Oral Fixation Vol. 2- Deluxe Editio

El Argentino

New member
Oral Fixation Vol. 2- Deluxe Editio

לפני הכול מדובר ב: ש-מ-ו-ע-ה-! תחליטו אתם אם להאמין... אז לפי השמועה האחרונה זה מה שיהיה בתוך האריזה המפוארת (CD+DVD): • Oral Fixation Vol. 2 Album + 3 Bonus Tracks: 1. How Do You Do 2. Don't Bother 3. Illegal 4. The Day And The Time 5. Animal City 6. Dreams For Plans 7. Hey You 8. Your Embrace 9. Costume Makes The Clown 10. Something 11. Timor 3 Bonus Tracks: 12. Don't Bother (Jrsnchz Radio Mix) 13. Deja Vu - Previously Unreleased 14. Bad Weather - Previously Unreleased Oral Fixation Vol. 2 DVD: 1. Oral Fixation Vol. 2 - Making of the Record 2. Don't Bother Music Video 3. MTV's Don't Bother's Making of the video 4. Don't Bother - MTV5star - Live @ The Hackney Empire London 5. Hey You - MTV5star - Live @ The Hackey Empire London 6. Illegal - MTV5star - Live @ The Hackey Empire London 7. Costume Makes The Clown - MTV5star - Live @ The Hackey Empire London 8. Underneath Your Clothes - MTV5star - Live @ The Hackey Empire London הערות: • למה לא הוסיפו את La Tortura – MTV 5 star - Live ואת Obtener Un Si? (בטח בגלל שמדובר בשירים בספרדית, אוף אהבתי את הביצוע שם)... • למה לא הוסיפו את La Tortura (לפחות באנגלית, הרי היא הקליטה כבר את הגרסאות! באסה... בפורטוגזית אני מבין זה מיועד במיוחד לברזיל אבל גם חבל...). • שימו לב שהיא כן שרה את UYC במופע: MTV 5 Star – Shakira Live • שימו לב ל-2 שירים חדשים: Deja Vu, Bad Weather (The MATRIX) אני מאוד מקווה שיש אמת בשמועה הזו מכיוון שאני רוצה את MTV 5 Star – Shakira Live ב-DVD! החבילה אמורה לצאת ב-10/01/06 לשוק...

Moor 87

New member
יווו מגניב!!!

שווה ביותר
!!! Bad Weather אם אני לא טועה, היה ברשימת שירים שהיו בגדר שמועה כמה חודשים לפני יציאת הדיסק........... אבל למה THE MATRIX? מה זה?? פסקולללללל???

El Argentino

New member
Bad Weather אכן הופיע ב"רשימה"

ההיא. השמועה טוענת ששאקירה עבדה עם THE MATRIX בשיר הזה... נחכה ונראה מה מכל זה אמת!

El Argentino

New member
זהירות, עוד שמועות:

עוד שמועות: • הסינגל השני מתוך: Oral Fixation Vol. 2 הוא: Illegal הוא ייצא ב-09/01/06 את הוידאוקליפ לשיר שאקירה תצלם יחד עם סנטנה שבוע לפני חג המולד! • הסינגל השלישי מתוך: Fijación Oral Vol. 1 הוא: Día De Enero הוא ייצא ממש בתחילת ינואר! • ב-10/01/06 תצא הגירסה המפוארת של Oral Fixation Vol. 2 + בונוסים + DVD (ראו הערה מורחבת למעלה). • ב-16/01/06 שאקירה תקיים מסיבת עיתונאים רשמית בה תודיע על "מסע ההופעות הבינלאומי לשנת 2006". מחר כולם לקנות את האלבום החדש!!!

perrinat

New member
די, איזה פחד, הודעה על סיבוב הופעות

אני מתה כבר לשמוע איך היא תקרא למסע הופעות. יש למה לחכות

Moor 87

New member
שאקירה עובדת עכשיו על הסיבוב הופעות

את כל המדינות היא צריכה לדעת מראש ולקבוע תאריכים עם משרדי הפקות שונים.. כשהמנהלים שם בסוני מיוזיק יצרו מגעים עם משרדי הפקות בארץ אנחנו נשמע על זה מהר מאוד, כמו ששמענו בשבוע האחרון על בואם של הדפש מוד לארץ ואמינם ועוד כמה אמנים... אני חושב שזה ככה.. אבל היא יכולה לקבוע שהיא באה לארץ ולשים את ישראל על הלו"ז שלה ונראה מי יתנגד לכך? היא תעשה פה הופעה בלתי נשכחת... =\ שתבוא!! אם היא לא תבוא אני נורא אתאכזב!! DIA DE ENERO מתאים מאוווד לצאת כסינגל ועוד בינואר.. שיר חרפי כזה... נעים.. יצליח אבל רק באמריקה הלטינית... illegal .. שיצא כבר.. אני כבר רואה את הקליפ בסגנון סנטנה עמום כזה עם גיטרות מאחורה..

12ShakirA12

New member
מסע הופעות באופק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

הלוואי שכל אלו שמועות נכונות
היום אני קונה את Oral Fixation vol.2

12ShakirA12

New member
../images/Emo7.gif

כל היום אני מחכה לקנות הגעתי לחנות והיה סגור
אני חייבת לקנות היוםםםםםםםםםםםםםםםםםם

El Argentino

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif אנסה לענות לך בכך שאביא לך

את הקישור הבא! האמת אני לא כ"כ בקיא בנושא "המטריקס"...

Moor 87

New member
חחח תודה!!

אבל השאלה הייתה, עם מי היא שיתפה פעולה?! מה היא עשתה פסקול לסרט המטריקס? לפי השמועות כמובן...

El Argentino

New member
לפי השמועות היא שיתפה פעולה עם

The Matrix (אני לא יודע מי אלה, אולי איזו להקה, עכשיו שאני חושב על זה לא נראה לי שהקישור ששמתי בהודעה קודמת קשור אליהם)... כמו כן, בחוברת הדיסק כתוב שהם לקחו חלק בהפקה המוסיקלית של השיר: How Do You Do (Pre-Production by The Matrix) בנוסף לזה, השמועות טוענות שהם עזרו לה גם בהפקה המוסיקלית בשיר: Bad Weather (אם בכלל מאחר ומדובר בשמועה)... ולא היא לא עשתה פסקול לסרט ה"מטריקס"... מישהו יודע מיהם ה"מטריקס" האלה? סליחה אם בילבלתי.

El Argentino

New member
The Matrix =

הם מלחינים ואמנים מאוד מפורסמים הם עבדו עם: בריטני ספירס, אבריל לאבין, ריקי מרטין... לא שידעתי, שאלתי חחח...

perrinat

New member
ואי, באמת בזמנו דיברו על זה

שהיא עובדת עם המטריקס... מה נסגר עם זה באמת?

למעלה