תלוי דרך איפה אתה סוחרordernet- הוראה עתידית
האם מישהו יודע האם וכיצד ניתן להביר הוראת ביצוע עתידית באמצעות המערכת (למשל מעוניין לתת בלילה הוראה שתבוצע ביום המסחר הבא)? די קריטי לי כי בזמן המסחר כמעט לא נמצא ליד האינטרנט....
ordernet בבתי השקעותתלוי דרך איפה אתה סוחר
בבנקים אמורה להיות לך אופציה לתת פקודת ליום המסחר הבא או עד סוף החודש,אם אתה סוחר דרך הבנקים או דרך בית השקעות תתקשר אליהם לתמיכה והם יעזרו לך,בהצלחה![]()
די פשוט - הנה ההסבר:ordernet- הוראה עתידית
האם מישהו יודע האם וכיצד ניתן להביר הוראת ביצוע עתידית באמצעות המערכת (למשל מעוניין לתת בלילה הוראה שתבוצע ביום המסחר הבא)? די קריטי לי כי בזמן המסחר כמעט לא נמצא ליד האינטרנט....
תזהר ממשב. גנבים.די פשוט - הנה ההסבר:
מסחר פקודות מתמשכות בחר: נייר רלוונטי, סוג פעולה, מתאריך, עד תאריך, כמות, מחיר, מינימום ומכסימום יומי שלח פקודה קרא שוב את ההוראה שנתת ולחץ אישור אם במקרה אתה לקוח של גאון טרייד תוכל לבקש להגיע לאחת ההדרכות שהם עושים במכללת משב. אני הייתי בהדרכה כזו לפני כשבועיים ועכשיו מרגיש יותר בטוח שאני לוחץ על הכפתורים...
לא עובדדי פשוט - הנה ההסבר:
מסחר פקודות מתמשכות בחר: נייר רלוונטי, סוג פעולה, מתאריך, עד תאריך, כמות, מחיר, מינימום ומכסימום יומי שלח פקודה קרא שוב את ההוראה שנתת ולחץ אישור אם במקרה אתה לקוח של גאון טרייד תוכל לבקש להגיע לאחת ההדרכות שהם עושים במכללת משב. אני הייתי בהדרכה כזו לפני כשבועיים ועכשיו מרגיש יותר בטוח שאני לוחץ על הכפתורים...
דרך מי אתה עובד?לא עובד
ב"עזרה" אכן רשום שיש את האופציה הזאת- בפועל אני לא רואה במסך שלי אופציה של "פקודות מתמשכות".
אולי הם לא תומכים באפשרות הזו...דרך אקסלנס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.