sadeqi / guitar, vocals - Abdul Razak-Aryan / keyboards, vocals - Nabil Alsadeqi / drums - Sabah Alsadeqi / lead vocals - Abdul Razzak Arian / organ and other keyboards - Nader Sharif / piano and other keyboards - Ali Khonji / bass

אין שום בעיה

ואם כבר מדברים על דעות - באמת שמעתי חלק מהאלבום הזה, והוא לא משהו. לכן המלצתי על משהו אחר באותו ת'רד.

עזוב את אוסייריס

מומלץ דווקא לשמוע את האלבום של סינקופי - "סלונצ'י הודיני". להקה צ'כית סימפונית עם אלבום ממש מוצלח משנת 1981. פשוט חפש Synkopy בבלוג של "פרוג נוט פרוג".

אדם זאב

New member
אותי זה מאוד הפתיע, כי מדובר בהרכב

מארה"ב וכלל לא שמעתי עליו. נראה לי שהוא לא כל כך מפורסם. (יש מידע?) וחוץ מזה יש תחושה, לאור השנה 1975, שההרכב למד פרוג ממיטב ההרכבים הידועים דאז, והוציא יצירת מופת שמכילה מגוון רחב של סגננונות. (ג'נסיס, קינג קרימסון, ELP, ג'נטל ג'אינט, יס)

שמעתי עליהם לראשונה בספר של לאקי

בספר של ג'רי לאקי יש איזכור של פיירבאלט, כולל תמונה של "נייט...". איך האלבום השני שלהם? שמעת אותו? (קראתי בספר של לאקי שקוראים לו Two, Two משנת 1976) נ.ב. שמעתי השפעה חזקה של פיטר האמיל + ודגג, בעיקר דרך השירה של הסולן אבל גם עם כמה מלודיות שהם השאילו מ"ודגג".

אדם זאב

New member
יש על האלבום השני ביקורת רעה

אז אני לא ניסתי להתקרב.. אבל אם אתה מזכיר "השאלות", כדאי שתשים לב לדקה "2:33" זה לא נשמע קצת ELP/Tarkus ? :)

אדם זאב

New member
"2:33" ברצועה האחרונה

על האלבום השני מprogarchives: After the very good debut album "Night on Bald Mountain", the group changed directions (for the worse). They moved away from progressive rock and steered towards a sort of Broadway musical approach. Though there are prog areas on the album, the group meanaders around with goofy singing parts, odd string sections, and pop melodies (most namely the song Desiree). Most of the Genesis influences present on the first album are gone here. There are some decent parts on this album, but I think most listeners will find themselves skipping over parts. The first album offered so much promise. It's hard to understand why they changed directions with their music. Rather disappointing. לי זה הספיק

יש הרבה גניבות

יש גניבות של ודגג ויש גניבות של אלפ. לפעמים זה ציטוט כמעט-מלא של משפט מוסיקלי. שמתי לב לגניבות ישירות מ"גודבלאף" ומ"טארקוס", בדיוק כמוך.

למעלה