Oral Fixation Tour: Live In Miami CD&DVD

El Argentino

New member
Oral Fixation Tour: Live In Miami CD&DVD

לפי השמועות האחרונות זאת התמונה / העטיפה של ה-DVD החדש שייצא ב-13 לנובמבר (עוד חודש ויומיים)
המידע לא רשמי עדיין אין הודעה על כך באתר הרשמי (ונקווה שזו רק שמועה): לפי השמועה ה-DVD יכלול: את ההופעה המלאה ממיאמי (16 שירים חוץ מ-Obtener Un Sí). 3 סרטונים: Obtener Un Sí (?) La Pared (כנראה הקליפ הרשמי שצולם במהלך הופעה במקסיקו) Las De La Intución (כנראה הקליפ הרשמי) + סרט דוקומנטרי הקשור לארגון "רגליים יחפות". סרט דוקומנטרי הקשור למסע ההופעות מסביב לעולם. ה-CD יכלול: 5 שירים (
מוזר ביותר ומאוד מעצבן למה רק 5? ולא הכל? למה?) . נמתין לחדשות...

shakira5

New member
ואאוו תודה רבהה...../images/Emo70.gif

אין סיכוי שיהיו רק חמישה שירים ב-CD
אני לא מאמינה שהיא תאשר דבר כזה....ה-CD זה החלק הכי קל בשבילה ב-DVD...אם כבר לצמצם במשהו זה בדוקומנטריים או לא יודעת מה אבל ה-CD זה החלק הכי פחות מושקע...פשוט להעביר את ההופעה לדיסק זה כל הסיפור...אני כל כך מקווה שהחלק הזה בשמועות לא נכוןן....
המון תודות על המידע
יאללה שיעבור כבר החודש ויומיים הזה ונראה הכל כבר בעצמנו

El Argentino

New member
לפי האתר sonymusicstore

זה ה-Track Listing: ה-DVD: 1. Intro 2. Estoy Aquí 3. Te Dejo Madrid 4. Don't Bother 5. Antologia 6. Hey You 7. Inevitable 8. Si Te Vas 9. La Tortura 10. No 11. Whenever, Wherever 12. La Pared (Live) 13. Underneath Your Clothes 14. Pies Descalzos 15. Ciega, Sordomuda 16. Ojos Así 17. Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) כנראה וידאוקליפים: 18. Obtener Un Si (???) 19. La Pared (Live) 20. Las de la Intuición ה-CD: 1. Intro 2. Estoy Aquí 3. Don't Bother 4. Inevitable 5. La Pared 6. Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) http://www.sonymusicstore.com/store/c/Shakira/LT_talent=2000128/SHAKIRA-ORAL-FIXATION-TOUR/DVD-CD/LT_sku=130552/ שימו לב שבלינק לא מופיעה התמונה!! דעתי האישית: מבחינת ה-DVD זה מושלם (הלוואי וישאר ככה). מבחינת ה-CD בושה וחרפה!! אין איזכור לשום דוקומנטרי וחבל. בגדול, אני חושב שדברים יכולים עוד להשתנות וזה לא סופי.

אוקיי../images/Emo6.gif

יוהו יוהו איזה כיףף אמן והדיודי יצא ב13 לנומבר חח זה יהיה מושלם כי זאת בדיוק היומהולדת שלייי
ובקשר לדיסק עם השירים מההופעה=]
מה זה???? לא מוכנה,ולא מסכימה מה זה השטויות האלה איך אפשר 5 שירים מכול ההופעה שהיא בין18 ל20 שירים?!באמת כמו שנופר אמרה זה הדיסק שדורש הכי פחות עבודה מכול הדיוידי..אמן אמן שזה לא נכון ו-כ-ו-ל השירים מההופעה ללא יוצא מהכלל יופיעו בדיסק
ובקשר לשירים שכן מעבירים מההופעה בידוידי מצויןן שככה ישאר אני מאשרת חח!!

pringles1

New member
אתם לא מתארים לעצמכם כמה שה-INTRO מדהיםםםםםםם

בכלל הופעה מטורפתתת
חובה לקנות לכל אוהבי שאקירה...

shakira5

New member
ואאאווו צודקת לאללהה../images/Emo70.gif

תאמיני לי שאני יודעת ועוד איךך
אויי ההופעה בברלין הייתה כל כך מדהימההההה אלוהיםם.....
פתאום אתה שומע את הקול שלה,אבל היא עדיין לא על הבמה והיא מבצעת מין נעימה כזאת עם הקול ואז היא עולה לבמה ופוצחת ב-"Esty Aquiii"
ואאייי אי אפשר בכלל לתאר את זה בכתב או במילים.....

pringles1

New member
אחח ברלין ברלין....

כמה שהייתי רוצה לחזור לשם, כל פעם שאני עוברת דרך שדה התעופה אני נזכרת בהגעה שלי עם אמא והכל............

צודקת../images/Emo99.gif

בהופעה שלה במינכן היה מעלףף,מהמם,מדהים...אין מספיק מילים כדי לתאר איזה מלכה היא
אין ברגע שיצא הדיוידי חייבם להשיג אותו בכול מחיר

למעלה