orange box 3 פה
3 3 שרונית New member 31/7/07 #4 זה מה שאני מקבלת Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. --------------------------------------------------------------------------------
זה מה שאני מקבלת Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. --------------------------------------------------------------------------------
3 3 שרונית New member 31/7/07 #8 בינתיים יש לי חבל.. ומיספר ארוך על החלון, אני מחפשת דרך להוציא מאחורי הארון ומהחור בקיר...
מ מקס6 New member 31/7/07 #9 אני כבר שעה במשחק ,חוץ מהחבל ,,,,,, אין לי כלום מנסה להגיע לקוד דרך האפסים אבל לא מצליח
3 3 שרונית New member 31/7/07 #11 זו המשקפת, למיספר על התקרה אבל עדיין , מה זה המיספרים האלה??? אני מפחיתה, מחברת, כלום... אין לי קוד
מ מקס6 New member 31/7/07 #12 את מכירה מס' בינרי ,שמשתמשים רק בשני ,,, ספרות ב1 וב0 ככה הגעתי לקוד 8579
3 3 שרונית New member 31/7/07 #18 חזרתי עכשיו למשחק יש לי רק חבל משקפת ואת הקוד ממקס, איך הוצאת את המטבע מאחורי המכונה???
נ נסנסית New member 31/7/07 #20 המטבע לא מאחויר המכונה שם יש נעץ המטבע נמצא על הזכוכית בפינת החדר ולוקחים אותו עם מקל שנמצא בפינת החדר ליד הדלת הכתומה
המטבע לא מאחויר המכונה שם יש נעץ המטבע נמצא על הזכוכית בפינת החדר ולוקחים אותו עם מקל שנמצא בפינת החדר ליד הדלת הכתומה