ordernet- הוראה עתידית

מצב
הנושא נעול.

אייל23תא

New member
ordernet- הוראה עתידית

ordernet- הוראה עתידית
האם מישהו יודע האם וכיצד ניתן להביר הוראת ביצוע עתידית באמצעות המערכת (למשל מעוניין לתת בלילה הוראה שתבוצע ביום המסחר הבא)? די קריטי לי כי בזמן המסחר כמעט לא נמצא ליד האינטרנט....

תלוי דרך איפה אתה סוחר

ordernet- הוראה עתידית
האם מישהו יודע האם וכיצד ניתן להביר הוראת ביצוע עתידית באמצעות המערכת (למשל מעוניין לתת בלילה הוראה שתבוצע ביום המסחר הבא)? די קריטי לי כי בזמן המסחר כמעט לא נמצא ליד האינטרנט....
תלוי דרך איפה אתה סוחר
בבנקים אמורה להיות לך אופציה לתת פקודת ליום המסחר הבא או עד סוף החודש,אם אתה סוחר דרך הבנקים או דרך בית השקעות תתקשר אליהם לתמיכה והם יעזרו לך,בהצלחה:)

ordernet בבתי השקעות

תלוי דרך איפה אתה סוחר
בבנקים אמורה להיות לך אופציה לתת פקודת ליום המסחר הבא או עד סוף החודש,אם אתה סוחר דרך הבנקים או דרך בית השקעות תתקשר אליהם לתמיכה והם יעזרו לך,בהצלחה:)
ordernet בבתי השקעות
הוראות באורדרנט ניתן ניתן לבצע רק בשעות המסחר! אם המערכת לא זמינה עבורך תוכל לתת הוראות בטלפון (וגם זאת רק בשעות המסחר)

russel2000

New member
די פשוט - הנה ההסבר:

ordernet- הוראה עתידית
די פשוט - הנה ההסבר:
מסחר פקודות מתמשכות בחר: נייר רלוונטי, סוג פעולה, מתאריך, עד תאריך, כמות, מחיר, מינימום ומכסימום יומי שלח פקודה קרא שוב את ההוראה שנתת ולחץ אישור אם במקרה אתה לקוח של גאון טרייד תוכל לבקש להגיע לאחת ההדרכות שהם עושים במכללת משב. אני הייתי בהדרכה כזו לפני כשבועיים ועכשיו מרגיש יותר בטוח שאני לוחץ על הכפתורים...

תזהר ממשב. גנבים.

די פשוט - הנה ההסבר:
מסחר פקודות מתמשכות בחר: נייר רלוונטי, סוג פעולה, מתאריך, עד תאריך, כמות, מחיר, מינימום ומכסימום יומי שלח פקודה קרא שוב את ההוראה שנתת ולחץ אישור אם במקרה אתה לקוח של גאון טרייד תוכל לבקש להגיע לאחת ההדרכות שהם עושים במכללת משב. אני הייתי בהדרכה כזו לפני כשבועיים ועכשיו מרגיש יותר בטוח שאני לוחץ על הכפתורים...
תזהר ממשב. גנבים.

אייל23תא

New member
לא עובד

די פשוט - הנה ההסבר:
לא עובד
ב"עזרה" אכן רשום שיש את האופציה הזאת- בפועל אני לא רואה במסך שלי אופציה של "פקודות מתמשכות".

russel2000

New member
אולי הם לא תומכים באפשרות הזו...

דרך אקסלנס
אולי הם לא תומכים באפשרות הזו...
צלצל לתמיכה שלהם ותשאל. מכסימום תעבור לגאון

מצב
הנושא נעול.
למעלה