Original Sin

~orit~

New member
32. זהו. אחרון. נסחפתי קצת הייתי

אומרת. אגב, סרט טוב.

¥EleVatioN¥

New member
באמת סרט טוב!../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

למרות שהוא נורא בילבל אותי
וזה היה מזעזע שכולם התייחסו אליה כמו זונה...למרות שהיא הייתה זונה
ואיי ממש אהבתי את הסצנה על הקלפים ואת הקטע שהוא מת והיא באה לגלגל אותו בשטיח ואז הוא קם

~orit~

New member
למה הסרט בילבל אותך? ../images/Emo58.gif

וממה שהבנתי היא לא היתה זונה. היא פשוט היתה ילדה שננטשה וגודלה בבית יתומים יחד עם הבילי המנוול הזה שגרם לה להסתמך עליו וגרם לה לעשות כל מיני דברים (בין היתר לשכב עם גברים או לנצל גברים כדי להשיג הרבה כסף). אם שמת לב - כל הדברים שהיא עשתה היו בגלל שבילי אמר לה לעשות אותם. אם כבר מדברים על סרטים טובים, סרט מעולה שראיתי לאחרונה (כבר פעמיים) הוא הסרט Monster. פשוט סרט מעולה! אמנם קשה לצפייה, אבל סרט חזק! והמשחק של שרליז ת'רון פשוט מדהים! היא חייבת לזכות באוסקר. מומלץ מאוד לכל אוהבי הסרטים. מעניין איך אנג'לינה היתה עושה את התפקיד הזה. אני חושבת שזה תפקיד שהיה יכול להתאים לה מאוד. וזו דמות שהיא היתה מזדהה איתה (כמו שהיא מזדהה כמעט עם כל הדמויות שלה ממה שהבנתי ממנה).

¥EleVatioN¥

New member
אהההה....../images/Emo129.gif

בין היתר לשכב עם גברים או לנצל גברים כדי להשיג הרבה כסף= זונה? שרמוטה? איך שתרצי לקרוא לזה..

~orit~

New member
../images/Emo6.gif אבל אלה היו יותר מעשי רמאויות

שכאלה. זה כמו הסרט שלא זוכרת איך קוראים לו, שהיו נוכלים רמאים שגם כן ביצעו כל מיני מעשי רמאויות כדי להשיג כסף מנשים עשירות. להם לא קראו זונות. קראו להם נוכלים מבריקים.

dilan angel

New member
ווווואאאאווו בתמונה הזאת היא פשוט

מדהימה!
אוריייתתת!!! טנקס על התמונות!!! חתיכת השקעה!!
~~אווףףף אני מתה לררות את הסרט אבל גם הוא (כמו ג'יה) רק בוידאו ואין לי וידאו! או למה זה לא בדי וי די?!~

למעלה