Oral Fixation Vol. 2 המהדורה החדשה!

El Argentino

New member
Oral Fixation Vol. 2 המהדורה החדשה!

הנה רשימת השירים שייצאו במהדורה החדשה של Oral Fixation Vol. 2: 1. Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) 2. How Do You Do 3. Don't Bother 4. Illegal 5. The Day and the Time (featuring Gustavo Cerati) 6. Animal City 7. Dreams for Plans 8. Hey You 9. Your Embrace 10. Costume Makes the Clown 11. Something 12. Timor 13. La Tortura
כפי ששמתם לב לא מדובר במהדורה מפוארת / מיוחדת רק הוסיפו את Hips Don't Lie ואת La Tortura (הלוואי שזו תיהיה הגירסה באנגלית... אבל לא נראה לי).
באמאזון מופיע שיש גם גירסה מיוחדת לאלבום, נצטרך לחכות ולראות אם הגירסה הזאת קיימת ומה יתווסף אליה (הלוואי איזה DVD עם כמה בונוסים).

Moor 87

New member
מעפן!!!! אוףףףףףף

אני מזועזע מכמה שהיא מסרחית! אני מתחיל להרתע! קקי!

Moor 87

New member
קשה, אבל אני מזמזם הירכים לא משקרות

כבר 3 שעות... המממ אני חושב שאני אשמע את לה טורטורה בתור תרופה...

מושיק20

New member
מישהו יכול להסביר לי משהו על הסינגל

היא לא מוציאה בסוף את "היי אתה" או את אחד השירים מהאלבום הרשמי
אלה את השיר החדש שהיא הקליטה עם וויקליף שיצורף לגרסה החדשה של האלבום

מושיק20

New member
הייתי אומר: צעד נ-ו-א-ש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

בשביל מה קניתי את הדיסק אם הסינגל השני "מתוכו" לא נמצא בו
ממש אכזבה
יש באלבום שירים מצויינים והאלבום קיבל ביקורות מאוד טובות, אבל השיווק שלו כנראה היה גרוע במיוחד ולכן הוא לא פרץ עדיין בארה"ב. לדעתי שאקירה נכנעת לחברת התקליטים שלה ולוקחת כמה צעדים אחורה. ללא ספק אנשי סוני מיוזיק כשלו הפעם. לא מזמן התפרסמה הידיעה על כך ב-WIKI. והנה הידיעה: "החטיבה הבריטית של Sony BMG ננזפו ע"י הסוכנות הראשית שמייצגת את הזמרת עקב תיכנון לקוי בקידום המכירות של האלבום שעקב זאת נדחה ל-26 בפבואר 2006. על מנת לשקם את מכירות האלבום בבריטניה, שאקירה תוציא גירסה כפולה Dual Disk לאלבום Oral Fixation Vol.2 שישוחרר בקרוב ברחבי העולם".

El Argentino

New member
מסכים עם כל מילה../images/Emo70.gif אני רק מקווה

שהיא תפתיע ושבגירסה המיוחדת כן נקבל בונוסים, וידאוקליפים ואיזה DVD עם גירסאות חיות, מאחורי הקלעים וכו'... אני מסכים שכל הקטע הזה פשוט מעצבן!!! אילו היא היתה בוחרת שיר מ-OFV2 כסינגל הבא (לדעתי סינגל צריך להיות שלה ולא איזה חידוש) ואז מוציאה גירסה מיוחדת / מפוארת / מוגבלת / חדשה (אני לא יודע כבר איך לקרוא לזה) עם Hips Don't Lie ועוד עם כמה שירים חדשים ותוספות, בונוסים, DVD (כמו שהשמועות בעבר טענו)... זה היה מאוד נחמד, גם המעריצים היו מקבלים את מבוקשם וגם הצד המסחרי היה מרוויח מכל הסיפור. אם אתם זוכרים עוד לפני יציאת האלבום ציינתי שיש "שמועות" הטוענות ששאקירה תקליט משהו בסגנון היפ-הופ, נראה לי שהיו עוד מלכתחילה דיבורים על השיר הזה חבל שהם לא הכניסו את השיר מההתחלה (11 שירים בדיסק זה מבאס מה גם שרק יש 9 שירים חדשים ו-2 גירסאות באנגלית. בגדול אני חושב שהיא היתה צריכה להקליט 10-12 חדשים באנגלית וכתוספות לשים את Hips Don't Lie ,The Day And The Time, Something ואת La Tortura הגירסה באנגלית או הגירסה הספנאינגליש הם כבר הם מתעקשים לשים תרגומים). נקווה לטוב

El Argentino

New member
הם כבר הם מתעקשים לשים תרגומים

= אם הם כבר מתעקשים לשים תרגומים. חחח... סליחה!!! בגדול, התרגומים זה יותר בגלל הצד הסחרי (בעיקר בארה"ב) אבל לא צריך בגלל זה לוותר על שירים חדשים.

perrinat

New member
ננזפו?

אני הייתי בועטת אותם קיבינימט. הם דפוקים בכל המובנים- בחירת השירים, ההוצאה, הקידום, הפרסום, ההחלטות. ה-כ-ל. ככה דופקים קריירה....

למעלה