Oral Fixation Vol. 2 המהדורה החדשה:

El Argentino

New member
Oral Fixation Vol. 2 המהדורה החדשה:

רשימת השירים המלאה (שוב): 1. How Do You Do 2. Illegal (featuring Carlos Santana) 3. Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) 4. Animal City 5. Don't Bother 6. The Day and the Time (featuring Gustavo Cerati) 7. Dreams for Plans 8. Hey You 9. Your Embrace 10. Costume Makes the Clown 11. Something 12. Timor ובונוס טראק: 13. La Tortura - Alternative Version ((featuring Alejandro Sanz)- (ספנאינגליש)
כפי שאתם רואים חוץ מ- "Hips Don't Lie" ו- "La Tortura" אין משהו חדש.

yuDa398

New member
איזה באסה!....

כבר קניתי את OFV2, אז מה? אני אקנה אותו עוד פעם? זה כזה לא פייר! יש איזו דרך להשיג רק את HDL? ומה זאת אומרת Alternative Version (ספנאינגליש) - המוזיקה תישאר אותו דבר ורק הליריקס ישתנו (כמו שעשו ב-LS ל-WW ו-tango?)

12ShakirA12

New member
ז'תומרת ש...

השיר יהיה שילוב של ספרדית עם אנגלית, כמו שעשו לשיר En Tus Pupilas ששמו פה בפורום לא מזמן.

El Argentino

New member
באסה!! רובנו קנינו...

או שתקנה שוב או ש... תוריד את HDL דרך האתר הרשמי בצורה חוקית כנס לאתר הרשמי ועקוב אחר ההוראות: http://www.shakira.com/

yuDa398

New member
../images/Emo207.gif

אם כבר מדברים על HDL הוא במקום 24 במצעד ה-Pop Airplay בבילבורד האמריקאי (השבוע הוא השבוע החמישי שלו במצעד, קפיצה של 7 שלבים ממקום 31 של שבוע שעבר!)

El Argentino

New member
ותושבי ארה"ב כרגיל זוכים גם ב-DVD

בונוס!
והנה מה שה-DVD יכלול: DVD TRACKS: ( DVD NTSC ) 1. HEY YOU ( LIVE VIDEO FROM MTV 5 STAR ) 2. OBTENER UN SI ( LIVE VIDEO FROM MTV 5 STAR ) 3. DON'T BOTHER ( VIDEO ) 4. DON'T BOTHER ( VIDEO W/ REMIX AUDIO )

El Argentino

New member
Oral Fixation Vol. 2 להשמעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

ולכל המתלבטים אם לקנות שוב את האלבום, בקישור המצורף תוכלו לשמוע את כל המהדורה החדשה בתוספת HDL + LT

pringles1

New member
אני לא מצליחה לשמוע את לה טורטורה..

אם למישהו יש אותו במחשב שישלח לי מסר בבקשה... (הכוונה ללה טורטורה הספרדי אנגלית)...

למעלה