Original Sin

dani tsur

New member
Original Sin

אהבתם, לא אהבתם...מה אתם אומרים על הסרט....מכיוון שהוא עלך עכשיו... אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עלו??? ויש לי שאלה: לDVD יש 2 גרסאות....על האחת רשום Rated Version, ועל השני רשום Unrated Version....מה זה אומר??? אני חושב משהו שקשור לסקס בסרט...מצונזר או לא...אולי...?

dani tsur

New member
הידעתם...

הידעתם: הבמאי של original sin (ואוי למי שיגיד את זה בעיברית...הם צוחקים...קראו לזה "החטא האחרון"...) Michael Cristofer זה גם הבמאי של GIA!!! דבר למחשבה...

אממממ זה החטא הראשון..............

ומייקל קריסטופר הוא היחיד שיכול לגרום לה להוריד את החולצה בסרטים,או סצינות סקס(לדבריה,אם אני זוכר נכון...)

ProZaC Baby

New member
דעתי על הסרט...../images/Emo18.gif

לדעתי זה סרט ענקק, ממש אהבתי. ממ הייתי מתחלפת על אנטוניו:)
סרט מורכב ויפה, למרות שלדעתי יש לה יפים יותר כמו נערה בהפרעה, ג'יה ובלה בלה. אבל עדיין מהמם!! לילה טוב לכולםםםםם

pinoki

New member
גם לדעתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

סרט ענק
הפקה, משחק, עלילה.... הכל פשוט מושלם.... לפי התרגומן התרגום תקין
זה החטא הראשון או החטא המקורי... שימו לב להוכחה

סרט יפה.. ../images/Emo22.gif

יש לי אותו יש המון סצינות יפות ואהבתי גם את הסוף שלו בכלל כל הסצינה שלה ושל אנטוניו במיטה עשו נורא יפה חחח זה כזה.. אמנותי

¥EleVatioN¥

New member
רק אני...../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

הזדעזעתי ממנו בצורה מחרידה?!
אנטוניו לא משו והסרט שווה רק ששששששאמממממ לאדעת נורא עיצבן אותי שהתייחסו אליה כמו לזונה אבל תאשימו אותם?...
חחחחחחח גדול היה הקטע עם הקלפים

pinoki

New member
נכון ........ ../images/Emo70.gif

היו קטעים שממש התעצבנתי מהם אל איך שרואים שם את אנג'לינה ואיך שמתייחסים אלי כמו אל זונה.... אבל הסוף שיפר את המצב .... אז היו יותר טוב... וקטעי הסקס עם אנטוניו... הדבר היחיד שמסקרן אותי לשאול מה זה התנוחות האלה.... אמאלללה

¥EleVatioN¥

New member
אתר משעשע../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי

pinoki

New member
כן זה אתר גדול...

את רושמת שם של סרט ויכולה לראות אם התרגום הוא כמו שצריך או שהמציאו אותו בחלל .... באמת משעשע...

למעלה