בדוק את הטאגליין של אתרים לחיפוש עבודה. אני לא בטוח שמדובר כלל באתרי חיפוש עבודה אלא בשרתים לאחסון אתרים. בשורה הבאה אציין מדריך שלי לחיפוש עבודה שפורסם בכמה וכמה פורומים. מדובר בעבודה רבה של שיטה מסודרת שמסבירה למשתמשים איך לחפש בכל אתר. און פייר
השאפתנות והאמונה העצמית הם הם שעומדים מאוחרי סגירת מעגל חיפוש עבודה. אך הם לבדם בלי חיפוש ממוקד שכולל את כל המשרות על פני אדמת ישראל לא מספיקים. אני נמצא בפורומים כאלו על מנת להעביר מנסיוני. שהרי המון אנשים מאוד מאוד מבולבלים בתקופה של אבטלה. הם צרכים תמיכה והכוונה. ויותר מזה- זקוקים למישהו שאיתו יוכלו לדבר. לא תמיד אפשר לעשות זאת עם אנשי מציאות. קורה הרבה שדווקא מפני אנשים במציאות ננעלים ומסתגרים. און פייר
אופק לאנשים מנוסים. ניסיון = עבודה עתידית. זה נכון שזה לוקח זמן אך בהחלט אפשר לסגור את המעגל. יש עבודה. לא זו הבעייה. אם נדע לחפש בכל אתר את כל המודעות נגלה שאפשא לשלוח עשרות קורות חיים עד כדי מאות קורות חיים בחודש (תלוי בתפקידים) הבעייה היא בעיקר בכמות המתמודדים על כל משרה. המעסיק היום נתון במצב שהוא יכול להפעיל סלקצייה אדירה. הדרך להתמודד עם הסלקציה- התאמת קורות חיים פר משרה. וכדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר כדאי להסויף מכתב מקדים שמתאר ככל הניתן את קירבתך ככ האפשר לדרישות של המודעה. לאנשים ללא ניסיון המצב אכן בעייתי. ולשאלתך - אני מנהל רכש. ובהשכלתי מהנדס מכונות. אכן אני נמצא בפורומים כבר כמעט שנתיים ומנסה לתרום ככל יכולתי. אני מנסה להעביר את המבר העיקרי: אם יש לך ניסיון רב ואמונה עצמית - אין לך מה לדאוג. כל שעליך לעשות - לאתר את כל המודעות האפשריות ולשלוח ולשלוח ולשלוח. אמונתי- אין כל צורך להרים ידים מראש. ניתן גם היום להגיע למשרה שטובה מקודמתה. יש מקרים אפילו שהשכר עולה ולא יורד. הכל פונקצייה של מה שאתה משדר. אם תשדר שאתה מקצוען תיהיה שווה יותר ויהיו מוכנים לתת לך יותר. און פייר
הבעיה היא כשחווים כשלון ועוד כשלון בראיונות עבודה מתקשים לשדר שהכל בסדר והחיים טובים. אחרי הכל כל ראיון הוא מכירה שלך את עצמך וזה מתסכל לקבל תשובות שליליות כי אנשים אומרים לך באופן אישי לא. אבל זה נכון שצריך להתמיד ולהתמיד כי אין דרך אחרת.
הגעתי ככה לראיון ולמודעות שלא הייתי מגיעה אחרת. פשוט מחפשים באמצעות גוגל את המקצוע שלכם בכל מיני קומבינציות (למשל: "דרושים + מנהל עסקים"). זה לא במקום החיפוש המסודר באתרים, אבל גם זה עובד!